MG poszukiwany/poszukiwana!

To miejsce gdzie będzie następowała rekrutacja do gry RPG na forum Tawerny RPG.
ODPOWIEDZ
necron1501
Mat
Mat
Numer GG: 10328396

Re: MG poszukiwany/poszukiwana!

Post autor: necron1501 »

Gra w klimatach F.E.A.R byłaby fajnym pomysłem tylko dobrego Gej Mastera potrzebujemy.A na sesję w klimatach Gothic też się pisze.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Dopisuje do takiej w klimatach Gothica. Ach! :) Dawno w nic nie grałem na żadnym forum...
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

FEAR!!!!! Necron dzięki za pomysł! Nie czekając na chętnych, zaczynam pisać wstępniak!
necron1501
Mat
Mat
Numer GG: 10328396

Post autor: necron1501 »

Nie ma za co. Tylko żeby sesja wystartowała i doszła do przynajmniej 3 stron.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Grim
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Grim »

Skromnie zauważę, że to był mój pomysł... na poprzedniej stronie... Ech Gdzie Gej Master. Gothic czeka...
For Honor & BIG Money!
Sepp
Szczur Lądowy

Post autor: Sepp »

Oczywiście, że było i pewnie już stare, ale z chęcią zobaczyłbym jakąś sesję z X-menami (lub w Świecie Marvela). Ale tym razem dobrze poprowadzona, tj. z ciekawą, nieszablonową fabułą. Misje typu „idź, pogadaj, walcz” są już nudne.
Obrazek
Vonen
Szczur Lądowy
Numer GG: 647407

Post autor: Vonen »

Na Gothica się piszę, ale z chęcią zagrałbymaw Wampira : Maskaradę...
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Horror Thriller / Thriller Horror - przynieś, odnieś, zapytaj, rozwiąż, bez strzelaniny, a przynajmniej bez przymusowego rozlewu krwi. Klimat z gier: Penumbra, Portal, Silent Hill, Hounting Ground. Filmy takie jak: Ring, The Thing, Mucha, Miasto zaginionych dzieci, 12 małp, Old boy.
Ostatnio zmieniony czwartek, 20 marca 2008, 20:30 przez Kawairashii, łącznie zmieniany 1 raz.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

Kawairashii pisze:Horror Thriller / Thriller Horror - przynieś, odnieś, zapytaj, rozwiąż, bez strzelaniny, a przynajmniej bez przymusowego rozlewu krwi. Klimat z gier: Penumbra, Portal, Silent Hill, Hounting Ground. Filmy takie jak: Ring, The Thing, Mucha, Miasto zaginionych dzieci.
Jeśli tylko sesja byłaby w takich klimatach jak piszesz i byłaby naprawdę ambitna (tzn. podołałabyś stworzeniu odpowiedniego klimatu) to na mnie możesz liczyć :). Nie mam za wiele czasu by angażować się w nowe sesje, ale na coś 'głębokiego' i godnego uwagi zawsze znajdę czas. Przykułaś moją uwagę już przy zarysie scenario do Resident Evil (która to sesja nie doszła finalnie do skutku), więc wchodzę w to, jakby co. Inna sprawa, że nie chcę grać z Rookie, tylko doświadczonymi graczami (sama wiesz ile sesja zyskuje na graczach master-level ) ;).
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...

- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

No nie był to może zamierzony efekt... co jak co, ale raczej nie jestem na tyle oczytana by słowami tworzyć klimat. Pisze scenariusze i większość świata pojmuje obrazami. Planowałam poszukać chętnych, a następnie kogoś kto z radością poprowadziłby taką sesje.

Zakładając rekrutacje "[2028r] Witaj w gorszym syfie – trzy głowy" kierowałam się dokładnie takimi samymi pobudkami (no może więcej krwi), jednak co mi z tego przyszło? Zainteresowanych tyle co nic (popełniłam z dwa błędy w składni, podczas jego pisania, chociaż wątpię by to musiało spisywać mnie na straty).

Jeśli naprawdę myślisz że nadaje się do tego, powiedz czego się spodziewasz, a może coś z tego wyniknie.
(Ostatnie zdanie na PW)

EDIT: nadal mogę poprowadzić sesje RE tyle że potrzebuje czasu by uknuć intrygę, jak na ten czas tylko Ty i Arxel macie swoje zdanie na ten temat.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Dioskias
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Dioskias »

Jakby co to na sesje w Gothicu też się piszę. Mam nadzieję że MG znajdzie się jeszcze w tym roku :lol:
....:::Walka człowieka przeciwko władzy, jest walką pamięci przeciw zapomnieniu:::....
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Jak tak dalej będzie z tym Gothiciem, to sam zostanę MG :? Oby nie! :P Chociaż z drugiej strony, dobrze znam mechanikę świata gry (tj. pierwszej częśći...) i fabułę nieźle, więc mogłoby być cool :) Się zobaczy. Pamiętajcie, że jestem zapisany i czekam na MG! :)
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Można by zrobić sesję w Gothicu która z grą miała by wspólny tylko świat, jednak ja proponuje, aby umieścić grę np. zaraz przed założeniem bariery, albo przed obudzeniem Bezimiennego.(jak to było już w jednej sesji)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

A może jacyś chętni gracze i MG na sesję w Deadlands? To nie musi nic bardzo ambitnego, ot, zwykła jednostrzałówka ;).
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...

- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
keizu16
Pomywacz
Numer GG: 5886954

Post autor: keizu16 »

Ja byłbym chętny na sesje Deadlands, nie ma to jak dziki zachód.
Obrazek
Evandril
Mat
Mat
Numer GG: 19487109

Post autor: Evandril »

Ma ktoś ochotę na klasycznego hack'n'slasha/dungeon crawla w Faerunie? Jakiegoś one-shota w DnD mógłbym poprowadzić. A jak prowadzę to chyba wiecie ;).
"Trzymaj się swych zasad! To jedyne co Ci pozostało w świecie Chaosu."
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ja ponawiam prośbę o X-men, ale to chyba głosem wołającego na puszczy... Jeśli nikt naprawdę nie chce być MG to może ja spróbuję jeszcze raz swych sił. Ale wolę grać.
ODPOWIEDZ