Sesje online
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
Re: Sesja na GG
Ostatnie pytanie, kto poprawia błędy w postach ? Aha, dzięki za KC i GM2
Ostatnio zmieniony niedziela, 20 lipca 2008, 22:13 przez dr.SensibilityBustle, łącznie zmieniany 1 raz.
dr Sensibility Buste, dr fil. mag., bak. ling. el., aktualnie prywatny tłumacz w umyśle Tiffany Obolałej...Po prostu...DOKTORek
-
- Bosman
Ja. I za nie również wpisuję na Czarną Listę a potem wnioskuje o ban. ^^dr.SensibilityBustle pisze:Ostatnie pytanie, kto poprafia blendy ordograficne w postah ? Aha, dzięki za KC i GM2
-
- Pomywacz
To już wiem aby bardziej przykładać się do ortografii
dr Sensibility Buste, dr fil. mag., bak. ling. el., aktualnie prywatny tłumacz w umyśle Tiffany Obolałej...Po prostu...DOKTORek
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Ustaliłem z Phovenem że mogę dołączyć do tej gry w KCety, czy to przez GG jak zapowiadałem już, czy przez coś innego. Toteż oficjalnie zgłaszam chęć do grania Czekamy na więcej osób.
-
- Pomywacz
No dobra to ja tez sie zgłaszam z chęcią pograł bym jednak przez GM2
-
- Bosman
Po głębokim namyśle i paru testach z Sih'em doszedłem do wniosku, ze bedziemy grać za pomocą Adobe Connect Now.
TU macie krótki przewodnik po ACN.
I małe FAQ:
Niczego nie trzeba ściągać.
Niczego nie trzeba instalować.
Nie trzeba się nigdzie rejestrować
Do gry wystarczy tylko przeglądarka z zainstalowanym flashem.
Kiedy zaczniemy wyślę wam na gg/PW adres strony na której bedziemy grali.
TU macie krótki przewodnik po ACN.
I małe FAQ:
Niczego nie trzeba ściągać.
Niczego nie trzeba instalować.
Nie trzeba się nigdzie rejestrować
Do gry wystarczy tylko przeglądarka z zainstalowanym flashem.
Kiedy zaczniemy wyślę wam na gg/PW adres strony na której bedziemy grali.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Jak w KC, to ew. ja bym mógł też zagrać/poprowadzić. Najlepiej na IRC-u, i nie prędzej niż w sierpniu.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Re: Sesja na GG/Adobe Connect Now
Cgętnie zagram, lecz niestety:
1. Młotka znam tylko z sesji ST.
2. Kryształy Czasu.... pierwsze słyszę
Właściwie to o młotku mogę się szybko troszkę nauczyć... albo jak czasu do sesji będzie więcej to kupie wreszcie podręcznik i tak się na to od dłuższego czasu nastawiam.
Jeśli chodzi od czas to od środy (włącznie) jestem do dyspozycji 24 godziny na dobe. (w pracy mam o tyle fajnie, że mogę się z ludźmi wymieniać na godziny )
1. Młotka znam tylko z sesji ST.
2. Kryształy Czasu.... pierwsze słyszę
Właściwie to o młotku mogę się szybko troszkę nauczyć... albo jak czasu do sesji będzie więcej to kupie wreszcie podręcznik i tak się na to od dłuższego czasu nastawiam.
Jeśli chodzi od czas to od środy (włącznie) jestem do dyspozycji 24 godziny na dobe. (w pracy mam o tyle fajnie, że mogę się z ludźmi wymieniać na godziny )
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
-
- Mat
- Numer GG: 12563782
W KC to będzie pierwszy raz. Zasad nie znam w cale. Z tego co kojarzę to KC oparte są na D&D, tylko że to Polska giera. W warhammera to nie ma problemu z miłą chęcią pogram, ale coś mroczniejszego, a nie przesłodzone ratowanie świata przed zagładą ;p
"drobnostki tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest drobnostką" Michał Anioł
-
- Bosman
Oldskul to nie jest ratowanie świata, to raczej sposób przedstawienia konwencji.
Jako, że chętnych na KCety na chwilę obecną raczej brak to poczekamy na dyspozycyjność BAZa.
Jako, że coraz to kolejne MiMy znajduję trochę mi się zmienił priorytet - ale tylko troche.
Obecnie zatem możemy pobawić się w następujace systemy:
Warhammer
Wiedźmin: GW
Cyberpunk 2020 (w tym przypadku lejemy na oldskul )
Przydałoby się jakbyście jakąś drogą przesłali mi swoje gg - jako szybki kontakt, jak z gadulca nie korzystacie to będzie musiało nam wystarczyć PW i ten temat do informowania o sesji, a to jak wiadomo może byc z deczka kłopotliwe.
Teraz tylko chciałbym się dowiedzieć kiedy kto może grać.
