[X-men]Sesja X [STALE OTWARTA]

- 
				Kawairashii
- Bombardier

- Numer GG: 1074973
Re: [X-men]Sesja X?
Az... stronka mi się bardzo przydała, gdyż mieści w sobie dośc obfitą kartotekę postaci, w wielu wersjach.

- 
				WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:
W zasadzie to spróbuje sklecić kartę postaci do tej sesji  Jak pójdzie to się okaże. Zaznaczam, że to byłoby moje pierwsze zetknięcie z taką sesją, choć nie pierwsze z X-men (kilka pojedynczych, przeczytanych komiksów, obejrzane niektóre filmy, prawie wszystko z X-men Evolution).
 Jak pójdzie to się okaże. Zaznaczam, że to byłoby moje pierwsze zetknięcie z taką sesją, choć nie pierwsze z X-men (kilka pojedynczych, przeczytanych komiksów, obejrzane niektóre filmy, prawie wszystko z X-men Evolution).

Jak pójdzie to się okaże. Zaznaczam, że to byłoby moje pierwsze zetknięcie z taką sesją, choć nie pierwsze z X-men (kilka pojedynczych, przeczytanych komiksów, obejrzane niektóre filmy, prawie wszystko z X-men Evolution).
- 
				Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
WW Wierzę, że sobie poradzisz. Sesje X-men są na ogół dość lekkie, więc nie powinno być kłopotów, zwłaszcza, że moja znajomość świata jest dosyć podobna, dodać możesz co najwyżej kilka odcinków starej kreskówki. Zresztą jak mówiłem u mnie całość się dopiero rozkręca - ludzie jeszcze nie wiedzą o mutantach, większość mutantów dopiero odkrywa swoje moce i tak dalej. Zresztą możecie oczekiwać użycia przeze mnie postaci autorskich ponieważ poza żelaznym kanonem to niewielu znam mutantów z komiksów.

Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

- 
				WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:
O to tym lepiej, że większośc będą to postacie autorskie  Będzie ciekawiej
 Będzie ciekawiej 
Jestem na etapie pisania historii. Staram się jakoś ją uwiarygodnić, ale że nie mieszkam w Ameryce, to jak zawsze mam lekki problem z tamtymi realiami X_x

Będzie ciekawiej
 Będzie ciekawiej 
Jestem na etapie pisania historii. Staram się jakoś ją uwiarygodnić, ale że nie mieszkam w Ameryce, to jak zawsze mam lekki problem z tamtymi realiami X_x

- 
				Mekow
- Bosman

- Numer GG: 0
WW na pewno zrobi dobrą kartę  
A ja do swojej pragnę dodać w ekwipunku deskorolkę i perkusję (tylko bez tego dużego bębna).

A ja do swojej pragnę dodać w ekwipunku deskorolkę i perkusję (tylko bez tego dużego bębna).
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

- 
				WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:
Jak na razie pożera mnie moja własna wena  Perzyn ma pecha i trafil na moment, gdy zachciało mi się więcej napisać... Za to do jego posta zaczynającego będzie miał sporo materiału
 Perzyn ma pecha i trafil na moment, gdy zachciało mi się więcej napisać... Za to do jego posta zaczynającego będzie miał sporo materiału 
EDIT: Karta poszła

Perzyn ma pecha i trafil na moment, gdy zachciało mi się więcej napisać... Za to do jego posta zaczynającego będzie miał sporo materiału
EDIT: Karta poszła

- 
				BlindKitty
- Bosman

- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Wkrótce machnę kartę. Mam już pomysł na moc, to resztę się dorobi jak mi się będzie chciało, aczkolwiek ostatnio nic mi się nie chce  Ale do końca tygodnia i moja karta powinna dotrzeć.
 Ale do końca tygodnia i moja karta powinna dotrzeć.

Ale do końca tygodnia i moja karta powinna dotrzeć.
 Ale do końca tygodnia i moja karta powinna dotrzeć.What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

- 
				Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Czekam jeszcze na kartę Discordii, która dotychczas podesłała Teaser i ogłaszam wyniki. A co do ciebie Blind Kitty - cóż chody u MG robią swoje i o ile nie zwalisz karty niemożebnie to masz kredyt zaufania i możliwość dołącznia po zamknięciu rekrutacji.

Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

- 
				Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
A zatem ogłaszam wyniki. Przyjęci to:
Angela Weisskopf
Amelia Rinal
Dominik Strider
Postaci BK i Discordii dojdą w trakcie gry, o ile zostaną mi dosłane. Jutro lub pojutrze całość rusza.

Angela Weisskopf
Amelia Rinal
Dominik Strider
Postaci BK i Discordii dojdą w trakcie gry, o ile zostaną mi dosłane. Jutro lub pojutrze całość rusza.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

- 
				Discordia
- Majtek

- Numer GG: 0
Cześć wszystkim  Oficjalnie się przedstawiam. Będzie mi bardzo miło zagrać z wami. A już zupełnie w sesję osadzoną w świecie X- men
 Oficjalnie się przedstawiam. Będzie mi bardzo miło zagrać z wami. A już zupełnie w sesję osadzoną w świecie X- men 
Perzyn wysłałam ci kartę jakąś godzinę temu na e-mail. Tak więc powinieneś już coś wiedzieć :]

Oficjalnie się przedstawiam. Będzie mi bardzo miło zagrać z wami. A już zupełnie w sesję osadzoną w świecie X- men
Perzyn wysłałam ci kartę jakąś godzinę temu na e-mail. Tak więc powinieneś już coś wiedzieć :]
"Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?" Mt 7,3

- 
				Kawairashii
- Bombardier

- Numer GG: 1074973

- 
				WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:
Perzyn, jakby co to wal śmiało, to pogonię BK jeśli nadal krąży mu po głowe pomysł by grać  Już ja mu przedstawię stosowne argumenty
 Już ja mu przedstawię stosowne argumenty 

- 
				Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Cóż, jak na razie mam pomysł dla wszystkich na początek ich scenariusza i myślę, że zacznę dziś pisać nawet, ale pogonić BK możesz.

Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

- 
				WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:
Już to uczyniłam  Mam nadzieję, że się zbierze w sobie, tym bardziej, że powiedział iż ma już jakiś tam fragment karty... Zobaczymy
 Mam nadzieję, że się zbierze w sobie, tym bardziej, że powiedział iż ma już jakiś tam fragment karty... Zobaczymy 

Mam nadzieję, że się zbierze w sobie, tym bardziej, że powiedział iż ma już jakiś tam fragment karty... Zobaczymy

- 
				Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
A zatem sesja ruszyła. Mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić. A Discordii i Winter Wolf dziękuję za wspaniały materiał na początek sesji. Zaoszczędziłyście mi pisania  .
.

.
.Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

- 
				Nekonushi
- Bombardier

- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Ja się zagapiłem i w między czasie sesja ruszyła... dałoby się mnie jeszcze upchnąć? Choruję, to jutro mogę napisać kartę (o ile znowu nie okaże się, że taki sam motyw jak w tej BK  )
)

)
)

Czerwona Orientalna Prawica

- 
				Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Re: [X-men]Sesja X STALE OTWARTE
Kartę możesz wysłać. Ale ostrzegam cię, że konkurencja zawyżyła w tym sezonie poziom i ciężko będzie przejść przez eliminacje. No, ale kto wie, może się wespniesz akurat na wyżyny swoich możliwości i mnie zachwycisz? 
Ogółem powiem tak - rekrutacja jest cały czas otwarta, jeżeli ktoś napisze mi świetną kartę to go przyjmę choćby i od 20 strony. Ostrzegam jednak - jestem wybredny i to co obiektywnie jest dobrą kartą może mi się nie spodobać bo tak. No, ale taki już przywilej MG.

Ogółem powiem tak - rekrutacja jest cały czas otwarta, jeżeli ktoś napisze mi świetną kartę to go przyjmę choćby i od 20 strony. Ostrzegam jednak - jestem wybredny i to co obiektywnie jest dobrą kartą może mi się nie spodobać bo tak. No, ale taki już przywilej MG.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica