Proszę o wyrozumiałość i konstruktywną krytykę:P. Zdjęcie zrobione podczas pewnego spaceru.
Mam nadzieję, że tak to się dodaje...
Mrówki
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Re: Mrówki
Ciekawie to wygląda. Jak widok na kopalnię od góry Ale nieładne niestety. Naturalnie rozumiem, że to wina sprzętu. Dam 3+
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Heh, nie dalej jak dzisiaj zastanawiałem się kiedy przestaniesz tylko czytać i wrócisz do pisania na forum
Ja się na fotografii nie znam, ale skoro już napisałem w tym temacie to chyba muszę skomentować. To jest zdjęcie zbiorowe mrówek, przez co sporo traci. IMHO powinnaś skupić się na jednej, może dwóch, bo teraz niektóre są ostre, a niektóre nie i mam wrażenie że fotka jest bardzo chaotyczna. Poza tym centrum fotki jest puste...
Chyba niestety mrówki to nie jest zbyt wdzięczny temat jeśli nie ma się aparatu zdolnego powiększyć bardziej obraz.
Ja się na fotografii nie znam, ale skoro już napisałem w tym temacie to chyba muszę skomentować. To jest zdjęcie zbiorowe mrówek, przez co sporo traci. IMHO powinnaś skupić się na jednej, może dwóch, bo teraz niektóre są ostre, a niektóre nie i mam wrażenie że fotka jest bardzo chaotyczna. Poza tym centrum fotki jest puste...
Chyba niestety mrówki to nie jest zbyt wdzięczny temat jeśli nie ma się aparatu zdolnego powiększyć bardziej obraz.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 1655216
- Kontakt:
Przymknąłbym przysłonę [tryb A] by złapać w ostrość wszystkie mrówki..
Zdjęcia zbiorowe też mogą być ciekawe
Zdjęcia zbiorowe też mogą być ciekawe
dlatego dobrym pomysłem jest zakup starego Heliosa [pisałem o tym w którymś wątku zdaje się].BAZYL pisze:Chyba niestety mrówki to nie jest zbyt wdzięczny temat jeśli nie ma się aparatu zdolnego powiększyć bardziej obraz.