Nieobecności

To jest miejsce, w którym przeprowadza się wcześniej umówione sesje.
ODPOWIEDZ
olympiaa
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2894983
Kontakt:

Re: Nieobecności

Post autor: olympiaa »

Na wypadek jesli sesja Alucarda "Widzący" miałaby ponownie ruszyć (co mam nadzieję wkrótce się zdarzy ;) ) informuję że w najbliższy weekend i ja i Filippo jesteśmy na Turnieju w Piasecznie :)
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Nie będzie mnie od jutra do (prawdopodobnie) końca wakacji, dlatego proszę o nie "zabijanie" moich postaci w sesjach tylko o ich zamrożenie lub poprowadzenie przez MG. Co do sesji, które ja prowadzę, to na dzień dzisiejszy zostają one wstrzymane. Będę odpisywał po wakacjach lub po odwołaniu od dzisiejszego powiadomienia.
Czerwona Orientalna Prawica
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Co do tego u góry - na początku czerwca wznowiłeś pokemony, aby teraz zawiesić na dwa miesiące... :roll:

Zresztą dobrze sie składa muszę przepraszać o jednego MG mniej... a więc:

PRZEPRASZAM!
Wszystkich MG, do których nie będę mógł odpisywać przynajmniej przez najbliższy tydzień, (max. dwa) proszę o łagodną śmierć* moich postaci. (zresztą Aeria śpi, Arja do połowy sierpnia wciera się w fotel, a Shitai przez dwa miesiące będzie czekał aż Odish wyskoczy z krzaków)

* Errer nie traktuj tego poważnie, niedługo wracam, do tego czasu fajnie by było gdybyś pokierował moją postacią. (do tego czasu, akurat sesja powinna się rozkręcić :twisted: )
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

... jako że Pokemony stanęły, to chyba już nie będę musiał grać, gdyż pozostałe sesje stoją :P

Tak czy siak - wyjeżdżam wprawdzie dopiero za tydzień, ale dostęp do kompa mogę stracić lada dzień, więc od razu uprzedzam - nie będzie mnie bodaj aż do Sierpnia. Jeśli odbędzie się reaktywacja jakiejś sesji, w której biorę udział - proszę o prowadzenie moich postaci :P
Obrazek
Obrazek
Klon Phovena

Post autor: Klon Phovena »

Póki co nie ma prawdziwego mnie az do polowy lipca. Seth wie co i jak wiec raczej nie powinno byc problemow.

Jako klon moge sie pojawic raz albo dwa w ciagu tego czasu.

Jol.
Errer_Avares
Mat
Mat
Numer GG: 11764336

Post autor: Errer_Avares »

Przepraszam wszystkich grających na moich sesjach za małe opóźnienia... Po prostu podjęta praca i zintensyfikowanie treningów ostatnio ograniczyło mój wolny czas. Jednak już dzisiaj w nocy powinny pojawić się nowe posty. Z góry dziękuje za cierpliwość :)
Mój miecz to moja siła
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Z przykrością stwierdzam, że mniej więcej do wtorku może mnie tak jakby nie być. Postaram się odpisywać na ile tylko zdołam, ale nic nie gwarantuję. Jakbyście mogli odpisać w Planobiegaczach w tak zwanym międzyczasie, byłoby super. Errer - postaram się znaleźć parę minut na wklepanie czegoś do sesji nożnej :)
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Od jutra do następnego poniedziałku nie ma mnie. Nie wiem jak będzie tam z dostępem do internetu. Raczej trudno o to będzie.
Obrazek
Fioletowy Front Wyzwolenia Mrówek
Klub Przyjaciół Kawy
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Z Żalem zawiadamiam, że będe nieobecny od dnia jutrzejszego do połowy września. Hiszpania-robota, raczej nie będe miał kontaktu z kafejką, a jak już, to raczej na komunikowanie się z dziewczyną i rodzinką niż (bez urazy) na forum :D

Prosze o uśmiercenie moich postaci (W Gothan daje mistrzowi Gry pełną swobodę, gdyż z powodów osobistych zawaliłem sprawę. Niemniej będe zachwycony, jeżeli James Vai trafi do szpitala na raka płuc czy zderzenie z tirem zamiast ginąć.)
Widzący będzie kontynuowany po mojich eskapadach :P

Trzymajcie się i powodzenia. Nie zapomnijcie o Alu przez te 2 i pół miesiąca. 8)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Informuję, że przez jakiś czas (raczej dłuższy) nieobecny będzie Deadmoon. Swych graczy i MG prosi o wyrozumiałość. Wątpliwym jest, aby go można było w ogóle zastać na necie.
olympiaa
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2894983
Kontakt:

Post autor: olympiaa »

Uprzejmie informuję, że sprawa wyższa wzywa: spuszczenie porządnego łomotu Krzyżakom pod Grunwaldem, więc i ja i Filippo będziemy nieobecni co najmniej do 13. lipca :)

Pozdrawiam
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Post autor: Szasza »

Dopiero powróciłem z tygodniowego niebytu. Muszę stanąc na nogi z trzema sesjami, toteż traktujcie mnie wciąż jako niezbyt obecnego.
Obrazek
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Do jedenastego będę mieć problemy z odpisem.
Komputer w serwisie :)
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Z przykrością zawiadamiam, że znów mam złe wieści. Kolejni forumowicze zawieszają swą działalność na czas bliżej nieokreślony:
Serge
Ouzaru

No tak, ten drugi to oczywiście ja ;)
Grim
Marynarz
Marynarz

Post autor: Grim »

Informuje o swojej niobecności od dnia 28.07. do dwóch tygodni naprzód :P. Obóz mam. RPG. I nikt znajmoy nie jedzie! Grr :evil:
Ostatnio zmieniony czwartek, 10 lipca 2008, 19:17 przez Grim, łącznie zmieniany 1 raz.
For Honor & BIG Money!
necron1501
Mat
Mat
Numer GG: 10328396

Post autor: necron1501 »

człowieka od tego nicku nie będzie do 16.07.
Pzdr jego brat ;)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Mekow
Bosman
Bosman

Post autor: Mekow »

Jestem, ale jakby mnie nie bylo.
Loguje sie na forum, bo mam swego rodzaju dostep do netu. Jest to jednak tylko(!) godzina dziennie i tylko(!) 4 dni w tygodniu.
Mam jeszcze inne sprawy w necie (np. poczte), wiec stac mnie na 3-4 odpisy na tydzien. Biore udzial chyba w 4 sesjach, wiec w kazdej nie dam rady odpisac czesciej niz raz na tydzien.

Ale jeszcze troche i bede miec net na stale ;)
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
ODPOWIEDZ