Znów brak pomysłu na tytuł. Będę wdzięczny jeśli ktoś podrzuci lepszy.
P.S.: Cokolwiek nieostre na podglądzie jest..
EDIT: Znów zapomniałem o ankiecie....
Makro: podróż
-
- Tawerniak
- Numer GG: 1655216
- Kontakt:
Makro: podróż
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Majtek
- Numer GG: 0
Re: Makro: podróż
Im dłużej na to patrzę, tym bardziej jestem przekonany, że to nie zdjęcie. A przynajmniej nie z mojej okolicy, może kiedyś trafie do tej krainy, gdzie wszędzie na roślinkach są błyszczące kropelki(w których nawet coś sie odbija :p lub Ktoś, zdjątko ma małe wymiary i nijak lupy użyć). Osobiście przesunąłbym kadr w dół i prawo, dla większego kontrastu światło-cień. 5... Znowu... nawet jeśli je jakoś wyostrzysz.
PS. W prawym górnym rogu ktoś jest, prawda?
-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Dałbym "Kropla Rosy", ale też mam problemy z nazwami. Dam 5+
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
-
- Tawerniany Trickster
- Kontakt:
Zdjęcie, ale z podciągniętymi w photoshopie poziomami (moim zdaniem trochę za bardzo, zresztą, są subtelniejsze sposoby na ciekawe efekty, np. nakładanie overlayem wersji z delikatnymi zmianami).Avitto pisze:Im dłużej na to patrzę, tym bardziej jestem przekonany, że to nie zdjęcie.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 1655216
- Kontakt:
Poziomy nie były podciągane był podniesiony vibrance w ACR. A overlay za bardzo podnosi kontrast jak dla mnie.krucaFuks pisze:Zdjęcie, ale z podciągniętymi w photoshopie poziomami (moim zdaniem trochę za bardzo, zresztą, są subtelniejsze sposoby na ciekawe efekty, np. nakładanie overlayem wersji z delikatnymi zmianami).
Ta kraina nazywa się sosna a kropelki zawsze są błyszczące. Szczególnie, gdy lampą dopalisz.Avitto pisze:Im dłużej na to patrzę, tym bardziej jestem przekonany, że to nie zdjęcie. A przynajmniej nie z mojej okolicy, może kiedyś trafie do tej krainy, gdzie wszędzie na roślinkach są błyszczące kropelki(w których nawet coś sie odbija :p lub Ktoś, zdjątko ma małe wymiary i nijak lupy użyć). Osobiście przesunąłbym kadr w dół i prawo, dla większego kontrastu światło-cień. 5... Znowu... nawet jeśli je jakoś wyostrzysz.
A czy ktoś jest.. Raczej nie. Ten pomarańcz to mogła być gałązka