... Łatwego porodu i zdrowego dzieciaka jednym zdaniem
 ... Łatwego porodu i zdrowego dzieciaka jednym zdaniem 
 )...
 )...

Nie wyrzuciła... On chyba lubi sobie upychać różne rzeczy po kieszeniachNinerl pisze: Do gry: nie wiem komu zamierzacie wręczyć ciało Ninerl, bo jej rodzina jest przecież na Ulthuanie. Daleko, daleko stąd. Gildiril ma w ogóle jej list z wyjaśnieniami- o ile postać Ravandila go nie wyrzuciła. Jak bardzo chcecie, to mogę napisać treść lub streszczenie.
 Ale teraz będzie miał nie lada zgryz, jak ten list dostarczyć do kogoś odpowiedniego... Ale może się uda
 Ale teraz będzie miał nie lada zgryz, jak ten list dostarczyć do kogoś odpowiedniego... Ale może się uda 

. Najlepszego Ouz!
. Najlepszego Ouz!  

. Moja postać nie znała nikogo w Starym Świecie oprócz drużyny. Oczywiście, zrobiłam tak specjalnie, żeby nie było. Z koncepcji to miała być elfka, która nigdy wcześniej nie widziała Imperium. Nawet do pewnego momentu, nie bardzo wiedziała jak wyglądają zwykli, normalni ludzie (oczywiście, gdy się pominie niewolników Druchii).
 . Moja postać nie znała nikogo w Starym Świecie oprócz drużyny. Oczywiście, zrobiłam tak specjalnie, żeby nie było. Z koncepcji to miała być elfka, która nigdy wcześniej nie widziała Imperium. Nawet do pewnego momentu, nie bardzo wiedziała jak wyglądają zwykli, normalni ludzie (oczywiście, gdy się pominie niewolników Druchii). ... To przecież atrybut każdego zdrowego bobasa
  ... To przecież atrybut każdego zdrowego bobasa  ... i jeszcze te różowe ubranka, hehehe, różowe zabawki, kocyki....
 ... i jeszcze te różowe ubranka, hehehe, różowe zabawki, kocyki....
 Nie ma nic różowego, bo to chłopak, a on sam nieco pożółkł i przez to dłużej nas nie było
 Nie ma nic różowego, bo to chłopak, a on sam nieco pożółkł i przez to dłużej nas nie było  Ale niemal każde maleństwo to przechodzi
 Ale niemal każde maleństwo to przechodzi 

36tydz ciąży, 10pkt.
 36tydz ciąży, 10pkt. 

...
 ... ...
 ...
 ), ale było strasznie, już współczuję Cas
), ale było strasznie, już współczuję Cas 
 Jak tylko skończę szykować pokój, to wrzucę posta. Pani MG może na mnie poszczekać lub lecieć dalej, ja się dostosuję
 Jak tylko skończę szykować pokój, to wrzucę posta. Pani MG może na mnie poszczekać lub lecieć dalej, ja się dostosuję 

. A pozostając przy tym, planuję robić update'y co 3-4 dni, więc nie musicie się spieszyć z odpisywaniem.
. A pozostając przy tym, planuję robić update'y co 3-4 dni, więc nie musicie się spieszyć z odpisywaniem. . I w ogóle życzę Wam wszystkiego co najlepsze, mamuśku
. I w ogóle życzę Wam wszystkiego co najlepsze, mamuśku 

Cieszę się, że już jesteś. Dużo się działo... oj, dużo... A mały zbój? Leży obok mnie, patrzy się i śmieje
 Cieszę się, że już jesteś. Dużo się działo... oj, dużo... A mały zbój? Leży obok mnie, patrzy się i śmieje  

. Dobrze, że wróciłaś, jak czas pozwoli zabierzemy się z Ouzaru dziś wieczorem za posta (choć może być ciężko
. Dobrze, że wróciłaś, jak czas pozwoli zabierzemy się z Ouzaru dziś wieczorem za posta (choć może być ciężko  ).
). 

Cieszy mnie, że sesja ponownie ruszyła. Można nawet powiedzieć, że stało się to w idealnym momencie, bo właśnie dzisiaj skończył się - przynajmniej dla mnie - okres "gorączki maturalnej." Tak więc, bierzmy się za tę sesję!
 Cieszy mnie, że sesja ponownie ruszyła. Można nawet powiedzieć, że stało się to w idealnym momencie, bo właśnie dzisiaj skończył się - przynajmniej dla mnie - okres "gorączki maturalnej." Tak więc, bierzmy się za tę sesję! 

Dla Ciebie się skończył, a dla mnie się jeszcze rozkręcaWilczy Głód pisze:Ach, jak dobrze być znowu w siodle!Cieszy mnie, że sesja ponownie ruszyła. Można nawet powiedzieć, że stało się to w idealnym momencie, bo właśnie dzisiaj skończył się - przynajmniej dla mnie - okres "gorączki maturalnej." Tak więc, bierzmy się za tę sesję!
 Jako, że ja piszę trochę więcej egzaminów niż Wilczy (który pisze teraz 4 pod rząd i ma spokój xD ) to jeszcze przez jakiś czas będę nieco rozkojarzony. Ale fajnie znowu grać w tym towarzystwie - teraz muszę tylko przypomnieć sobie, kim w ogóle gram i o co chodzi
 Jako, że ja piszę trochę więcej egzaminów niż Wilczy (który pisze teraz 4 pod rząd i ma spokój xD ) to jeszcze przez jakiś czas będę nieco rozkojarzony. Ale fajnie znowu grać w tym towarzystwie - teraz muszę tylko przypomnieć sobie, kim w ogóle gram i o co chodzi 

. Co Ty na to, Szanowna MG?
. Co Ty na to, Szanowna MG? 

Podeślij kartę, jeśli będzie dobra i mi się spodoba, zobaczymy co da się zrobić.Esmeralda pisze:Czy jest jeszcze możliwość dołączenia do gry? Ninerl się zmarło, więc może udało by mi się wejść na jej miejsce?. Co Ty na to, Szanowna MG?