Proch
-
- Bombardier
- Kontakt:
Proch
Proch
Ostatnio zmieniony czwartek, 19 czerwca 2008, 00:46 przez Neprijatel, łącznie zmieniany 1 raz.
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.
-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Re: Proch
Są takie utwory, z którymi nie wiadomo kompletnie, co zrobić. Choć zaciekawił mnie Twój wiersz, zastanawiam się, do czego go odnieść, z nadzieją, że nie jest on wynikiem świątecznego nastroju. Technicznie nic mu zarzucam.
Nie ma tego złego, co do domu poszedł
-
- Bombardier
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Skomentuje, bo mnie już o to męczysz... I widzisz Phoven, jak wygląda to komentowanie. Sami się czasami nakręcamy ;P
Wreszcie widze naprawde sensowne przerzutnie. Wreszcie ma to sens, tworzy wielle interpretacji, pozwala na zabawe tekstem... No i co Ci powiedzieć...
Poprawne, treść do mnie trafia, stworzyłem sobie do tego swoja interpretacje i póki co trzyma się to kupy. Dobre. Co więcej moge powiedzieć. Nie lubie rozszczepiać tekstu na wersy, przyglądać sie każdemu słowu, jeżeli w całości gra...Ja bym co prawda nie zastosował nawiasu, ale myslnik... No ale to nie błąd tylko subiektywne odczucie...
4+ za to że nie kopie...
Jednak, jak juz wiesz wolę dekadenckiego Czerskiego niż obserwatora Świetlickiego ;>
Wreszcie widze naprawde sensowne przerzutnie. Wreszcie ma to sens, tworzy wielle interpretacji, pozwala na zabawe tekstem... No i co Ci powiedzieć...
Poprawne, treść do mnie trafia, stworzyłem sobie do tego swoja interpretacje i póki co trzyma się to kupy. Dobre. Co więcej moge powiedzieć. Nie lubie rozszczepiać tekstu na wersy, przyglądać sie każdemu słowu, jeżeli w całości gra...Ja bym co prawda nie zastosował nawiasu, ale myslnik... No ale to nie błąd tylko subiektywne odczucie...
4+ za to że nie kopie...
Jednak, jak juz wiesz wolę dekadenckiego Czerskiego niż obserwatora Świetlickiego ;>
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bombardier
- Kontakt:
Łoj, to chyba słabo Świetlickiego poznałeś Kiedyś przeklepię Ci "Kawiarniany dekadentyzm" z "Muzyki środka"
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Łot subiektywna opinia ;] Cynizm i gorzkie spojrzenie to dla mnie nie dekadentyzm, a tym sie Świetlicki charakteryzuje... Pomiając idee wyśmiewania tego, co wokoło
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
-
- Bombardier
- Kontakt:
Tak, kawiarniany dekadentyzm,
upiorne kołysanki wprawiające w
odrętwienie- to robię, mam to
szczęście, mam tę
nadzieję.
upiorne kołysanki wprawiające w
odrętwienie- to robię, mam to
szczęście, mam tę
nadzieję.
-
- Marynarz
- Numer GG: 0
@up: jeśli ten fragment to kawałek Świetlickiego, jakoś nie brzmi szczerze w kontekście.
Nie ma tego złego, co do domu poszedł