Nic, zbierają duperele (kasę, itemy) i z powrotem do siebie bić te prześliczne, kolorowe goblinki i kotki, aż żal się robi. Może niektórym to sie podoba, ale we mnie budzi mieszane uczucia. (Sorry musiałem się wyżyć, nie lubię WoW'a

Dlaczego? MMO - Masive multiplayer online. CS to nie jest MMO, ale gdyby przeniesc fallouta 3 do swiata MMO to czymby on byl? MMORPG FPS.A mówienie o FPS jako MMO to "lekka" przesada
A jak zinterpretujesz odpowiedź "Inny"? Trochę luzu, to bardzo stara ankieta, pojawiają się nowe gry i znikają stare. Zresztą nie ankieta jest najważniejsza a wypowiedzi w temacie.Stechłe_Drewno pisze:No a gdzie tu Guild Wars (bardzo subiektywnym zdaniem uważam za najlepszą grę mmo)? Lienage ? WoW ? PerfectWorld ? Ragnarok ?
Wydaje mi sie ze grywalnsc tibi wcale nie spada wraz z kolejnymi updatami. Zauwazylem ze zwykle najlepsza wersja tibi to ta, w ktorej zaczelismy grac i kilka pozniejszych. Pozniejsze zmiany wydaja nam sie coraz gorsze.Nr. 2 to Tibia za grywalnośc i klimat który z kolejnymi update mija.
lolgdyby ktoś zrobił grę płatną tylko przy kupnie w stylu GW na 100% przebiła by WoW'a.
Tu właśnie się z tobą zgodzę, a i dobrze, że wspomniałeś o GW2 to może coś poradzi na WoW'a. Azjaci to nolife'y.Ludzie zauważcie iż Blizzard nie tworzy gier dla krajów trzeciego świata, oraz wschodniej europy, a głównie dla japończyków, oraz USA... biorą jeszcze pod uwagę europę zachodnią, ale tam np. nie wyświetlają reklam telewizyjnych.
(no a twórcy GW, sami przyznają iż bardziej zwracają uwagę właśnie na Europę)