[FullMetal Alchemist] Zasada równoważnej wymiany

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
Re: [FullMetal Alchemist] Zasada równoważnej wymiany
Karta wysłana? ja jeszcze szablonu nie widziałam.

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Kawairashii - to dlatego, że moje karty zasadniczo leją na szablony. Zresztą mogę ci jakąś przykładową wysłać z innej sesjii (lub jeśli WW nie będzie miała z tym problemu to nawet z tej) żebyś zobaczyła jak ja to robię. Jedyne odstępstwo to jak na sesjii jest mechanika, wtedy 1/2, 1/3 czy jakaś tam 1/X karty trzyma się szablonu a reszta nie. Ot, cała historia.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Okej, sram na chimery i różnych przesadzonych dziwolągów. Robię byłego PA, który... a to zobaczycie w historii. 

For Honor & BIG Money!

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
KARTA POSTACI:
IMIĘ I NAZWISKO -
PSEUDONIM -
POCHODZENIE -
WIEK -
PŁEĆ -
WYGLĄD -
RODZINA -
PROFESJA - *
ZAKRES UMIEJĘTNOŚCI - **
HISTORIA POSTACI -
UWAGA! Elementy pogrubione są niezbędne w karcie postaci. Reszta elementów jest opcjonalna. Najbardziej zależy mi na historii postaci wraz z ogólną charakterystyką bohatera (ogólny zarys charakteru).
* - np. mechanik, alchemik, lekarz itp.
** - przy zakresie umiejętności chodzi mi o to w czym w swej profesji postać jest najlepsza. Mechanik może przecież lepiej reperować maszyny parowe lub samochody niż automaile. Lub na odwrót. Lekarze mogą być chirurgami lub zwykłymi internistami itp. Alchemicy też mają swoje ulubione dziedziny. Jedni lepiej radzą sobie ze skałą, inni z drewnem. Jeszcze inni bawią się cieczami albo wysadzają różne rzeczy. Roy Mustang przy pomocy iskry wytwarzanej przez rękawiczki tworzył płomień.
@Perzyn: Dziś będę jeszcze raz czytać to co mi podesłałeś. Jeśli będą tam braki w związku z elementami, które wymieniłam jako obowiązkowe, dam znać i uzupełnisz...
IMIĘ I NAZWISKO -
PSEUDONIM -
POCHODZENIE -
WIEK -
PŁEĆ -
WYGLĄD -
RODZINA -
PROFESJA - *
ZAKRES UMIEJĘTNOŚCI - **
HISTORIA POSTACI -
UWAGA! Elementy pogrubione są niezbędne w karcie postaci. Reszta elementów jest opcjonalna. Najbardziej zależy mi na historii postaci wraz z ogólną charakterystyką bohatera (ogólny zarys charakteru).
* - np. mechanik, alchemik, lekarz itp.
** - przy zakresie umiejętności chodzi mi o to w czym w swej profesji postać jest najlepsza. Mechanik może przecież lepiej reperować maszyny parowe lub samochody niż automaile. Lub na odwrót. Lekarze mogą być chirurgami lub zwykłymi internistami itp. Alchemicy też mają swoje ulubione dziedziny. Jedni lepiej radzą sobie ze skałą, inni z drewnem. Jeszcze inni bawią się cieczami albo wysadzają różne rzeczy. Roy Mustang przy pomocy iskry wytwarzanej przez rękawiczki tworzył płomień.
@Perzyn: Dziś będę jeszcze raz czytać to co mi podesłałeś. Jeśli będą tam braki w związku z elementami, które wymieniłam jako obowiązkowe, dam znać i uzupełnisz...

-
- Bosman
- Kontakt:
Nie powinno być kłopotów, choć jeżeli bardzo będziesz chciała to mogę wyciągnąć konkrety bo w mojej wersjii są nieco porozrzucane.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Mat
Zglaszam sie, zeby nie bylo
przekope sie przez materialy i naskrobe historie.. prawdopodobnie na nastepnej nocce albo kolejnej.

K.M.N.
Don't make me dance on your grave...
Don't make me dance on your grave...

-
- Bombardier
Tylko ustalę historie z necronem i wysyłam 

-
- Marynarz
Okej ziąms, zamierzam stworzyć lekarza - artystę, czy ktoś miałby ochotę zostać moim rodzeństwem?
. Pomysł Kaiwarashii wydaje mi się fajny, więc jeśłi ktoś nie ma jeszcze karty postaci...

For Honor & BIG Money!

-
- Bombardier
SPAMERGrim pisze:Okej ziąms, zamierzam stworzyć lekarza - artystę, czy ktoś miałby ochotę zostać moim rodzeństwem?. Pomysł Kaiwarashii wydaje mi się fajny, więc jeśłi ktoś nie ma jeszcze karty postaci...

Trochę godności, to "my idea man!" hehe. No już zakręć tą nowelą, zaproponuj wspólną przeszłość, pożądanie, rywalizację, przyjaźń

EDIT tak to jest jak mi się własny tekst niepodobna hehe, zamieszczę a później zmieniam

Ostatnio zmieniony niedziela, 11 maja 2008, 19:54 przez Kawairashii, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Marynarz
Ooo, to ostatnie mi się podoba. Hej Kaiwarashii, zgłaszasz się
?

For Honor & BIG Money!

-
- Bombardier
O rany… ja i ta moja niewyparzona… eh
@Grim - Zobaczymy „nie mówiem nie, nie mówiem tak” ile lat ma twoja postać? Gustuje w młodszych hehe, reszta na PW, jeszcze nie wiem, czy mnie WW przyjmie, bo spraw z necronem nie dociągnęłam do końca.
@Grim - Zobaczymy „nie mówiem nie, nie mówiem tak” ile lat ma twoja postać? Gustuje w młodszych hehe, reszta na PW, jeszcze nie wiem, czy mnie WW przyjmie, bo spraw z necronem nie dociągnęłam do końca.

-
- Marynarz
Zamierzam zrobić 19-23 latka. A jeszcze jedno :
Nigdy nie odmieniaj mojej ksywy z apostrofem!
Nigdy nie odmieniaj mojej ksywy z apostrofem!

For Honor & BIG Money!

-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Cóż... ostatnio cierpię na brak kompa, więc nie wiem, na kiedy wyślę ;[ W ostateczności wpadnę na 3,5h do kafejki ;]
Cały czas mogę mieć rodzinę... Ale taką, która nie nałoży na mnie ograniczeń, jeśli chodzi o historię ;]
Cały czas mogę mieć rodzinę... Ale taką, która nie nałoży na mnie ograniczeń, jeśli chodzi o historię ;]

Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
- Kontakt:
A ja się po spamersku wtrącę. Kaw, pomysł z rodzeństwem nie jest niczym nowym. Swego czasu w sesji Wiedźmina szlało rodzeństwo Veikko i Eshter Väinämöinen aka ja i Ouzi
.
Zakochani też już byli, w sesji Pokemon, tym razem Ouzi i Othe.

Zakochani też już byli, w sesji Pokemon, tym razem Ouzi i Othe.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
O, wiedzę Perzyn, że na nazwisko czerpaliście inspirację z Kalevali
Brawo
Nie ma to jak lekka (eufemizm...) lekturka do poduszki 

-
- Bombardier
Karta wysłana, mam nadzieje że się spodoba.

-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Ja obecnie mam 4 godziny wolnego i brak czegokolwiek do roboty... Ciekawe, czy uda mi się napisać (no, chyba, że ktoś nagle odpowie na mój apel rodzeństwa ;])

Czerwona Orientalna Prawica