MG poszukiwany/poszukiwana!

To miejsce gdzie będzie następowała rekrutacja do gry RPG na forum Tawerny RPG.
ODPOWIEDZ
Uriziel
Majtek
Majtek
Numer GG: 11926008

Re: MG poszukiwany/poszukiwana!

Post autor: Uriziel »

Kawairashii myślę, że to trochę mało ^^ ale chyba damy radę. Wszystko zależy od naszego MG :mrgreen:
Va faill, dhoine...
Grim
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Grim »

Myślę, że to niestety STANOWCZO ZA MAŁO. Ten kto nie grał w Gothica nawet nie wie jak wiele traci.

@Matt fajnie, że będzie Wrzodek :).

@Necron, szkoda, że widziałeś go tak mało. W sumie ja widziałem nie więcej :P. Teraz Ed i Al wrócili z tej wyspy i nie moge się doczekać, żeby dowiedziec się o co kaman z tym gówniarzem, no wiecie którym.. Tym ZuYm... :P. Chyba złym... No ale z głupią fryzurą to na pewno! Ogladam to tak chyba od 12 odcinka :P.
For Honor & BIG Money!
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Nie mam zamiaru wam utrudniać rozgrywki ^^ poczytałam trochę, i podoba mi się świat gotyka.

@Grim - jeśli oglądasz na Hyperze to wiedz że oni już powtarzają tą serię, po jej zakończeniu polecam film kinowy, jedna z najbardziej ujmujących serii anime, strasznie się na niej napłakałam ^^’
Miedzy innymi dlatego niektóre z moich postaci są bez nóg, czy rąk -hehe- albo uwięzione w pancerzu (moja ulubiona postać to Sieska :3)
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
keizu16
Pomywacz
Numer GG: 5886954

Post autor: keizu16 »

Ja też byłbym chętny do Fullmetal Alchemist, tylko że MG brak.
Obrazek
Grim
Marynarz
Marynarz

Post autor: Grim »

@Kawairashii - Zaczynasz mnie przerażać :3.
@Keizu - nie ty jeden na to narzekasz. Trzeba chyba jakąś obławę na MG posłać i wywlec tu przemocą takiego, który da radę poprowadzić :P.
For Honor & BIG Money!
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Ech moje małe marudy... Jeśli wytrzymacie ten czas, ktory jeszcze zajmą mi referaty na studiach (2 tygodnie) i znajdę chwilkę, to mogę poprowadzić Full Metal Alchemist. Wtedy powinno się też coś wyklarować z pozostałymi mi dwiema sesjami X_X
Zaznaczę tylko, że w przypadku FMA akcja toczyłaby się obok tego co w serialu.
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

WinterWolf pisze:Ech moje małe marudy... Jeśli wytrzymacie ten czas, ktory jeszcze zajmą mi referaty na studiach (2 tygodnie) i znajdę chwilkę, to mogę poprowadzić Full Metal Alchemist. Wtedy powinno się też coś wyklarować z pozostałymi mi dwiema sesjami X_X
Zaznaczę tylko, że w przypadku FMA akcja toczyłaby się obok tego co w serialu.

Nareszcie! Już zabieram się z opracowywanie koncepcji karty. Pasuje ci bezoki, szalony niczym kapelusznik, weteran Konfliktu Ishbalskiego? Tylko jeszcze nie jestem pewien czy będzie osobowość paranoiczna, psychotyczna czy też coś innego kalibru, jak nerwica natręctw. No, ale trochę mnie już znasz i wiesz, że potrafię wymyślić kogoś ciekawego.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Oj tak. Aż nadto ciekawego :P Mogą być wszelkiej maści weterani i szaleńcy, osobnicy bez rąk, nóg oczu i innych części ciała... Dozwolone automaile pod warunkiem, że wszystko zostanie logicznie wytłumaczone w karcie postaci. Tzn. historia i te takie... Im logiczniejsze to będzie i im bardziej prawdopodobne, tym lepiej. Od razu zaznaczam, iż nie ma możliwości, by któraś z postaci znała jednego z bohaterów występujących w FMA.

Ach, byłabym zapomniała... Żadnych homunkulusów...
Obrazek
keizu16
Pomywacz
Numer GG: 5886954

Post autor: keizu16 »

No nareszcie ktoś będzie Mg, ja też już zaczynam myśleć nad postacią :twisted:
Obrazek
Errer_Avares
Mat
Mat
Numer GG: 11764336

Post autor: Errer_Avares »

Ja po raz kolejny ponawiam próbę namówienia kogoś na zrobienie sesji w klimatach Dragon Balla. Po pierwsze to chciałbym w ogóle zapytać o chętnych do takiej sesji... Są tacy? A po drugie proszę, niemalże błagam o to, żeby ktoś zgłosił się na MG. Tylko nie udawajcie wszyscy, że nie znacie świata, albo nie lubicie... I tak nie dam wiary! :P
Mój miecz to moja siła
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Ja zagrałbym w świecie DB... choć jakimś specjalnym zwolennikiem tego anime nie jestem.

Kto zrobiłby rekrutację do sesji w świcie "Nocnej straży" z drobnymi przeróbkami?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
necron1501
Mat
Mat
Numer GG: 10328396

Post autor: necron1501 »

Zgłaszam się do DB ale nie pamiętam za wielu technik :cry:
Co byście powiedzieli na sesje w klimatach 2 wojny światowej lub książki "Sierżant"
Miroslava Żambocha.Czeski pisarz.Jestem nawet wstanie prowadzić ale potrzebuję co najmniej 3 osób.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

W DB to ja powiem szczerze, że chętnie bym sobie pograła, bo to anime mojej wesołej młodości :P Jak znajdzie się MG, to byłoby miło. Jak co, to jakieś materiały dotyczące technik itp. się u mnie znajdą ;)
Obrazek
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

W sumie do tego antyku miło byłoby wrócić ^^ Sesja nie powinna być skomplikowana, ot kolejna nieskomplikowana sesja dla wyżycia się, więc mógłbym poprowadzić. Ale od razu ostrzegam, że dawno już nie widziałem tego anime, więc pomoc co do technik by mi się przydała :) no i oczywiście informacja z którego DB chcecie mieć akcję? Standardowego, Z'etki, czy GT?
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
necron1501
Mat
Mat
Numer GG: 10328396

Post autor: necron1501 »

Ja poproszę materiały o technikach.Jak miałbyś to zamiar prowadzić??? Równolegle do fabuły czy brak związku a może przeplatający się bohaterowie???Jestem za Z'etką lub standard bo GT nie pamiętam.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Ja również jestem za sesją DB. Preferuję okres Dragonball Z. Ah, Songo, Vegeta i cały ten klimack :) Jak fajnie do tego wrócić :)
Czerwona Orientalna Prawica
Errer_Avares
Mat
Mat
Numer GG: 11764336

Post autor: Errer_Avares »

Ja też to traktuje jako powrót do dzieciństwa. :D Myślę, że najlepsza będzie "Z-etka". Cieszę się, że jest dużo chętnych, a jeszcze bardziej z tego, że znalazł się MG. :)
Mój miecz to moja siła
ODPOWIEDZ