Wielki Turniej Erystyczny
Regulamin forum
Na tym forum mogą pisać wyłącznie osoby biorące udział w turnieju. Zalogowani użytkownicy mogą głosować na swoich faworytów.
Na tym forum mogą pisać wyłącznie osoby biorące udział w turnieju. Zalogowani użytkownicy mogą głosować na swoich faworytów.
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Re: Wielki Turniej Erystyczny
Proponuję zamknąć Turniej, bo wygląda na to, że jednak mu się zdechło :>
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Arcymod Tawerniany
Nic nie padło, tylko się zagapiłem - już wracamy na wizję
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
A nie mówiłem? A nie mówiłem? Mówiłem!MAd Phantom pisze:Tawerniak 1 - prawdziwa xywa = BAZYL - strona = Człowiek jest pożyteczny dla świata
Tawerniak 2 - prawdziwa xywa = Phoven - strona = Człowiek jest szkodliwy dla świata
Swoją drogą dobrze, że turniej wraca, choć osobiście raczej się nim interesuję dość średnio. Po prostu mierzi mnie patrzenie, jak dobrze zapowiadające się projekty padają w połowie. Nie chciałbym, aby WTE do nich dołączył.
-
- Arcymod Tawerniany
Przerwę zrobiłem celowo, ale się trochę rozjamniczyła - teraz już jest dobrze
Edit: Jest jeszcze 1 wolne miejsce, zgłaszać się ;p
-
- Marynarz
- Numer GG: 2363991
kiedy zaczną się pozostałe pojedynki?
DUB W NOSIE !
Sprawozdania z Drugich Międzynarodowych Warsztatów na Temat Nagich Myszy
Sprawozdania z Drugich Międzynarodowych Warsztatów na Temat Nagich Myszy
-
- Arcymod Tawerniany
Na jutro jest parę ustalonych, a jeden być może ruszy już dzisiaj
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Ja sie oficjalnie wycofuje z turnieju. Nie mam czasu go rozgrywac, wiec taka jest moja decyzja.
Powodzenia tym, co zostali!
Powodzenia tym, co zostali!
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Czy tylko ja uważam posłużenie się filmikiem w YouTube w dyskusji o komputerach za posunięcie niezgodne z duchem turnieju? Przede wszystkim jest to zastosowanie cudzej pracy bez prezentacji swojego stanowiska. Jako takie nie jest nawet częścią dyskusji. Chyba 1 okazja, w której przeciwnik zaczynającego dostaje głosy nim odpowie...
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
No to już wiemy, kto jest jednym z uczestników tego sporu, co? Wg to był ciekawy, oryginalny pomysł tak zacząć. Zobaczymy, co na to konkurent. Oby już jednak więcej w tej dyskusji, a może najlepiej w ogóle na turnieju, nie robiono takich wybiegów...
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Jeżeli podejrzewasz mnie to cię rozczaruję - nie jestem nawet zawodnikiem. Stwierdziłem wcześniej, że nie chce mi się w to bawić a 1 rundę przespałem niemal całkowicie.Sihamaah pisze:No to już wiemy, kto jest jednym z uczestników tego sporu, co? Wg to był ciekawy, oryginalny pomysł tak zacząć. Zobaczymy, co na to konkurent. Oby już jednak więcej w tej dyskusji, a może najlepiej w ogóle na turnieju, nie robiono takich wybiegów...
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Dlaczego uczestnik nie może się powoływać na jakieś źródła czy filmiki z YT? Jak dla mnie jak najbardziej normalna rzecz.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Majtek
- Numer GG: 6026651
Powoływać się a i owszem, ale ograniczać się tylko to jednak lekka przesada. Jak dla mnie Filmiki na YT mogą być ale warto też dać coś od siebie wszak ma być to dyskusja, a tak to może się skończyć wymianą filmików co nie wydaje się szczególnie pasjonującą wizją.
-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
... Chyba, że byłyby to filmy przygotowane przez uczestników dyskusji
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
A mnie się ten wybieg z filmikiem bardzo podobał. Sam filmik już mniej, bo z tej serii lepsze były, ale tak czy inaczej, fajne zagranie :)
Szkoda tylko, że nie zdążyłam zagłosować.
Szkoda tylko, że nie zdążyłam zagłosować.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Tawerniany Trickster
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Zgadza, się były lepsze - problem z tym, że filmiki nie są po polsku, a wolałem nie zakładać, że każdy zna angielski w wystarczającym stopniu. Ten wg mnie zapewniał pożądany przeze mnie efekt nawet u osób słabo znających angielski - m.in. przez ten napis, "Living with Vista".
Tylko filmik był dlatego, że wolałem pozwolić przeciwnikowi rozpocząć argumentację. Co więcej, filmik stawiał go w niezręcznej sytuacji. Ignorując przekaz, nie wypadał dobrze. Mógł więc albo bronić Visty - co automatycznie kojarzyło go z Panem PC, albo przeciwnie, podkreślać Linuxa jako alternatywę. Ale każdy wybór ograniczał mu pole manewru, co było moim zamiarem
Tylko filmik był dlatego, że wolałem pozwolić przeciwnikowi rozpocząć argumentację. Co więcej, filmik stawiał go w niezręcznej sytuacji. Ignorując przekaz, nie wypadał dobrze. Mógł więc albo bronić Visty - co automatycznie kojarzyło go z Panem PC, albo przeciwnie, podkreślać Linuxa jako alternatywę. Ale każdy wybór ograniczał mu pole manewru, co było moim zamiarem
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Sam filmik był okej, ale jak ja bym był adwersarzem, to bym puścił w odpowiedzi jakiś po chińsku, tylko dlatego, że nie mogłeś zakładać że rozmawiasz z kimś znającym język. Inna sprawa, że nie przypominam sobie, żeby na tym forum ktoś oprócz Ciebie i mnie zamieszczał filmiki z YT do oglądania bezpośrednio ze strony... A ja już brałem udział wcześniej
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniany Trickster
- Numer GG: 0
- Kontakt:
No wiesz, ja od razu mowilem ze wstawianie filmikow tutaj jest zle przygotowane, ale wam widac trudno napisac prosty parser, ktory osadzi filmik jezeli ktos wrzuci link do youtube...
@ Sihamaah
jak ci bardzo zalezy, to daj znac na priv, nie chce robic offtopa
@ Sihamaah
jak ci bardzo zalezy, to daj znac na priv, nie chce robic offtopa
Ostatnio zmieniony środa, 4 czerwca 2008, 22:05 przez krucaFuks, łącznie zmieniany 2 razy.