Hmm... Ja chętnie zagrałbym w świecie Eragorna (tylko żeby ta sesja nie miała nic wspólnego z filmem! ), ale na prowadzenie nie liczcie. Znajdzie się chętny MG?
@Ant:
Czy to ze zastanawiasz sie nad sesja w stylu JA oznacza ze chcesz pograc i szukasz MG, czy zglaszasz sie na mistrza i szukasz graczy? Zeby potem nie bylo ze sesja sie rozpadnie zanim sie zacznie
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no chaos; there is harmony.
There is no death; there is the Force.
@mone0
Wolałbym przez forum, chce się nauczyć prowadzić przygody na forum. Kiedy indziej? kto wie myślę że trójka chętnych jest wystarczająca (czwarty gracz w ostateczności może być), zakładam temat viewtopic.php?f=14&t=5512
Ostatnio zmieniony wtorek, 12 sierpnia 2008, 19:44 przez Sakwan, łącznie zmieniany 1 raz.
Tadeus pisze:
Chetnie. Tylko dopiero 25tego wracam z urlopu, wiec mozliwe, ze Twoja oferta sie przedawni ;]
Z mojej strony na pewno się nie przedawni - wracam z wakacji 31.08 więc sesja zacznie się (jeśli się zacznie - na razie małe zainteresowanie) to dopiero we wrześniu... Zresztą temat rekrutacyjny już jest założony - tam więcej szczegółów.
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no chaos; there is harmony.
There is no death; there is the Force.
Witam,
Poszukuje MG do sesji w NS.
Gdybym mógł dołączyć do sesji w której jest już skompletowana drużyna i Mg byłbym cały radosny.
Kartę postaci mogę napisać, gdyż ściągnąłem demo podr. NS bodajże z ver 1.0 ? ( z forum tawerny oczywiście ).
Jeżeli byłby ktoś chętny na dodanie nowej postaci do sesji / stworzenie nowej sesji to bardzo bym się ucieszył.
~Chaos