MG poszukiwany/poszukiwana!

To miejsce gdzie będzie następowała rekrutacja do gry RPG na forum Tawerny RPG.
ODPOWIEDZ
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Re: MG poszukiwany/poszukiwana!

Post autor: WinterWolf »

Zdecydowanie DBZ :P Idę przeszukać moje płyty w poszukiwaniu niezbędnych info i wrzucę to gdzieś na net by zainteresowani sobie ściągnęli :D (jestem po pierwszym referacie i właśnie odpoczywam od myślenia :P).
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Grim
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Grim »

A może by tak coś na Namek? Zgłosiłbym się do DB, ale nie wiem, czy dałbym radę grać, skoro brałbym udział w sumie czterech sesjach naraz.. :P.

Aha! Cchiałem spytać, czy mamy grać państwowymi alchemikami. Czy można używać alchemii bez konieczności używania kręgu transmutacji? Czy związane są z tym jakieś konsekwencje? (byle nic związanego z tą cholerną bramą!) Czy sesja będzie czysto strorry tellingowa, czy też odnosi się do jakiegoś systemu? Oby nie! :D

Mówiąc, że nie znamy nikogo z FMA, miałeś na myśli też wszystkich Generałów, Mustanga i innych? Od jakiego "odcinka" (mam tu na myśli czas, czy będzie się toczyć na równi z przygodami Eda i Ala, tzn. czy będziemy słyszeć o ich dokonaniach) sesja będzie się toczyć?

He, wiem, że dużo pytań, ale wolę wiedzieć tym bardziej, że aż tak dobrze świata FMA nie znam :P.
For Honor & BIG Money!
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Państwowymi alchemikami - nie. To może się "wykluć" w trakcie sesji jeśli gracz ma zamiar starać się o to stanowisko. Jeśli ma taki zamiar to wtedy być może pozna kilku państwowych alchemików z FMA w tym Mustanga. Wcześniej NIE.

Co do kręgu, a raczej jego braku - trzeba, by mi to naprawdę BARDZO ładnie przedstawić w historii postaci i czymś zapłacić jeśli idzie o samą postać... Bo jedyne dwie osoby, które bawiły się bez kręgu to o ile pamiętam Izumi i Ed... Oboje mieli do czynienia z Bramą...

Storytell.

Nad momentem startu się zastanawiam. Prawdopodobnie niedługo przed czasem gdy Ed stał się Państwowym alchemikiem.
Obrazek
Grim
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Grim »

A może być postać bez głowy? xD Nie noo trochę przesadziłem :D. Ale tej cholernej bramy to ja nie cierpie :L. Jest bleeee! No i taka kwestia, skoro już trzeba mieć z nią do czynienia to dwie sprawy:
1. Żeby nie wyszedł ztego jakiś homunukuls z moją ręką czy nogą :L.
2. I musi mi ktoś dokładniej wytłumaczyć o co z nią chodzi, bo przegapiłem pierwsze odcinki i widziałem tylko jeden w którym ten bachor objaśnial Edowi jak to mu zaiwanił rękę i nogę :L.
For Honor & BIG Money!
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

To ja w akcie próby obniżenia średniego poziomu ewentualnej rekrutacji do FMA chyba zacznę oglądać, jak tylko napiszę moją pierwszą serię matur (bo one mnie trafiają jak pociski z M-16; trzy jedna po drugiej, w krótkich odstępach, a potem dłuższa przerwa :D).

