Ogłoszenie - Wilczy Głód dłubie coś przy komputerze, więc nie będzie go jakiś czas. Jaki - nie wiem. Niniejsze ogłoszenie ma atest Polskiego Towarzystwa Opieki nad Wilkami.
Nie ma mnie od dziś do 3.08 lub4.08. Wszyscy MG proszeni są o tymczasowe przejęcie kontroli nad moimi postaciami- nie wiem, czy na wyjeździe znajdę jakąś kafejkę.
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Ogłoszenie - Wilczy Głód już skończył "dłubać coś przy komputerze." Muszę powiedzieć, że jak na ironię, największym problemem było ponowne zmuszenie Neostrady do działania...
Ale jest też inna sprawa: od dnia 30 lipca jestem za granicą, bez dostępu do neta. Sytuacja taka może potrwać dosyć długo - najprawdopodobniej nawet do 18 sierpnia. Tak więc, dziś i jutro odpiszę na co się da. MG proszę o wyrozumiałość i utrzymanie moich postaci przy życiu.
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Zmieniam prawdopodobnie operatora, może mnie nie być do końca wakacji :/ No, chyba, że po wygaśnięciu umowy (za trzy dni) od razu ją przedłużę. Ale to zobaczymy. W każdym razie uprzedzam Głównie chodzi o sesję Gothica.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
W piątek wyjeżdżam nad morze, nie będzie mnie do ~15 sierpnia. MG proszę o to by coś dla mnie wymyślili. A kogoś kto zechce założyć sesję steampunk (patrz temat MG poszukiwany/poszukiwana!) proszę by na mnie poczekał!
W dniach 3-12 sierpnia jestem za granicą i najprawdopodobniej nie będę miał możliwości odpisywania na sesjach.
W dniach 15-29 sierpnia także mnie nie ma. Będę na mazurach, zero dostępu do netu.
Proszę o niezabijanie postaci, pierdu pierdu itepe.
Wszystkie moje sesje oczywiście tymczasowo zamrażam, ale gdy wrócę, ruszą. Mam nadzieję, że wtedy ruszą także te, które naobiecywałem innym. Amen.
Udzielać się do rekrutacji, a potem ew. sesji będę po zlocie action-maga.
Koło 26 sierpnia. Będę pewnie z początku pisać nieregularnie ale postaram
się odzyskać wprawę [w moich najlepszych czasach 7 postów po 2-3 strony
każdy chyba robi wrażenie] i udzielać się pełnią moich skromnych sił.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamyBAZYL'E
Jutro (09.08) wyjeżdżam na obóz, wracam 20.08. W to, że znajdę jakąkolwiek kafejkę, szczerze wątpię - jeszcze dzisiaj postaram się odpisać na niektóre sesje, Mistrzów proszę o to, o co wszyscy (Piąte: nie zabijaj ).