Dział z fotami forumowiczow

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Re: Dział z fotami forumowiczow

Post autor: Kawairashii »

Trochę dziwnie wyglądam bez make up’u, ale przynajmniej zmusiłam się do uśmiechu…
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Cain pisze:Chciałbym zapytać jakiej jesteś płci bo ciężko stwierdzić?
Chciałem się wysilić na jakiś złośliwy komentarz albo przytyk ale jedyne co udało mi się udzierać to:

"lol Cain"
;)
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Kaw - TY MASZ HEŁM!!! NIEEEEEEEEEEEEEEEE...

Założę się, że od bana uchroniły cię tylko kruczki prawne ;) (swoją drogą oprócz fantastyki coś jeszcze łączy mnie z BAZYLEM, dążę do zła doskonałego :twisted: )

Ogólnie to na pierwszy rzut oka widać iż jesteś przedstawicielką płci pięknej.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Cain
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 3827239
Kontakt:

Post autor: Cain »

Azrael pisze:Ogulnie
Proszę przestań tak pisać. Robisz to chyba celowo i z pełna premedytacją.

Nie będę drążył tego tematu z płcią, ale osoba której nie ma już na tym forum twierdziła coś zupełnie innego, ale to nie miejsce i czas.
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Przepraszam ale kiepsko znoszę krytykę, zwłaszcza mojego wizerunku, stąd jak widzicie musiałam przepuścić fotkę przez photoshopa przed publikacją. Bardzo bym doceniła gdybyście zapomnieli o fotce, strasznie ranią mnie te wypowiedzi. Jeśli byłam zbyt surowa to przepraszam ponownie.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Brzoza
Bosman
Bosman

Post autor: Brzoza »

To żeby rozwiać jazdy kajna zarzucę swoim
http://img296.imageshack.us/img296/9140/pscolkixs1.jpg
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Mr.Ofca
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8533882

Post autor: Mr.Ofca »

Cain, co wlasciwie dala Ci ta wypowiedz? Chyba celowo chciales ublizyc Kawairashii. Albo poprostu siebie zeszmacic, bo poziom tej wypowiedzi jest na tyle niski ze owe "ogulnie" w ogole nie rzuca sie w oczy. Czasem lepiej trzymac jezyk za zebami, bo z faceta moze wyjsc bezjajcowe cos jakim teraz siebie pokazales.

Brzoza, czy nie powinienes miec jakichs oslonek na twarz? Ja bym do tego na 20 metrow nie podszedl bez zabezpieczen :P.

@edit Perzyn
Mr. Ofca - ale to ogulnie to u Azraela a nie u Kaw, teraz wychodzi na to, że ty po niej pojechałeś
Nie, nie, nie. Chodzilo mi o to, ze wypowiedz Caina byla na niezwykle niskim poziomie (taka zeszmacona), a sam czepial sie do Azraela o jakas glupia literowke. Bo imho jak juz ktos kompletnie nie trzyma poziomu forum, to nie powinien sie czepiac takich bzdetow. No i jeszcze zobacz jak ja sie przez niego dalem sprowokowac :(.
Ostatnio zmieniony czwartek, 29 maja 2008, 21:21 przez Mr.Ofca, łącznie zmieniany 1 raz.
dópa
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Kaw - ty się Azraelem nie przejmuj, jakby go opętał Legion i zaczął przez niego mówić w 20 wymarłych językach naraz to miałoby to więcej sensu niż spora część jego postów. A co do samego zdjęcia to powiem ci coś co ja sam często słyszę - całkiem inaczej sobie ciebie wyobrażałem. Wyglądasz na osobę bardziej pogodną niż wynikałoby z twojej aktywności na forum. I powiem szczerze, nawet pomimo pewnych zaszłości między nami, nie mogę stwierdzić jakobyś była brzydka. Wyglądasz normalnie i to tyle ode mnie.

Azrael - przyznaję, fryzura Kawairashii jest na tym zdjęciu uchwycona dość niefortunnie, ale obawiam się, że z Chełmem wiele wspólnego nie ma. Zresztą masz tu link do wikipedii - http://pl.wikipedia.org/wiki/Che%C5%82m
wszystko co chciałbyś wiedzieć o Chełmie. Hełm to inna rozmowa, ale jak przekona cię ten wpis: http://pl.wikipedia.org/wiki/He%C5%82m to też nie do końca to.

Zaś żart odnośnie bana był bezsensowny i chamski. Gdybym miał wskazywać kandydata to raczej wskazałbym na ciebie ponieważ jakość twoich postów zostawia niekiedy sporo do życzenia (vide różnica między hełmem a Chełmem, ale nas to ogulnie nie obchodzi). Zresztą nawet jakby Kaw wyglądała jak potwory z niesławnego filmu Wiedźmin (a te jak wiemy były wyjątkowo szkaradne i gumowe), a nie wygląda, to i tak nie stanowiłoby to podstawy do bana. Polecam lekturę regulaminu bo wyimaginowane kruczki prawne cię w przyszłości nie uratują. A do BAZYLa brak ci kilkunastu poziomów klasy, stylu i oczytania.

Mr. Ofca - ale to ogulnie to u Azraela a nie u Kaw, teraz wychodzi na to, że ty po niej pojechałeś :P
Brzoza
Bosman
Bosman

Post autor: Brzoza »

Brzoza, czy nie powinienes miec jakichs oslonek na twarz? Ja bym do tego na 20 metrow nie podszedl bez zabezpieczen .
Zdjęcie jest oczywiście pozowane. Nic specjalnego im nie robiłem, nie wybierałem miodu ani nic, jak widac jest ciepło i słonecznie więc 3/4 roju poza ulem. No i chyba słaby młody rój, więc chyba też mało wojownicze pszczoły. I otumanione są dymem (tam po prawej masz dymak) No ale jak im się wybiera miód, grzebie w ulu wieczorem (kiedy "all in") to warto założyć maskę, w ogóle warto założyć maskę.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Cain
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Nie chciałem ubliżyć Kawairashii, po prostu do moich uszu dotarła net-plota i chciałem, żeby ktoś ją zdementował. Przepraszam, jeśli Cię uraziłem swoim postami Kawairashii.

A co do poziomu którego tak bronicie, to IMO forum wygląda jak kółko wzajemnej adoracja gdzie jakakolwiek, nawet konstruktywna krytyka nie jest mile widziana. Nie ma tu nawet porządnej dyskusji, bo wszyscy wszystkim przytakują, głaskają się po łepetynkach i takie tam. Trza Wam porządnego wstrząsu, czy jak?
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Nie, teraz to Ty jesteś zwyczajnie bezczelny.

Nie jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Ja sam nie przepadam za wieloma osobami z tego forum i jakoś tego specjalnie nie kryje. Tu jest wiele ludzi - o różnych poglądach i osobowościach których łączy tak na prawdę często tylko to forum, nic innego. Uwierz - tu wybuchają takie dyskusje przez które część userów patrzy na siebie wilkiem przez następne miesiace - i oczywiście pomiedzy innymi (najczęściej z tego samego regionu/miasta ale nie tylko) zawiązuje się pewna nić sympatii. Jak w życiu - nie mamy zamiaru krępować jakichkolwiek poglądów.
Tylko wiesz co? Nie lubimy zwykłego, prostackiego chamstwa. Rozumiem, że mogłeś się pomylić, odnieść mylne wrażenie na podstawie tego co "ktos-tam" powiedział... ale kurna, takie teksty są już poniżej poziomu żenady - parafrazujac Ofcę - godne bezjajowca.
Krytykujesz nasz poziom? To, że nie rzucamy się bluzgami jak popadnie? Że dyskusje wygladają jak wymiany zdań a nie mięcha?
No to masz, stary problem.

Z góry przepraszam za emocje, złą prezencję moderacji etc. Ale to mnie prostu rozsiedziło.

