Popas

ODPOWIEDZ

ocena:

1
0
Brak głosów
2
1
13%
3
1
13%
4
2
25%
5
4
50%
6
0
Brak głosów

Liczba głosów: 8
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Popas

Post autor: Szelmon »

Z wycieczki po okolicy dalszej nieco ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Re: Popas

Post autor: Sihamaah »

Najpierw stwierdziłem, że byłoby świetne, gdyby nie to piwo. Takie tajemnicze, romantyczne... Ale potem pomyślałem, że to piwo dodaje temu zdjęciu jakiejś oryginalności, przez ten kontrast z resztą fotki. Świetnie, 5+ ;)
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Fuine Faireva
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 1655216
Kontakt:

Post autor: Fuine Faireva »

Dałbym kadr w lewo ew przesunąłbym się w lewo z aparatem [więcej widoku na góry - morze wydaje mi się być trochę nudne]. Ładnie :)
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Dzieki za uwagi :) Tyle ze ja sie nie zajmuje fotografia, zdjecia robie na pale totalnie, nie mysle jak sie ustawic z aparatem i jaki kadr bedzie najlepszy. Tzn. czasami mysle hehe. Moze zaczne czesciej sie zastanawiac i wiecej zdjec robic jak kupie nowy apatrat, bo stary juz zdechl zupelnie.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

To jak już kupisz nowy aparat to zastanów się nad cyklem zdjęć "Szelmon i piwo". Robiłbyś sobie zdjęcia przed fajnymi miejscami z piwem w ręku... Szelmon z piwem w Stonehenge, Szelmon z piwem na wieży Eiffla, Szelmon z piwem w kanionie xD
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