Pan Prus czytał i dawał cukierki dzieciom, a ja robiłem to, co zwykle..
Może wspomnę, że osoba na zdjęciu też jest z redakcji..
Morienya
-
- Tawerniak
- Numer GG: 1655216
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Re: Morienya
Dobre foto, ładna sukienka i osoba w nią ubrana. Kto to?
Co nie zmienia faktu, że takiego typu zdjęć nie lubię... W swojej kategorii jest dobre, ale zdjęcia powinny ukazywać rzeczy niezwykłe, ulotne...
W swojej kategorii 5, normalnie 4
Co nie zmienia faktu, że takiego typu zdjęć nie lubię... W swojej kategorii jest dobre, ale zdjęcia powinny ukazywać rzeczy niezwykłe, ulotne...
W swojej kategorii 5, normalnie 4
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Moim zdaniem powinienes poswiecic troche czasu i zrobic z tego w photoshopie "stara fotografie" I nie chodzi mi o sama sepie czy cos w tym stylu, ale o porzadna obrobke. Zdaje sobie sprawe ze to czasochlonne, i moze Ci sie nie chciec... xD
Poki co 3.
Poki co 3.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Nowa ilustratorka. I nie tylkoSihamaah pisze:Dobre foto, ładna sukienka i osoba w nią ubrana. Kto to?
Taka kiecka jest ulotna i niezwykła jak to mówią, punkt widzenia zależy od punktu siedzeniaSihamaah pisze:zdjęcia powinny ukazywać rzeczy niezwykłe, ulotne...
To wcale nie jest dużo roboty..Szelmon pisze:Moim zdaniem powinienes poswiecic troche czasu i zrobic z tego w photoshopie "stara fotografie" I nie chodzi mi o sama sepie czy cos w tym stylu, ale o porzadna obrobke. Zdaje sobie sprawe ze to czasochlonne, i moze Ci sie nie chciec... xD
Coś takiego miałeś na myśli? [patrz załącznik]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Mam nadzieje, że się nie wkurzysz... Drobny retusz - rozmazane tło. Wg mnie dzięki temu zdjęcie wygląda bardziej staro, no i jeszcze główna bohaterka zdjęcia bardziej się rzuca w oczy... Różnica jest drobna, ale wg mnie na plus
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Nie nie cos takiego. Mialem na mysli taka obrobke po ktorej zdjecie wyglada jak skan autentycznej foty z lat, dajmy na to, dwudziestych No ale niewazne. Jak mowilem jest to dosc czasochlonne, wiec nie pokaze teraz o co mi chodzi. Z reszta jestem w pracy...
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Nie wkurzyłem się aczkolwiek jak rozmywać to albo całość albo zostawić ostrą ławkę i ziemię.Sihamaah pisze:Mam nadzieje, że się nie wkurzysz... Drobny retusz - rozmazane tło. Wg mnie dzięki temu zdjęcie wygląda bardziej staro, no i jeszcze główna bohaterka zdjęcia bardziej się rzuca w oczy... Różnica jest drobna, ale wg mnie na plus
To zmienia postać rzeczy. Ale tutaj już wchodzimy w dziedzinę fotografiki podczas gdy ja wolę zostać przy fotografiiSzelmon pisze:Nie nie cos takiego. Mialem na mysli taka obrobke po ktorej zdjecie wyglada jak skan autentycznej foty z lat, dajmy na to, dwudziestych No ale niewazne. Jak mowilem jest to dosc czasochlonne, wiec nie pokaze teraz o co mi chodzi. Z reszta jestem w pracy...