Skąd wziąłeś, że nie mam własnego zdania? Bo nie jestem jak większość, za konsolami?azrael jesteś idiotą. Po prostu nie będę ukrywał kretynem, który nie ma własnego zdania, pajacem.
Ym... ok, być może w "Wiedźminie" podstawowym widokiem jest TPP. Pomyliłem się, mój błąd. Choć wcale nie zaprzeczyłem. Napisałem, że można również grać z innym widokiem.Albo udajesz głupiego w mistrzowski sposób. Więc wytłumacze ci kilka rzeczy ostatni raz póki mam cierpliwość - w Witcherze podstawowym widokiem jest TPP. Ale nie kumasz tego, prawda?
Nigdzie nie napisałem nic o "idealnym pismie itd."- uświadamiam cię. Gdy "ograny" wziąłem w cudzysłów nie chciałem Cię obrażać, chodziło mi raczej o to, że ograna to może być gra. Cóż tu być może również się myłiłem. Pozatym nie wiedziałem o tym jak duże masz osiągnięcia.CDa ograne... tak pismo w którym o Beyond Good & Evil powiedziano jRPG z mangową grafiką hehe. Dobre sobie... Niestety uświadomię Cię - nie ma idealnego pisma, nie ma idealnej witryny www. Pisanie o grach nadal jest w powijakach, co wiem pisząc od ponad 2 lat na profesjonalnych serwisach w profesjonalnych pismach. I tak, jestem najbardziej ograną w RPGach osobą na forum razem z Kyo i t0m3kiem. Podejrzewam, że też dużooooo lepiej orietnuję się w gatunku od dowolnej osoby z CDA
To nie ja stwierdziłem, że PC nie zginie.Po prostu nie mam siły na ciebie, jesteś za głupi i zbyt uparty by niektóre rzeczy ci tłumaczyć... a że PC nie zginie jako platforma do grania - no k**wa wow, szerloki jak an to wpadliście?
Dobrze, różnice są głównie w grafice, ale rozdzielczość i tekstury to nie to samo. Więc "stul pysk" jeśli nie potrafisz się poprawnie wysłowić i "pierdol gówno". Ja tylko cytuję. ( i niemyl gówna z twoją mamą. NIe wiem, nie znam Cie, może ci się zdaża ;/)aha co do Mass Effect - oczywiście, że poza graficznymi różnicami nie ma żadnych w obu wersajch. W które grałem, Więc stul pysk a nie pierdol gówno wiedząc . Kolejne posty będę kasował permamentnie każdemu pajacowi, który zaofftopuje, albo będzie pierdolił od rzeczy.
A już coś było o wysławianiu sie... wiesz co to idiota? Bo na pewno nie ja (http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepełnosp ... elektualna) chodziłem do normalnej szkoły i zbierałem jako takie stopnie.
Pewnie skasujesz tego posta, ale abyś mógł wysłuchać mojej głupiej opini dam ci "kopię" na PW.