Mi osobiscie najbardziej odpowiada jakiś wieczór (ew. popołudnie) w dzień powszedni. Weekendy to już znacznie cieżej, no i wtedy to jedynie koło południa. Weźcie ofc pod poprawkę, że sesje będą trwały tak z 3-4 godziny. Tak więc raczej trzeba by sobie te parę godzin zupełnie wyrwać z harmonogramu by potem ktoś nie wychodził w środku sesji. ;]
Oczywiście jak ktoś jest jeszcze chetny to prosimy się zgłaszać. ;P
Jako, że chętnych na KCety na chwilę obecną raczej brak to poczekamy na dyspozycyjność BAZa.
Jako, że coraz to kolejne MiMy znajduję trochę mi się zmienił priorytet - ale tylko troche.
Obecnie zatem możemy pobawić się w następujace systemy:
Warhammer
Wiedźmin: GW
Cyberpunk 2020 (w tym przypadku lejemy na oldskul )
Przydałoby się jakbyście jakąś drogą przesłali mi swoje gg - jako szybki kontakt, jak z gadulca nie korzystacie to będzie musiało nam wystarczyć PW i ten temat do informowania o sesji, a to jak wiadomo może byc z deczka kłopotliwe.
Teraz tylko chciałbym się dowiedzieć kiedy kto może grać.
Mi osobiscie najbardziej odpowiada jakiś wieczór (ew. popołudnie) w dzień powszedni. Weekendy to już znacznie cieżej, no i wtedy to jedynie koło południa. Weźcie ofc pod poprawkę, że sesje będą trwały tak z 3-4 godziny. Tak więc raczej trzeba by sobie te parę godzin zupełnie wyrwać z harmonogramu by potem ktoś nie wychodził w środku sesji. ;]
Oczywiście jak ktoś jest jeszcze chetny to prosimy się zgłaszać. ;P
-
- Bosman
Najchętniej zagram w Wiedźmina, potem w Młotka. Cyberpunk odpada - jak dla mnie oczywiście.
Jak już wcześniej wspomniałem od środy (włącznie) jestem dyspozycyjny 24 godziny na dobę, lecz najchętniej zagrałbym w nocy.
Komputer z GG mam jakies 200 km, ode mnie, a że numeru nie pamiętam musi nam wystarczyc ten temat, albo PW.
A co z KP?
Jak już wcześniej wspomniałem od środy (włącznie) jestem dyspozycyjny 24 godziny na dobę, lecz najchętniej zagrałbym w nocy.
Komputer z GG mam jakies 200 km, ode mnie, a że numeru nie pamiętam musi nam wystarczyc ten temat, albo PW.
A co z KP?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
-
- Bosman
Oj, nocne granie odpada - w dni powszednie jedyną rzeczą jaką mam ochotę robić nocą jest spanie. ;P Ale np. wieczorem możnaby się umówić.Azrael pisze:Najchętniej zagram w Wiedźmina, potem w Młotka. Cyberpunk odpada - jak dla mnie oczywiście.
KP się zajmiemy jak będziemy mieli jakiś konkretny termin. :] Sama KP wg mojego konceptu nie powinna wam zająć wiecej niż pół godziny wiec to akurat nie jest sprawa nagląca.Azrael pisze: A co z KP?
-
- Mat
Mogę grać praktycznie codziennie oprócz niedziel.
Stare dobre MiM-y, leżą sobie na półeczkach. Może też odświeżę sobie pamięć.
Co do systemów jw.
A priorytety następująco:
- WFRP 2 lub 1, z opcją bardziej na dwójkę, ze względu na mechanikę,
- Cyberpunk 2020,
- KC,
- Wiedźmin GW,
Preferowałbym godziny raczej popołudniowe, niż nocki i poranki.
Stare dobre MiM-y, leżą sobie na półeczkach. Może też odświeżę sobie pamięć.
Co do systemów jw.
A priorytety następująco:
- WFRP 2 lub 1, z opcją bardziej na dwójkę, ze względu na mechanikę,
- Cyberpunk 2020,
- KC,
- Wiedźmin GW,
Preferowałbym godziny raczej popołudniowe, niż nocki i poranki.
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Powtarzam swoją zapowiedź, że grać mogę Mamy grać ponoć już jutro, więc chętni - pośpieszcie się!
-
- Pomywacz
Już jutro ?? Mi to troche nie pasuje myslalem ze za pare tygodni zaczniemy ^^.
-
- Bosman
Kurde... wiem, że napisałem co innego, ale ja jutro wieczorem i po południu nie mogę...
Jeśli to ma być niedługo to proponuje Piątek/sobota wieczór.
Jeśli to ma być niedługo to proponuje Piątek/sobota wieczór.
-
- Mat
No to mamy mały problem. Jestem w stanie przystosować się do terminów. Jestem zajęty tylko w niedzielę, więc ustalcie to między sobą co do dnia i godziny. Termin podajcie mi na pw.