@Brzoza:
Zdjęcie w nieco innej stylistyce niż poprzednie, nie? ;P
Ale ogólnie fajnie, tak pozwala spojrzeć z nieco innej perspektywy - praca to jakoś mało eksponowany u nas temat. :P Tym bardziej, że szczerze mówiąc, ze jakoś zawsze sobie wyobrażałem pszczelarza jako faceta okutego w kombinezon rodem z Czarnobyla. ;P

PS. Perzyn - coś Ci się pomyliło. ;P
Cain
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Phoven pisze:Nie, teraz to Ty jesteś zwyczajnie bezczelny
Nie teraz tylko zawsze.
Nie jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Ja sam nie przepadam za wieloma osobami z tego forum i jakoś tego specjalnie nie kryje. Tu jest wiele ludzi - o różnych poglądach i osobowościach których łączy tak na prawdę często tylko to forum, nic innego.
Wybacz, ale nie zauważyłem tu wymiana poglądów. Nawet jeśli ktokolwiek ma inne zdanie to w większości przypadków najpierw popiera antagonistę, a dopiero potem wyraża własne zdanie. Robi to jednakże tak nieśmiało, że większości postronnych czytelników ciężko będzie złapać o co mu naprawdę chodzi. Czy jest tylko chwiejem małorolnym czy może popiera dobro i zło jednocześnie (wtedy prawdopodobnie winien udać się do lekarza specjalisty)
Uwierz - tu wybuchają takie dyskusje przez które część userów patrzy na siebie wilkiem przez następne miesiace
Jestem niejako wstrząśnięty, że ktoś może mieć tak mało dystansu do samego siebie, że patrzy na kogoś wilkiem tylko dlatego, że ma inne poglądy. Zwłaszcza jeśli dyskusja ma miejsce na forum internetowym gdzie nie dochodzi przekaz niewerbalny który ma największe znaczenie podczas kontaktów z innym człowiekiem.
Tylko wiesz co? Nie lubimy zwykłego, prostackiego chamstwa. Rozumiem, że mogłeś się pomylić, odnieść mylne wrażenie na podstawie tego co "ktos-tam" powiedział... ale kurna, takie teksty są już poniżej poziomu żenady - parafrazujac Ofcę - godne bezjajowca.
Móiwsz, że nie będziecie nikogo krępować, a właśnie jestem jechany za swoją żądzę wiedzy. Jestem po prostu ciekawski a rzeczy takie jak rasizm, homofobia czy antysemityzm mnie irytują i jestem im przeciwny. Czy jeśli bym powiedział "wow, fajna z Ciebie dupencja" to zostałoby to lepiej odebrane? Bo moje proste, bądź co bądź, pytanie zostało odebrane jako atak na osobe Kawairashii (chyba nie zauważyłeś chłopcze, że ją przeprosiłem) co wcale nie było moim zamiarem.
Krytykujesz nasz poziom? To, że nie rzucamy się bluzgami jak popadnie? Że dyskusje wygladają jak wymiany zdań a nie mięcha?
No to masz, stary problem.
Wybacz, ale wulgaryzmów na tym forum używa tylko Rahir Groamus czyli moja postać z sesji i to z umiarem i w odpowiedniej sytuacji. Czy mam Ci przypomnieć, że jako moderator tego froum nazwałeś użytkownika "frajerem" (za co odwdzięczyłem się tym samym)? To plus jednozdaniowy post ma być niby poziomem którego tak bronisz?

Proszę o przysłanie kogoś kto bez hipokryzji i całego tego nadęcia (wynikającego zapewne z piastowanej funkcji) będzie chciał ze mną dyskutować, a nie wymachiwać flagą i rwać koszulę w obronie tRPG.
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

Cain pisze:A co do poziomu którego tak bronicie, to IMO forum wygląda jak kółko wzajemnej adoracja gdzie jakakolwiek, nawet konstruktywna krytyka nie jest mile widziana. Nie ma tu nawet porządnej dyskusji, bo wszyscy wszystkim przytakują, głaskają się po łepetynkach i takie tam. Trza Wam porządnego wstrząsu, czy jak?
We are the Borg... Resistance is pointless. he he :)
Nie jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Daleko nie trzeba szukać np.: Brzoza główny specjalista od brnięcia pod prąd nie skomentował zdjęcia Kawairashi. Można? Jak widzisz można.
Cain pisze:Wybacz, ale wulgaryzmów na tym forum używa tylko Rahir Groamus
Błąd, tą nisze zajmuje Szelmon. Widać jak mało jeszcze wiesz o tym forum i jego użytkownikach. Więc skoro w tej kwestii wypowiadasz sie pochopnie to w innych pewnie też...

