Dział z fotami forumowiczow

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Re: Dział z fotami forumowiczow
Pewna foumowiczka twierdzi, że to download/file.php?avatar=4320_1206138773.gif jej fota. (napisała mi to na PW) Natomiast mi strasznie kojarzy się z pewną aktorką... nie wiem którą.
Dobrze mi się kojarzy?
Dobrze mi się kojarzy?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Chyba dobrze
. Taka babka, w M jak Miłość* chyba gra.
*Nie oglądam, ale jak sie ma telewizor w tym samym pokoju co komputer, to się różne rzeczy widzi.

*Nie oglądam, ale jak sie ma telewizor w tym samym pokoju co komputer, to się różne rzeczy widzi.

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
http://www.oko-nocy.deviantart.com/
To ona niby, scissors... Ładna
Ale to pewnie nie ona...
scissors, przynaj się, czyja to fotka??

To ona niby, scissors... Ładna

Też mam, ale nie włączam. Nawet wyłączyłem kompetnie, z przedłużacza, bo mi było szkoda prądu zżeranego przez diodę...Nie oglądam, ale jak sie ma telewizor w tym samym pokoju co komputer, to się różne rzeczy widzi.

-
- Pomywacz
- Numer GG: 9537852
- Kontakt:
Po gruntownych obserwacja w lustrze nadal twierdzę, że moja O.o Na koncie deviantart są jeszcze dwie (w tym jedna przed ścięciem i pomalowaniem włosów więc raczej sie nie liczy
) a w razie dalszych wątpliwości mogę to potwierdzić jakimś snapshotem (tylko muszę skoczyć po aparat
) Taaa... Pewnie będę musiała sie męczyć z karteczką w stylu "scissors tawerna rpg" 

Ludzie usilnie starają przekonać się nawzajem, że uroda to tylko zewnętrzna forma, liczy się tylko wnętrze – tak jakby jakiś mężczyzna zakochał się kiedyś w parze nerek.

-
- Tawerniany Che Wiewióra
Nie zapomnij o najświeższym wydaniu jakiejś gazetyscissors pisze: Taaa... Pewnie będę musiała sie męczyć z karteczką w stylu "scissors tawerna rpg"

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Nie mam dzisiejszej... No ale przecież wczorajszej nie wezmę!fds pisze:Nie zapomnij o najświeższym wydaniu jakiejś gazetyscissors pisze: Taaa... Pewnie będę musiała sie męczyć z karteczką w stylu "scissors tawerna rpg"A zdjęcia (wszystkie aspekty) pełna klasa.

I dziękuję bardzo za pełną klasę :*

Ludzie usilnie starają przekonać się nawzajem, że uroda to tylko zewnętrzna forma, liczy się tylko wnętrze – tak jakby jakiś mężczyzna zakochał się kiedyś w parze nerek.

-
- Bosman
Popieram, lecz jeśli to nie twoje to nie masz z czego być dumnaA zdjęcia (wszystkie aspekty) pełna klasa.

(też chce ":*"

Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
- Bosman
And Now For Something Completely Different.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Pierwsze wrażenie po tym zdjęciu to...Force pisze:And Now For Something Completely Different.
Basement Dwellers Strikes Back!

-
- Bosman
Fakt, jedyne co widzimy stamtąd to buty przechodniów. Ale jak takiś mądry to zamieść własną fotę.BLACKs pisze:Pierwsze wrażenie po tym zdjęciu to...

-
- Bosman
Argh... Force - przez kilka chwil myślałem, że oglądam facjatę naszego kochanego naczelnego. ;P Normalnie mógłbyś przejąć władzę na Tawernie i nikt by nic nie zauważył.
Bardziej interesująca jest i tak towarzyszka, tym bardziej, ze na miniaturce biały kitel wygląda jak kimono/szlafrok ;] Tak właściwie to co Ty studiujesz?
Ps. O kurde, mam dziś tak wspaniale dobry humor ^^

Nie, nie, nie... drewno przesłało już z 20 fotek na forum i nadal obowiązuje okres kwarantanny. Przynajmniej do kiedy wlepi mi 10 na 10 i skomentuje naked foty. ^^Ale jak takiś mądry to zamieść własną fotę.
Ty jesteś brzydki, nie dostaniesz. ;](też chce ":*")
Ps. O kurde, mam dziś tak wspaniale dobry humor ^^

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Że niby do mnie podobny? W żadnym wypadku, zupełnie inny... Ty mnie Phoven musiałeś daaawno nie widzieć...Phoven pisze:Argh... Force - przez kilka chwil myślałem, że oglądam facjatę naszego kochanego naczelnego. ;P Normalnie mógłbyś przejąć władzę na Tawernie i nikt by nic nie zauważył.![]()
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Bosman
No to Cie rozczaruje... ja dostałem po kryjomu na PWTy jesteś brzydki, nie dostaniesz. ;]

Choć rzeczywiście w porównaniu z scissors to jestem dzwonnik z Noterdam

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Ale o tym, że nie zasłużyłeś to już nie wspomniałeśAzrael666 pisze:No to Cie rozczaruje... ja dostałem po kryjomu na PW(
)

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
........................
Ostatnio zmieniony niedziela, 21 sierpnia 2011, 07:46 przez Szelmon, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bosman
Tak konkretnie to Cię nigdy nie widziałęm, przynajmniej nie na żywo. ;P A zdjęcia, fakt - dawne - ale żadnych nowszych nie umieszczasz. ;P Krótko mówiąc - Twoja wina, bardzo wielka wina, BAZIO ^^ No, chyba, że jesteś teraz łysy, ten jedyny argument może Cię usprawiedliwiać.BAZYL pisze:Że niby do mnie podobny? W żadnym wypadku, zupełnie inny... Ty mnie Phoven musiałeś daaawno nie widzieć...Phoven pisze:Argh... Force - przez kilka chwil myślałem, że oglądam facjatę naszego kochanego naczelnego. ;P Normalnie mógłbyś przejąć władzę na Tawernie i nikt by nic nie zauważył.![]()

@scissors: Dopiero teraz zauważyłem, że to całe biadolenie wywodzi się od Twojej fotki - niczego sobie, przyznaję. Choć akurat na TRPG mamy całkiem dużego farta jeśli chodzi o urodziwe userki, więc zbytnio się nie zdziwiłem. ;P
@Szelmon - Twoja naked fota coś się nie wyświetla, albo to znów net muli niemiłosiernie. -,-"

-
- Marynarz
- Numer GG: 8533882
Czasy nastaly ciezkie i nasza grupa skrytobojcza musiala rozbic oboz w lesie na kilka dni. Jak widac, zawsze zamaskowany
.
Tak przy okazji odnosnie zdjec pozowanych itd. To jest po_prostu domena kobiet
. Moze nie wszystkich ale zdaje sie ze wiekszosci. Bo wybieranie 3 zdjec na tysiac pstryknietych to juz tyczy sie chyba kazdej pieknej
.

Tak przy okazji odnosnie zdjec pozowanych itd. To jest po_prostu domena kobiet

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dópa