Praca

ODPOWIEDZ

Ocena:

1.
1
10%
2.
3
30%
3.
3
30%
4.
2
20%
5.
1
10%
6.
0
Brak głosów

Liczba głosów: 10
Avitto
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Praca

Post autor: Avitto »

Więc napstrykałem 300MB zdjęć w jedno popołudnie... Z czego ledwo 'pstryków' kilka nadaje się do pokazania. Mimo zmęczenia dzielnie drałowałem starym rowerem po okolicy, szukając obiektów(bardzo, bardzo wiele z nich zwyczajnie mnie uciekło na swoich nóżkach...). I tak, mą uwagę przykuł widoczek:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fuine Faireva
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 1655216
Kontakt:

Re: Praca

Post autor: Fuine Faireva »

A już myślałem, że wszyscy zaniechali wrzucania fotek.. :P
Odnośnie fotki.. fajny motyw. Chwali się, że to nie jest kolejne z rzędu makro ;) tylko kadr w prawo. Ciągnik to też model :D
Ode mnie 4 z dużym plusem :)

P.S.:
Avitto pisze:Więc napstrykałem 300MB zdjęć w jedno popołudnie...
Mało :mrgreen:
Avitto
Majtek
Majtek

Dla mnie ważne było, żeby ująć obu 'robotników'... A mam taki kadr jak mówisz również, na dysku leży :>

A tak w ogóle to dzięki za negatywy bez komentarza... Brawa dla takich Państwa.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Ja na tym zdjeciu nie zauwazylem zadnych "robotnikow" :) Jak juz o nich napisales to wypatrzylem, po dobrej chwili co prawda, ale wypatrzylem.
Aha, to ja dalem 2. I nie mam zamiaru tego komentowac. 2 i tyle :) Ale nie martw sie wszystkim fotkom z kwiatkami daje 3 i tez nie komentuje, bo i nie ma czego.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Eriol Velcrow
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Eriol Velcrow »

Brawa dla takich Państwa
Nie przejmuj się nimi - ankieta jest anonimowa więc wszyscy są odważni by stawiać słabe oceny. Ale komentarza nie potrafią napisać ( ciekawe czemu). ;)

A co do zdjęcia - bardzo fajne, niby taki zwykły obiekt ale jednak zdjęcie jest dość ciekawe i inne ( od moich nudnych kwiatków ). Mi osobiście się podoba, przemawia do mnie prostota tego zdjęcia - piąteczka z minusem.
Chwali się, że to nie jest kolejne z rzędu makro ;)
To taka moja taktyka - znudzę wszystkich zdjęciami kwiatków a potem wyjadę z czymś innym. ;) A tak na serio to lubię robić zdjęcia makro :)

Edit:
Aha, to ja dalem 2. I nie mam zamiaru tego komentowac. 2 i tyle :) Ale nie martw sie wszystkim fotkom z kwiatkami daje 3 i tez nie komentuje, bo i nie ma czego.
Nie chce rozpętać żadnej burzy ale drażni mnie takie podejście - jeśli uważasz, że nie ma co komentować to nie powinno być co oceniać a więc ocenianie zdjęć w Twoim wykonaniu jest bez sensu. Taka moja drobna uwaga ;)
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no chaos; there is harmony.
There is no death; there is the Force.

Zdjęcia
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Szelmon pisze:Ja na tym zdjeciu nie zauwazylem zadnych "robotnikow" :) Jak juz o nich napisales to wypatrzylem, po dobrej chwili co prawda, ale wypatrzylem.
Aha, to ja dalem 2. I nie mam zamiaru tego komentowac. 2 i tyle :)
Zgadzam się. Fotka trochę przeeksponowana, za dużo pustki i mało treści. Choć sama w sobie całkiem przyjemna.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Avitto
Majtek
Majtek

Jak napisałem - praca. A co poradzić, ze w taka pogodę piwo nie służy, szczególnie w pełnym słońcu... ;)
Qler
Majtek
Majtek
Lokalizacja: Gdzieś w Lesie Loren... ale teraz w Milton Keynes...

Post autor: Qler »

Tak jak w tytule, "Praca" tak i samo zdjęcie jest zbyt ogólne. Ot, ciągnik w polu. Tylko, że pstryknąłeś go z takiego miejsca, że nadaje się tylko jako tło do "Agrobiznesu", w którym oznajmia się, "że trawa nie jest dostatecznie zielona i z tego powodu rolnicy ble, ble, ble..." czyli w sumie zdjęcie przedstawiające NIC. Już nawet nie chodzi o brak rolników na tym polu, mogłeś ująć ten ciągnik z przodu, ale nie centralnie, tylko tak bardziej z boku.

Może wśród tych 300 MB zdjęć znajdziesz lepsze zdjęcie tego ciągnika... To zdjęcie oceniam na 2.
Avitto
Majtek
Majtek

Panowie. Tak sie nie godzi. Jak to nie ma rolników?! Są, jeno polegli :p (a znajdzie się zdjęcie ciągnika, nieco jaśniejsze)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Qler
Majtek
Majtek
Lokalizacja: Gdzieś w Lesie Loren... ale teraz w Milton Keynes...

Post autor: Qler »

Jak dla mnie to oni raczej zalegli :lol: . Praca w polu bywa męcząca, trzeba się potem "odstresować" wiejską nalewką ;) .
ODPOWIEDZ