Całe szczęście, że ten dział nazywa się offtopic
Phoven pisze:A po drugie - mam głęboko gdzieś to czy podoba lub nie Ci się dana userka. Mnie po prostu mierzi takie pytanie - bo było zwyczajnie chamskie. Nie wiem czy jesteś po prostu nieobeznany, głupi czy prymitywnie złośliwy. Może to po prostu wynik złego odczytania przez parę userów Twoich intencji - zdarza się. Tylko w takich sytuacjach przeprasza się z choćby odrobinką klasy, przy cały szacunku - w Twoich postach jej w ogóle nie zauważyłem.
I co ma do tego wszystkiego rasizm, homofobia czy antysemityzm? Ja też jestem im przeciwny. Czy to coś zmienia w tej rozmowie?
Chciałbym uprzejmie zauważyć chłopczyku, że w żadnym moim poście nie skierowałem w Twoją stronę słów które można by odebrać za obraźliwe. Ty zaś zasugerowałeś, że jestem głupi, prymitywny, złośliwy i w dodatku nie mam jaj. Wspiąłeś się tym samym na wyżyny moderatorskiego fachu "nawracania użytkownika na kulturalne tory wypowiedzi". Gratulujemy, nagrodę prześlemy pocztą.
Nie muszę klękać i błagać o litość i myślę, że samo przepraszam w takim wypadku wystarczy bo czego więcej oczekujesz od rozmowy prowadzonej za pomocą przeglądarki internetowej? Zalecam odrobinę dystansu do tego co robisz bo może się to skończyć dla Ciebie w smutny sposób.
Homofobia zapewne ma to do całego tego zajścia, że zostałem zjechany tylko za samo podejrzenie, że mogę kierować się tak marnym kryteriami jak orientacja seksualna. Dwa pozostałe terminy użyłem po to byś zrozumiał sens tej wypowiedzi. Przepraszam, za to, że mi się nie udało. Do matury zdążysz poznać termin "czytanie ze zrozumieniem".
Powiem szczerze: facet który tak się odzywa do dziewczyny to dla mnie frajer.
Jednak przepraszam, rzeczywiście takie teksty są również nie na miejscu w tej sytuacji.
Powiem Ci jedno chłopcze, bo z Twoim czytaniem ze zrozumieniem na prawdę jest coś nie tak. Zapytałem tylko po to by rozwiać nieścisłości w interpretacji. Widzę kobietę, ale ktoś coś tam powiedział. Nie napisałem niczego (chciałbym tu dać przykład, ale ktoś go zapewnie źle zinterpretuje) co było by oczywistą obrazą. A fakt, że źle odebraliście mój post, który w zamierzeniu nie miał nikogo skrzywdzić nie jest winą moją tylko marnego systemu edukacji albo przysypiania na lekcjach języka polskiego (ewentualnie jedno i drugie)
Ja takim zacietrzewionym burakiem jestem z natury, kolorek nic w tym nie zmienił. Pokornie chowam się w cień by w kącie móc porwać sobie koszulę z napisem "trpg".[/quot[
Do zobaczenia :*
Bluzgi to nie tylko wulgaryzmy, to taki brak wyczucia sytuacji kiedy ktoś przegina pałę lecząć frustracje na drugiej osobie.
Ewentualnie gdy jakiś niedorostek dostaje w ręce odrobinę władzy i stara się ją za wszelką cenę okazać. Mam szacunek do moderatorów i adminów którzy jeśli mnie za coś ochrzaniają, to sami nie robią tego samego. Ty jesteś strasznym hipokrytą który usiłuje zrobić z siebie ostatniego sprawiedliwego, obrońcę uciśnionych matek i cór.
EDITED
Cain: Chciałbym zapytać jakiej jesteś płci bo ciężko stwierdzić?

Widzisz. Mnie to nie rusza bo wiem kim jestem. A o co tyle szumu, nie wiem. Może źle dobieracie moderatorów (niektórych). I dlaczego wszyscy mają problem a sama zainteresowana to olewa. Pewnie też nie zwraca uwagę na takie posty bo przecież sama dobrze wie kim jest.