Dział z fotami forumowiczow

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Re: Dział z fotami forumowiczow

Post autor: Azrael »

Pewna foumowiczka twierdzi, że to download/file.php?avatar=4320_1206138773.gif jej fota. (napisała mi to na PW) Natomiast mi strasznie kojarzy się z pewną aktorką... nie wiem którą.

Dobrze mi się kojarzy?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Chyba dobrze ;) . Taka babka, w M jak Miłość* chyba gra.

*Nie oglądam, ale jak sie ma telewizor w tym samym pokoju co komputer, to się różne rzeczy widzi.
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

http://www.oko-nocy.deviantart.com/
To ona niby, scissors... Ładna :P :D Ale to pewnie nie ona... :P scissors, przynaj się, czyja to fotka??
Nie oglądam, ale jak sie ma telewizor w tym samym pokoju co komputer, to się różne rzeczy widzi.
Też mam, ale nie włączam. Nawet wyłączyłem kompetnie, z przedłużacza, bo mi było szkoda prądu zżeranego przez diodę... :D
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
scissors
Pomywacz
Numer GG: 9537852
Kontakt:

Post autor: scissors »

Po gruntownych obserwacja w lustrze nadal twierdzę, że moja O.o Na koncie deviantart są jeszcze dwie (w tym jedna przed ścięciem i pomalowaniem włosów więc raczej sie nie liczy :P) a w razie dalszych wątpliwości mogę to potwierdzić jakimś snapshotem (tylko muszę skoczyć po aparat ;) ) Taaa... Pewnie będę musiała sie męczyć z karteczką w stylu "scissors tawerna rpg" :lol:
Ludzie usilnie starają przekonać się nawzajem, że uroda to tylko zewnętrzna forma, liczy się tylko wnętrze – tak jakby jakiś mężczyzna zakochał się kiedyś w parze nerek.
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra

Post autor: fds »

scissors pisze: Taaa... Pewnie będę musiała sie męczyć z karteczką w stylu "scissors tawerna rpg" :lol:
Nie zapomnij o najświeższym wydaniu jakiejś gazety ;) A zdjęcia (wszystkie aspekty) pełna klasa.
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
scissors
Pomywacz
Kontakt:

fds pisze:
scissors pisze: Taaa... Pewnie będę musiała sie męczyć z karteczką w stylu "scissors tawerna rpg" :lol:
Nie zapomnij o najświeższym wydaniu jakiejś gazety ;) A zdjęcia (wszystkie aspekty) pełna klasa.
Nie mam dzisiejszej... No ale przecież wczorajszej nie wezmę! ;) Mogę wziąć kwietniowe CDA albo wydrukować okładkę ostatniej Tawerny :D

I dziękuję bardzo za pełną klasę :* :smile:
Ludzie usilnie starają przekonać się nawzajem, że uroda to tylko zewnętrzna forma, liczy się tylko wnętrze – tak jakby jakiś mężczyzna zakochał się kiedyś w parze nerek.
Azrael
Bosman
Bosman

A zdjęcia (wszystkie aspekty) pełna klasa.
Popieram, lecz jeśli to nie twoje to nie masz z czego być dumna ;)

(też chce ":*" :twisted: )
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

And Now For Something Completely Different.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Force pisze:And Now For Something Completely Different.
Pierwsze wrażenie po tym zdjęciu to...
Basement Dwellers Strikes Back!
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

BLACKs pisze:Pierwsze wrażenie po tym zdjęciu to...
Fakt, jedyne co widzimy stamtąd to buty przechodniów. Ale jak takiś mądry to zamieść własną fotę. ;)
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Argh... Force - przez kilka chwil myślałem, że oglądam facjatę naszego kochanego naczelnego. ;P Normalnie mógłbyś przejąć władzę na Tawernie i nikt by nic nie zauważył. ;) Bardziej interesująca jest i tak towarzyszka, tym bardziej, ze na miniaturce biały kitel wygląda jak kimono/szlafrok ;] Tak właściwie to co Ty studiujesz?
Ale jak takiś mądry to zamieść własną fotę. ;)
Nie, nie, nie... drewno przesłało już z 20 fotek na forum i nadal obowiązuje okres kwarantanny. Przynajmniej do kiedy wlepi mi 10 na 10 i skomentuje naked foty. ^^
(też chce ":*" :twisted: )
Ty jesteś brzydki, nie dostaniesz. ;]

Ps. O kurde, mam dziś tak wspaniale dobry humor ^^
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Phoven pisze:Argh... Force - przez kilka chwil myślałem, że oglądam facjatę naszego kochanego naczelnego. ;P Normalnie mógłbyś przejąć władzę na Tawernie i nikt by nic nie zauważył. ;)
Że niby do mnie podobny? W żadnym wypadku, zupełnie inny... Ty mnie Phoven musiałeś daaawno nie widzieć...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Azrael
Bosman
Bosman

Ty jesteś brzydki, nie dostaniesz. ;]
No to Cie rozczaruje... ja dostałem po kryjomu na PW 8) ( :lol: )

Choć rzeczywiście w porównaniu z scissors to jestem dzwonnik z Noterdam ;)

scissors
Pomywacz
Kontakt:

Azrael666 pisze:No to Cie rozczaruje... ja dostałem po kryjomu na PW 8) ( :lol: )
Ale o tym, że nie zasłużyłeś to już nie wspomniałeś :P Plotkarz :evil:
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

........................
Ostatnio zmieniony niedziela, 21 sierpnia 2011, 07:46 przez Szelmon, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

BAZYL pisze:
Phoven pisze:Argh... Force - przez kilka chwil myślałem, że oglądam facjatę naszego kochanego naczelnego. ;P Normalnie mógłbyś przejąć władzę na Tawernie i nikt by nic nie zauważył. ;)
Że niby do mnie podobny? W żadnym wypadku, zupełnie inny... Ty mnie Phoven musiałeś daaawno nie widzieć...
Tak konkretnie to Cię nigdy nie widziałęm, przynajmniej nie na żywo. ;P A zdjęcia, fakt - dawne - ale żadnych nowszych nie umieszczasz. ;P Krótko mówiąc - Twoja wina, bardzo wielka wina, BAZIO ^^ No, chyba, że jesteś teraz łysy, ten jedyny argument może Cię usprawiedliwiać. :P

@scissors: Dopiero teraz zauważyłem, że to całe biadolenie wywodzi się od Twojej fotki - niczego sobie, przyznaję. Choć akurat na TRPG mamy całkiem dużego farta jeśli chodzi o urodziwe userki, więc zbytnio się nie zdziwiłem. ;P

@Szelmon - Twoja naked fota coś się nie wyświetla, albo to znów net muli niemiłosiernie. -,-"
Mr.Ofca
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8533882

Post autor: Mr.Ofca »

Czasy nastaly ciezkie i nasza grupa skrytobojcza musiala rozbic oboz w lesie na kilka dni. Jak widac, zawsze zamaskowany :P.

Tak przy okazji odnosnie zdjec pozowanych itd. To jest po_prostu domena kobiet :P. Moze nie wszystkich ale zdaje sie ze wiekszosci. Bo wybieranie 3 zdjec na tysiac pstryknietych to juz tyczy sie chyba kazdej pieknej ;).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dópa
ODPOWIEDZ