Muzyka
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
Narin nie przeginaj!
KoRna kiedyś kochałem, ale tera jego miejsce zajęło... FEAR FACTORY!!! Slave Labor, Edgecrusher, Shock, T-100, Manic Cure, Demanufacture, Remanufacture, Linchpin... Miód dla moich uszu
Poza tym ostatnio acząłem słuchać Dimmu Borgir - fajna, ciężka kapela death' metalowa... szczególnie mi sie podoba Puritania.
KoRna kiedyś kochałem, ale tera jego miejsce zajęło... FEAR FACTORY!!! Slave Labor, Edgecrusher, Shock, T-100, Manic Cure, Demanufacture, Remanufacture, Linchpin... Miód dla moich uszu
Poza tym ostatnio acząłem słuchać Dimmu Borgir - fajna, ciężka kapela death' metalowa... szczególnie mi sie podoba Puritania.
żyję
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Tawerniak
Widac wielu erpegowców to metale.
...
DISCO RZĄDZI!!!!!!!!!!TAAAAAAAAK!!! DISCO WIECZNIE ŻYWE!!! I GŁOSUJCIE NA OJCA NARODU ANDREW LEPPERA!!!
...
A teraz zanim opłacicie hitmanów, to pozwolę sobię wytłumaczyc że nie słucham dico polo, tylko hiphopu no i trochę metalu(mój najlepszy qmpel jest metalowcem więc po części nie mam wyboru ) więc pozwólcie mi chociaż wyemigrowac...
...
DISCO RZĄDZI!!!!!!!!!!TAAAAAAAAK!!! DISCO WIECZNIE ŻYWE!!! I GŁOSUJCIE NA OJCA NARODU ANDREW LEPPERA!!!
...
A teraz zanim opłacicie hitmanów, to pozwolę sobię wytłumaczyc że nie słucham dico polo, tylko hiphopu no i trochę metalu(mój najlepszy qmpel jest metalowcem więc po części nie mam wyboru ) więc pozwólcie mi chociaż wyemigrowac...
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
-
- Kok
-
- Marynarz
- Kontakt:
tak sie zastanawiam wkad wizięły sie takie stereotypy:
hh - ćpuni, palacze marychy, zlodziejeitp
metal- brudasy
DP (disko polo) - (hmmm) dresik ?????
wogole to do jakiej subkultury czlowiek nalezy i jakiej muzyki słycha nc o nimnie mówi.. znam 1 (!!) spoko gościa - dresik i kilku neonazistów.. są spoko gościami i w ogóle.. te uprzedzenia.. paranoja jakaś :/
hh - ćpuni, palacze marychy, zlodziejeitp
metal- brudasy
DP (disko polo) - (hmmm) dresik ?????
wogole to do jakiej subkultury czlowiek nalezy i jakiej muzyki słycha nc o nimnie mówi.. znam 1 (!!) spoko gościa - dresik i kilku neonazistów.. są spoko gościami i w ogóle.. te uprzedzenia.. paranoja jakaś :/
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Większość słuchających hh pali trawę, oni nawet o tym rymują. Większość drechów słucha techno i jeździ tuningowanymi maluchami. I stąd się biorą stereotypy. Widzę jednego naćpanego hiphopowca, później następnego, potem jeszcze jeden... Jak się zobaczy jakiegoś nienaćpanego, to albo właśnie idzie ćpać, albo to po prostu wyjątek potwierdzający regułę.
Nie weim tylko skąd stereotyp metal = brudas (raczej metal = satanista). Syszałam zawsze wersję punk = brudas. I takich punków też widziałam. Ale była u mnie w klasie pewna punkówa, która była jedną z najinteligentniejszych osób w klasie.
Słucham metalu i gram w rpg => jestem satanistką. Jakbyście zobaczyli moje zdjęcie, to wniosek byłby taki: czyta Bridget Jones i słucha miłosnych piosenek ;) (zaczełam babieć na starość, kupiłam ostatnio tusz do żęs i zaczęłam nosić kiecki;))
Nie weim tylko skąd stereotyp metal = brudas (raczej metal = satanista). Syszałam zawsze wersję punk = brudas. I takich punków też widziałam. Ale była u mnie w klasie pewna punkówa, która była jedną z najinteligentniejszych osób w klasie.
Słucham metalu i gram w rpg => jestem satanistką. Jakbyście zobaczyli moje zdjęcie, to wniosek byłby taki: czyta Bridget Jones i słucha miłosnych piosenek ;) (zaczełam babieć na starość, kupiłam ostatnio tusz do żęs i zaczęłam nosić kiecki;))
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
-
- Pomywacz
Ja mam odwrotnie. Ponieważ zawsze chodzę ubrany na czarno, ludzie myślą, że słucham metalu. Kiedyś nawet znajoma polecała mi posłuchać jakiegośtam zespołu black czy death metalowego ;] A ja przecież słucham tak spokojnej muzyki jak jazz i rock. Trochę się zdziwiła jak jej powiedziałem, że nie gustuję w takich klimatach :]
"Bez przerwy pić też się nie da, więc się dokształcam"
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
Wyglad a muzyka to dwie rozne rzeczy... Mozna byc nienagannie ubranym, schludnym i czystym i sluchac tak ciezkiej muzyki jaka tylko moze byc, albo byc np. facetem miec dlugie wlosy, zarost, ubierac sie na czarno z jakimis czaszkami na bluzie i sluchac muzyki powaznej.. wyglad jeszcze o niczym nie swiadczy.. liczy sie dusza czlowieka i jego sposob obcowania.. A to czego slucha to chyba jego wlasny wybor i upodobanie...
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
-
- Pomywacz
- Kontakt: