Pewnego dnia wybralem sie do supermarketu. Stoje juz przy kasie, pani ladnie wszystko skasowala a ja pamietam ze musialem jeszcze kupic mamie papierosy (tylko w kasach, jak to w supermarketach). Wiec prosze:
-poprosze papierosy xxx
Pani spojzala na wystawe.
-Oj, skonczyly sie. Poprosi pan w kasie obok zeby podali?
Wiec reakcja naturalna, odwracam sie i pytam kasjerki.
-Przepraszam, czy moglaby mi pani podac papierosy xxx?
I wtedy kasjerka odwraca sie i okazuje sie, ze to jednak byl kasjer (mezczyzna). Ludzie w smiech, pani mnie obslugujaca w smiech, tylko on sie na mnie patrzy i ja na niego, bo doznalem lekkiego szoku. Zaczalem przepraszac dlawiac smiech, a ten podal papierosy i bez slowa wrocil do pracy. No coz. Oni w tych kaftanach wygladaja tak samo a, ze dlugie wlosy to z tylu nie rozroznilem plci
Brawo koledzy, potrafiliście pokazać że w każdym facecie drzemie męska szowinistyczna świnia!
Niektore ubieraja sie tak, jakby kazda byla kurtyzana i tym samym one pierwsze odbieraja sobie godnosc
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Szacunek dla normalnych kobiet
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
.]
BTW. Kobieta z wiekiem traci urode. A 40-letnie wymalowane cos, to istne paskudzstwo. Wiec jezeli ktos juz trafi tak, a nie inaczej i zwiaze sie z taka kobieta, to gdy straci juz wyglad (czyli jedyna zalete) to az zal patrzec na jego meki. Nawet nie pogada, bo z pustakiem nie ma o czym. Ino dzieci na dobre wychowac ;p