[Gothic] Almanach

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Re: [Gothic] Almanach
Ech, Mróz. Jak nie dostałeś PW, to znaczy, że nie mam do twojej karty żadnych uwag i, że ogólnie jest ok. Ale graczom których karty szczególnie mnie zainteresowały wysyłam osobne pochwalne PW
. Jak nie dostałeś, to się nie łam, tylko wiedz, że karta nie jest powyżej przeciętnej i tyle.

For Honor & BIG Money!

-
- Majtek
- Numer GG: 11926008

-
- Marynarz
- Numer GG: 2363991
a tak się starałemGrim pisze: karta nie jest powyżej przeciętnej

DUB W NOSIE !
Sprawozdania z Drugich Międzynarodowych Warsztatów na Temat Nagich Myszy

-
- Marynarz
Spraw kilka. Po pierwsze zwiększam ilośc graczy z 4 do 6, więc wasze szanse na dostanie się rosną. To była ta dobra wiadomość. Teraz ta zła. Z pewnych przyczyn technicznych, sesja zostanie opóźniona. Termin przenosi się z 10.07 na 15.07.
W związku z tym, także i termin pisania i poprawiania kart ulega przedłużeniu, a absolutny deadline, przenosi się z dnia wczorajszego na 14.07.
W związku z tym, także i termin pisania i poprawiania kart ulega przedłużeniu, a absolutny deadline, przenosi się z dnia wczorajszego na 14.07.
For Honor & BIG Money!

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Heh ja się nie zakwalifikowałem do gry bo karta za słaba
Ale i tak jej nie poprawie bo uważam że ta sesja długo nie pociągnie
hehehehe

....:::Walka człowieka przeciwko władzy, jest walką pamięci przeciw zapomnieniu:::....

-
- Majtek
- Numer GG: 11926008
Dioskias znowu foch
No cóż...
A propos zakwalifikowania to przydałaby się jakaś informacja czy mam jakieś szanse i czy ew. kartę poprawić

A propos zakwalifikowania to przydałaby się jakaś informacja czy mam jakieś szanse i czy ew. kartę poprawić
Va faill, dhoine...

-
- Marynarz
13 ogłaszam oficjalnie kto się dostał. Jeśłi mam jakieś uwagi do kart to wysyłam je na PW. Jeśłi wszystko jest okej, to nie. Ile razy ja się muszę powtarzać? ;[
Aha, nie musisz się tak przejmować Uriziel, bo z tego co pamiętam to twoja karta byłaz tych lepszych. Nie to co karta Dioskassa ;].
Aha, nie musisz się tak przejmować Uriziel, bo z tego co pamiętam to twoja karta byłaz tych lepszych. Nie to co karta Dioskassa ;].
For Honor & BIG Money!

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Uriziel jaki foch???????? Ja poprostu nie chce brać udziału w tej sesji i dlatego mojej karty nie poprawie. A poza tym to i tak uważam że ona długo nie pociagnie.
I wogole to prowadzący ta sesją jest jakiś dziwny.

....:::Walka człowieka przeciwko władzy, jest walką pamięci przeciw zapomnieniu:::....

-
- Mat
- Numer GG: 6781941
Tia. Brzmi jak standardowe "nie bawię się" przy przegrywaniu w grze w chowanego...
No, ale nieważne.
A jak wyglądają stosunki pomiędzy obozami? Możemy dowiedzieć się teraz, czy dopiero w trakcie gry?

No, ale nieważne.
A jak wyglądają stosunki pomiędzy obozami? Możemy dowiedzieć się teraz, czy dopiero w trakcie gry?
A d'yaebl aep arse!

-
- Marynarz
Wszystkiego związanego z realiami międzyobozowymi, dowiecie się już w trakcie sesji ;]. A i o co chodzi, że jestem dziwny? Że nie przeszła karta postaci której jedynym przyjacielem jest jej JEDYNY ojciec?
For Honor & BIG Money!

-
- Marynarz
Nadszedł dzień Sądu! Oto mhroczna lista szczęśliwych wybrańców, którym los nadał rolę graczy w tej sesji! Czytajcie i drżyjcie śmiertelnicy!
-Buek
-Uriziel
-Gabriel-The-Cloud
-Sihamaah
-Matt_92
-Bielik
Kolejnośc przypadkowa, jeśli kogoś pominałem to przykro mi, ale nie mam więcej miejsc
. Większość wytypowanych kart była na bardzo dobrym poziomie a pozostałe na dobrym. Najważniejsza była dla mnie historia. To ona prezentuje waszą pomysłowość i umiejętności pisania, które były dla mnie bardzo ważne. W tych kartach znalazem naciekawsze historie, i dla tego je wybrałem
. Życze\ę miłej zabawy zaczynamy 15.
-Buek
-Uriziel
-Gabriel-The-Cloud
-Sihamaah
-Matt_92
-Bielik
Kolejnośc przypadkowa, jeśli kogoś pominałem to przykro mi, ale nie mam więcej miejsc

For Honor & BIG Money!

-
- Marynarz
- Numer GG: 2363991
łeeee, to jakaś życiowa niesprawiedliwość jest

DUB W NOSIE !

-
- Marynarz
No i sesja ruszyła. Prosiłbym jeszcze Sih'a o sprecyzowanie WYGLĄDU i wieku postaci. (nawet nie zauważyłem że tego zabrakło 0.0)
Oto link do sesji : http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =15&t=5450
Oto link do sesji : http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =15&t=5450
For Honor & BIG Money!

-
- Marynarz
Okej ziąms. Z powodu mojego dwutygodniowego wyjazdu, sesja zostaje chwilowo wstrzymana. Znaczy się - na ten update możecie śmiało odpowiadać, ale najświeższy będzie najwcześniej 12.08. W tedy sesja zostaje znów oficjalnie respawnowana.
Jakby ktoś pytał to mam Obóz RPG, więc wrócę z jeszcze lepszymi pomysłami i bardziej doprawioną fabułą
.
I'll be back.
Grim
Jakby ktoś pytał to mam Obóz RPG, więc wrócę z jeszcze lepszymi pomysłami i bardziej doprawioną fabułą

I'll be back.
Grim
For Honor & BIG Money!

-
- Majtek
- Numer GG: 4102046
Szkoda :/ a tak pozatym to ja jadę 3.08 i będę po 20.08 więc moja postać też raczej będzie wstrzymana. Może to i lepiej dla was 

-
- Mat
- Numer GG: 5800256
Mnie też nie będzie w tym samym czasie co buek-a.
Więc nie ma co rozpaczać
Więc nie ma co rozpaczać

Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"

-
- Marynarz
- Numer GG: 5181070
Coś widzę, że wtedy, to będzie brakowało większości graczy
Mnie nie ma 8-20 sierpnia, mówię od razu. Będę strzelała do ludzi w okolicach Mierzyna.