Azrael pisze:
No jasne, że tak poco nam więcej? Uwierz, że nie chcesz zobaczyć mojej twarzy
wystarczy mi avatar
Może być 16-20, chociażby jutro. Reszta niech się w końcu określi, bo tego nie rozumiem, na początku wszyscy za a tu nagle cisza. Normalnie temat pajęczynami pozarastał
Niedługo to się zdenerwuję na co poniektórych
"drobnostki tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest drobnostką" Michał Anioł
Przepraszam szanowną administrację za post pod postem, ale i za całokształt mnie.
No to co ludzie dziś o 16, mam szykować zimne kakauko i IceCoffe? Kto zakłada konferencję? Teoretycznie powinien Phoven, ale na GG nie robi to dużej różnicy.
Dziś o 16 jak coś jestem gotowy.
No i upewnijmy się wszyscy czy wiemy jak działa konferencja na GG.(bo ja już jej szukam i znaleźć nie mogę )
Ostatnio zmieniony środa, 30 lipca 2008, 13:59 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Starczy nasza trójka... troszkę to samolubne, ale sam narzekałeś, żeby się pośpieszyć... powiadomiłem Sih'a, który miał okazję się wypowiedzieć, ale tego nie zrobił. Koczownik to już zupełnie sobie odpóścił.
Troszkę głupio grać w trójkę i naprawdę wolałbym z większym gronem (najlepiej gra sie w 4/5), no ale cóż.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Ja szykuję się na 16. Co do konferencji przez gg to nie ma takiej opcji więc pewnie Phoven będzie musiał kopiować cały tekst i wklejać pozostałym.
A jakbyście byli tak łaskawi podać mi swoje numery gg to by wiele zmieniło
Wszyscy gotowi?
Phoven odezwij się.
Koczownik i Sih (i jego kolega/koleżanka) dziś na 90% nie zagrają bo są na urlopach. ;P Dołączą na następnej sesji.
Tymczasem mam propozycję - IRC. Żeby mieć pełną swobodę nie na tawernianym kanale a na quakenetowym kanale o wdziecznej nazwie "phoven". ;P
Jak ktoś nie wie jak obsługiwać IRCa - to zapraszam na gg, chetnie wytłumaczę (mimo, że jestem niewidoczny aż do 16 ;P). Tu nie powinno być żadnych problemów . ;P
EDIT: To jest ostateczna propozycja, i ostateczny termin - buaa!
Jak wam jutro pasuje? Mi praktycznie cały dzień ale to się jeszcze okaże. Sesja całkiem spoko, tylko naprawdę dłuuugo się ciągnęła. Nie ma co dopracujemy trochę pisanie i będzie spoko.
Ja jutro nie mogę, potem raczej mam cały tydzień wolny chociaz nie wiem jak to będzie. A godzina to raczej taka sama jak dziś 16-20. Co do sesji to naprawde dobra, chociaż masz rację nie popychaliśmy jej za bardzo do przodu .
Ja jutro wieczorem, albo pojutrze z rana (co i tak mi pewnie cały dzień wsiąknie) nie mogę, bo wyjeżdżam i przez czas jazdy będzie kicha. Oprócz termniów jazdy jestem cały czas wolny.
Na miejscu mam nadzieje, że jeszczew transferu BC nie zużyli.
To jak Az możesz dziś?
Tylko wypadł by nam Bussumarus, więc raczej poniedziałek.
Dziś mam wolne, ale przecież w trójkę grać nie będziemy.
W poniedziałek dopasuję się do waszych potrzeb, a pojutrze napiszę w jakich godzinach było by mi najwygodniej. (bo nie wiem czy będę miał wieczorną czy ranną zmianę)
W poniedziałek i ja powinienem być. (Może ) Czy mi się uda, to zobaczymy. Może mój kumpel też będzie Może, może.
Ustalcie wreszcie środek komunikacji. GG bym nie chciał, IRC jest już lepszym rozwiązaniem.
Karta mam nadzieję pozostaje stara.
Z wakacji pozdrawia Sih
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]