Wielki Turniej Erystyczny
Regulamin forum
Na tym forum mogą pisać wyłącznie osoby biorące udział w turnieju. Zalogowani użytkownicy mogą głosować na swoich faworytów.
Na tym forum mogą pisać wyłącznie osoby biorące udział w turnieju. Zalogowani użytkownicy mogą głosować na swoich faworytów.
-
- Tawerniana Smoczyca
- Kontakt:
Re: Wielki Turniej Erystyczny
Danai dziękuje za komplementa*
*ukłon*
@Alucard: Phi.
*nominativus pluralis, nie accusativus singularis!
*ukłon*
@Alucard: Phi.
*nominativus pluralis, nie accusativus singularis!
I'm not a bitch. I just have low bullshit tollerance.
''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com
''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com
-
- Bosman
O stary, tu muszę się z Tobą zgodzić. Obaj dyskutanci są tak bezwzględnie słabi, ze aż denerwujacy. Przydałaby sie opcja cofniecia głosu i nie głosowania na żadną ze stron. ;Pfds pisze:Danai odniosła zasłużone zwycięstwo, to było wręcz fatality. Teraz za to mam dylemat, przy sporze szóstym. Obie strony mnie wnerwiają >_<. Chyba na żadną z nich nie oddam głosu.
@Alu: To jest, ten "grecki żywioł" ;P
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
A ja się nie do końća zgodzę. Ja widzę wyraźną przewagę jednej ze stron w sporze nr 6, a to, że ona się nie rozkręciła świadczy tylko o tym, że nie było takiej potrzeby, bo przeciwnik nie stawiał wiekszego oporu.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
No nie wiem, mnie jeden z Tawerniaków przekonał... wyjątkowo trzymał te samą stronę, co ja prywatnie ;]
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Chciałbym zaprotestować przeciw zachowaniu mojego przeciwnika. Jak można tak po prostu nie odpisać, przerwać spór i nie dać mi dojść do głównej części planu dyskusji? Nawet nie zdążyłem zacząć bronić tej czerwieni... Uriziel, przestraszyłeś się, czy co? ;p
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Majtek
- Numer GG: 11926008
Nie przestraszyłem się, zaspałem trochę :/ wydawało mi się, że mam czas do następnego dnia 10 rano :/ Następnym razem będe bardziej uważał na czas.
A swoją drogą to po Twoim pierwszym poście zastanawiałem się, czy nie pomyliłeś tematów ^^ Liczyłem, że od razu będzie widać, jakiego koloru bronisz, a tu psikus ;P i zmyłka
A zaskoczyło mnie, że jednak ktoś na mnie zagłosował
A swoją drogą to po Twoim pierwszym poście zastanawiałem się, czy nie pomyliłeś tematów ^^ Liczyłem, że od razu będzie widać, jakiego koloru bronisz, a tu psikus ;P i zmyłka
A zaskoczyło mnie, że jednak ktoś na mnie zagłosował
Va faill, dhoine...
-
- Tawerniany Bard
Ech ludzie, ludziska... Szkoda, że zaspałeś. Wielka szkoda. ;)
A co do zmyłki - miałem w zanadrzu więcej tego typu manewrów. Żal mi tego sporu, bo nie będę mógł tego systemu wykorzystać w następnej rundzie raczej. Oh well... Powodzenia w przyszłych potyczkach, nie zasypiaj. ;)
A co do zmyłki - miałem w zanadrzu więcej tego typu manewrów. Żal mi tego sporu, bo nie będę mógł tego systemu wykorzystać w następnej rundzie raczej. Oh well... Powodzenia w przyszłych potyczkach, nie zasypiaj. ;)
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Czy można się jeszcze jakimś cudem zgłosić do konkursu? Jest napisane, że do 14.04 ale kto wie, bezwzględne przestrzeganie prawa zazwyczaj na dobre nie wychodzi
-
- Tawerniany Bard
Z tego co wiem, MAd do zakończenia eliminacji przyjmuje na listę rezerwową.
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
to ja też chętnie bym się dopisał ;]
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Żeby było jasne - jestem pierwszy, byłem zgłosiłem się przed Klonerem Dodatkowo zrobię to na PW do MAda...
-
- Marynarz
- Numer GG: 2363991
jakoś tak ta wygrana przez zaniechanie nie kręci jak powinna ...
DUB W NOSIE !
Sprawozdania z Drugich Międzynarodowych Warsztatów na Temat Nagich Myszy
-
- Tawerniany Księgarz
- Numer GG: 9053067
Poczekaj do drugiej rundy. Tam będą już prawdziwi dyskutanci i dyskusje raczej nie będą się kończyły przez zamilknięcie jednej ze stron.
Chociaż przyznaję, że mnie to zaczyna powoli denerwować. Z tych, co odeszli przed czasem najbardziej podoba mi się zachowanie Azraela. Choć jeden, który nie bał się przyznać, że nie potrafi obronić swojego stanowiska. A reszta co? Schować się za drzewem i udawać, że nic się nie stało?
Chociaż przyznaję, że mnie to zaczyna powoli denerwować. Z tych, co odeszli przed czasem najbardziej podoba mi się zachowanie Azraela. Choć jeden, który nie bał się przyznać, że nie potrafi obronić swojego stanowiska. A reszta co? Schować się za drzewem i udawać, że nic się nie stało?
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."
-
- Marynarz
mam nadziejęOso pisze:Poczekaj do drugiej rundy. Tam będą już prawdziwi dyskutanci i dyskusje raczej nie będą się kończyły przez zamilknięcie jednej ze stron.
no i mam nadzieję, że nareszcie będę miał więcej czasu, bo klecone na szybko odpowiedzi są ... nędzą
DUB W NOSIE !
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Masakra, jeszcze żaden spór się nie zakończył, wszystkie oddane przed czasem... Nędza, panie i panowie, nędza...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Marynarz
hehe, bo miało być pięknie a wyjszło jak zwykle
DUB W NOSIE !
-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0
Jak na razie, to ten turniej jest przerażająco nudny. Nie mogę się zdecydować czy to wina dyskutantów, czy tematów cienkich jak Bolka trampki, czy niesprawdzającej się formuły konkursu.