Aha Ogulnie.
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Cain
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Force pisze:Nie jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Daleko nie trzeba szukać np.: Brzoza główny specjalista od brnięcia pod prąd nie skomentował zdjęcia Kawairashi. Można? Jak widzisz można.
Zastanawia mnie czy czytałeś moje posty. Bo wyjaśniłem po co i dlaczego zapytałem o to, a nie o coś innego.

Phoven sugerował, że gdyby na każdym kroku używano tu wulgaryzmów to by mi się podobało i ogólnie zasugerował, że jestem chamem. Odniosłem się tylko i wyłącznie do mojej osoby i tak naprawdę niewiele mnie obchodzi kto tu przeklina.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Ej ej ej, ta nisza to takze Brzoza, a takze Pita. Prosze mi tu nie wmawiac ze siedze sam w kacie xD Dalbym jakas fote zeby offtopu nie robic, ale mam leki i sie wstyde, jeszcze jakas plotkara sie przypaleta i przyjebie do mojej plci...
xD
A tak w ogole to ja bym chetnie dal rozbierane foty, ale musicie mnie zachecic xD
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Cain
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Kończę już to bo jak zacznę Was przekonywać to pewnie zostanę oskarżony o kolejne przestępstwo dokonane na użytkownikach tawerny.

Moja paszczęka:
http://images31.fotosik.pl/164/15240521b400669b.jpg
Ostatnio zmieniony czwartek, 29 maja 2008, 22:59 przez Cain, łącznie zmieniany 1 raz.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Móiwsz, że nie będziecie nikogo krępować, a właśnie jestem jechany za swoją żądzę wiedzy. Jestem po prostu ciekawski a rzeczy takie jak rasizm, homofobia czy antysemityzm mnie irytują i jestem im przeciwny. Czy jeśli bym powiedział "wow, fajna z Ciebie dupencja" to zostałoby to lepiej odebrane? Bo moje proste, bądź co bądź, pytanie zostało odebrane jako atak na osobe Kawairashii (chyba nie zauważyłeś chłopcze, że ją przeprosiłem) co wcale nie było moim zamiarem.
Nie jestem dla Ciebie chłopcem - to po pierwsze.
A po drugie - mam głęboko gdzieś to czy podoba lub nie Ci się dana userka. Mnie po prostu mierzi takie pytanie - bo było zwyczajnie chamskie. Nie wiem czy jesteś po prostu nieobeznany, głupi czy prymitywnie złośliwy. Może to po prostu wynik złego odczytania przez parę userów Twoich intencji - zdarza się. Tylko w takich sytuacjach przeprasza się z choćby odrobinką klasy, przy cały szacunku - w Twoich postach jej w ogóle nie zauważyłem.
I co ma do tego wszystkiego rasizm, homofobia czy antysemityzm? Ja też jestem im przeciwny. Czy to coś zmienia w tej rozmowie?
Czy mam Ci przypomnieć, że jako moderator tego froum nazwałeś użytkownika "frajerem" (za co odwdzięczyłem się tym samym)?
Powiem szczerze: facet który tak się odzywa do dziewczyny to dla mnie frajer.

Jednak przepraszam, rzeczywiście takie teksty są również nie na miejscu w tej sytuacji.
Proszę o przysłanie kogoś kto bez hipokryzji i całego tego nadęcia (wynikającego zapewne z piastowanej funkcji) będzie chciał ze mną dyskutować.
Ja takim zacietrzewionym burakiem jestem z natury, kolorek nic w tym nie zmienił. Pokornie chowam się w cień by w kącie móc porwać sobie koszulę z napisem "trpg".
Papa.

EDIT:
W trakcie pisania tego posta pojawiły sie dwa kolejne, wiec tylko krótka odpowiedź.
Phoven sugerował, że gdyby na każdym kroku używano tu wulgaryzmów to by mi się podobało
Bluzgi to nie tylko wulgaryzmy, to taki brak wyczucia sytuacji kiedy ktoś przegina pałę lecząć frustracje na drugiej osobie.

EDIT:
jeszcze jakas plotkara sie przypaleta i przyjebie do mojej plci...
Zmiękłem. :lol:
ODPOWIEDZ