Ale ja ogólnie rzecz ujmując nie o tym - ponawiam prośbę (błaganie?) o Cyberpunka! A teraz (WW nie patrz! :P) specjalność programu <smutne oczka> prooooooooooooooszę </smutne oczka>
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Tu wrzuciłam techniki walki do Dragon Balla. Od lat tego nie przegladałam więc jeśli są jakieś rażące błędy, to wiedzcie, że gdy robiłam tam korektę byłam berbeciem :P
http://www.box.net/shared/os5ftvxwco

A tu parę stron, ktore warto odwiedzić. Większych pomyłek w nich nie ma choć czasem są dziwnie skonstruowane. No i bywają rażące orty, ale w zasadzie nie spodziewałam się więcej...
http://dbnao.net/?d=inf&p=wstep
http://www.dbpolska.net/news.php
http://www.db4ever.com/db4ever/news.php
Obrazek
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

O ty w życiu, znaleziony nie kradziony. Mamy MG do FMA (Fullmetal. a nie Full Metal, bo to nie jakaś grupa Heavy Metalowa :D ) . Mam nadzieje że będzie można zagrać mechanikiem :3 coś mi mówi że w tak mocno wymuszającej kalectwo sesji, z pewnością takowy może wydać się wam bardzo "poręczny" hihi.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

W zasadzie to nawet FullMetal Alchemist :P Ale fakt, przyznaję, mój błąd :D

Mechanicy mile widziani, bo nie tylko automail może się zepsuć :P Macie czas na zgadanie się co i jak... Rekrutację założę za jakiś dwa tygodnie, bo teraz jeszcze dwa referaty i dwa koła mam do zaliczenia...
Obrazek
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Rany teraz kto był chętny to gry? (szuka w postach)
-Grim
-keizu16
-Perzyn
-Keyhell
-Kloner
-P.K(ot).L.
<--edit (sorki P.K(ot).L.)

Opcjonalnie
-BlindKitty
-necron1501

To wszyscy?
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 5 maja 2008, 16:12 przez Kawairashii, łącznie zmieniany 1 raz.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
necron1501
Mat
Mat
Numer GG: 10328396

Post autor: necron1501 »

Ponawiam pytanie czy znaleźliby się chętni do sesji w klimatach II Wojny Światowej lub w klimatach książki "Sierżant" autorstwa Miroslava Żambocha???
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

@Kaw: Jeszcze ja ;]
Obrazek
Obrazek
Czerwona Orientalna Prawica
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Ech... Zakładam temat w Rekrutacji, bo tutaj to przerabia się w spam... Dotyczył on będzie FMA. Zapraszam tych najaktywniejszych ostatnio w tym temacie do przeniesienia się tam... (chwilkę potrwa nim napiszę, co trzeba, więc cierpliwości - zamieszczę tu linka jak skończę).

REKRUTACJA
Obrazek
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Ja z całego serca dołączam się do prośby (błagania?) BlindKitty'ego o Cyberpunka.
Słodkich oczu nie zrobię.
Chyba, że się doigracie.
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

CP2020 lub inne... Piszę się na to! :D Już dwie sesje były, obie padły. Jak się znajdzie ktoś chętny do prowadzenia, to PW poproszę ;)
Deadmoon
Mat
Mat
Numer GG: 8174525

Post autor: Deadmoon »

W odpowiedzi na powyższe: zapewne w przeciągu tygodnia otworzę rekrutację do Shadowruna 3 ed. Odpowiednie info pojawi się we właściwym czasie. :)

Kooooocham Cię! Ups, wyrwało mi się ;P Ale serio się cieszę, ze będzie cp alternatywa od Wrocławia Postapo ^^ - dop. Phoven

Ty się nie ciesz, bo gdyby nie notoryczny brak czasu, to pewnie bym się wkręcił w RT do jakiejś Waszej lokalnej drużynki ^^ - ja
Bóg mi wybaczy. To jego zawód. - Heinrich Heine

Autystyczne Przymierze Mandarynek i Klementynek
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Chyba czas się przeprowadzić (i mieć thrupa na oku). Na SR piszę się zawsze i wszędzie :) Tylko podręcznik przeczytam, bo wiedzę mam... książkową ;)
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

To ja tylko przypomnę o sesji w Gothica! Znajdzie się jakiś chętny MG? Bo Matt_92 ma chyba problemy jakieś... :|
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
ODPOWIEDZ