Od razu mówię, że chociaż będę się starał do tego nie dopuścić, to sesja może się zakończyć przed czasem. Ale ale, będzie dość proste zabezpieczenie.
Otóż mam ochotę rozegrać sesyjkę w świecie Fallout'a. Jeśli będzie fajnie i przyjemnie a mi będzie dobrze się prowadziło, to może wyjdzie z tego jakaś kampania

Wracając do rzeczy. Przyjmę 2-3 graczy (o tak, to moje zabezpieczenie). Takich, którzy będą odpisywać regularnie, szybko i bez opóźnień (planuję posty co 3-4 dni). Niech zgłaszają się tylko takie osoby, które są w stanie odpisywać w równym tempie. Wszystkie oferty przeanalizuję, lecz zastrzegam sobie możliwość nie rozpoczynania sesji, jeśli nie zgłosi się nikt odpowiedni! Nie wymagam jakichś olbrzymich, pełnych przemyśleń postów (ale nie trzymające klimatu 3 linijkowce też odpadają), więc nie bać się tego

Co do samej sesji i postaci. Proponuję ograny do bólu schemat krypty. Postać młoda, do 25 lat (to raczej max, wolałbym nawet młodsze, ale nie dzieci), nie znająca świata na powierzchni. Historia może być krótka (bo i co tu pisać) statystyki albo opisowe albo zgodnie z fallout pnp. Mile widziane avatarki obrazujące bohatera. Postać oczywiście początkująca. Mam nadzieję kreować bohatera razem z graczami podczas sesji, lecz niech przysyłane mi postaci mają rys charakteru i niech to nie będą miękkie, niewyróżniające się pierdoły; niechaj to będą postacie z krwi i kości. Niechaj mają rodziny i przyjaciół, niech mają w życiu jakieś cele, niech mają wrogów i osoby z którymi mają na pieńku. Niech mają środki do życia, zajęcie któremu oddają się na co dzień. Niech w końcu mają marzenia. Coś, co jest ich motorem napędowym i dla zrealizowania czego działają i do czego dążą. Niech żyją. I niech będą logicznie osadzeni w świecie.
Kartę postaci (na podstawowych zasadach) można stworzyć w oparciu o to:
http://hakaru.webpark.pl/pliki/start.html
Ewentualnie opisać jedynie fabularną jej część, zaznaczając w czym jest dobra, w czym słaba. Sesja storytellingowa, bez mechaniki – od jakości Waszych postów i ode mnie będzie zależeć co Wam się uda, a co nie. Broni sztuk dwie, choć dopuszczam tutaj pełną różnorodność – od noży, maczet, glocków, po m4A1 czy inne wynalazki (prócz bazook

Rekrutacja potrwa pewnie kilka dni, jeśli nie będzie chętnych i postaci to pewnie uznam, że nie ma sensu prowadzić tego projektu. Więc proszę się sprężać, nie wymagam długo rozpisanych postaci i ich historii.
Czekam na zgłoszenia, mam nadzieję, że jakieś się pojawią.
Pozdrawiam,
Serge