Muzyka
-
- Kok
- Numer GG: 0
I właśnie o to chodzi że nie ma takiej litery w alfabecie. Dlatego problem jak to się czyta.Runiq pisze:Spytajcie Suhara, jak to sie czyta. On powinien wiedziec.
LOD: A oraz E jakby polaczone? Jest taka litera w jakims alfabecie. Ale nie wiem w jakim i co znaczy.[/list][/list]
Zaś przez Linkin Park zaczynałem słuchać Rocka... Co prawda jak dziś już znam wiele o niebo lepszych zespołów i utworów muzycznych to ciężko mi się słucha LP... ale w pewnym sensie nienawidze tego zespołu, a z drugiej strony mam sentyment.
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
A mnie LP bawił, bawi i pewnie bawić będzie jeszcze długo. Ot, podoba mi się i tyle.
BTW. Co to jest 'kindermetal'? LP, jako kwintesencja tego zjawiska, winien mieć wszystkie cechy potrzebne do zdefiniowania kindermetallizmu. Problem w tym, że jakoś nie potrafię ich znaleźć, bo nie bardzo wiem, czego właściwie mam szukać... Nie, to nie wina tego, że właśnie wypiłam butelkę wina :P
Panie Radkoff, proszę zdefiniować kindermetalizm. Temat zaintrygował mnie wielce.
A teraz *cheers!*
/me wraca do upijania się i robienia kompromitujących fotek ;)
BTW. Co to jest 'kindermetal'? LP, jako kwintesencja tego zjawiska, winien mieć wszystkie cechy potrzebne do zdefiniowania kindermetallizmu. Problem w tym, że jakoś nie potrafię ich znaleźć, bo nie bardzo wiem, czego właściwie mam szukać... Nie, to nie wina tego, że właśnie wypiłam butelkę wina :P
Panie Radkoff, proszę zdefiniować kindermetalizm. Temat zaintrygował mnie wielce.
A teraz *cheers!*
/me wraca do upijania się i robienia kompromitujących fotek ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Wiem, że nie wypada mi się wypowiadać na temat definicji wyprowadzonych przez innych użytkowników, ale podejrzewam, że kindermetal to termin wprowadzony przez ortodoksyjnych trufakenblekmetali i określa muzykę wpadającą w ucho oraz melodyjną, w kręgach np. crossoveru (jak LP). Opinię tę opieram na obserwacji kolegi, który nie słucha niczego "poniżej" Vadera, a taki np. Kult uważa za komerchę i w ogóle fe (czym u mnie zebrał dużo ujemnych punktów). Nie będę przytaczał jego zdania na temat LP i nowej płyty Slipknota, bo nie nadaje się ono do publikacji...
"To była wolność. Utrata całej nadziei była wolnością..."
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Nic takiego nie powiedziałem. Polecam uważnej lekturze mój post raz jeszcze. Dodam jeszcze, że wspomniany kolega ma inny gust muzyczny niż ja. Ja np. uważam, że słuchany przez niego Burzum jest muzycznie denny (choć nie przeczę, że prosto i przyjemnie się gra te partie basowe ), a Vader jest IMO denny melodycznie.
Z metalu, a raczej gotyku (bo słyszałem też nt tego zespołu określenie "gotycki rock") lubię przede wszystkim Moonspella.
Z metalu, a raczej gotyku (bo słyszałem też nt tego zespołu określenie "gotycki rock") lubię przede wszystkim Moonspella.
"To była wolność. Utrata całej nadziei była wolnością..."
-
- Pomywacz
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
O! Za to masz u mnie plusa Tyle ze to jest gotycki rock od jakichs 2 plyt (Darkness and Hope = bleh). Wczesniej grali black, folk, potem industrial.Rallat pisze:Z metalu, a raczej gotyku (bo słyszałem też nt tego zespołu określenie "gotycki rock") lubię przede wszystkim Moonspella.
Wg mnie wczesny moonspell wymiata (od Anno Satanae do Sin\Pecado), potem juz coraz gorzej, choc ostatnia plytka jest bardzo fajna.
I zeby skonczyc ten temat dodam tylko: Wolfheart roxx
A ostatnio sciagnalem sobie Impaled Northern Moonforest. Akustyczny black rzadzi \m/
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Nie wyobrazam się Dresa(czyt. goscia co słucha techno) co gra w rpg-i;) a jednak... np. jest taka gra ogame ( http://www.ogame.pl ) i na forum mojego sojuszu zrobiłem pytanie "jakiej muzyki słuchasz" więcej niż połowa odpowiedziała techno...
"Czasami wole być zupełnie sam, niezdarnie tańczyć na granicy zła, i nawet stoczyć się na samo dno, czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk..."
-
- Pomywacz
-
- Kok
Ja znam wporzo gościa który słucha przede wszystkim techno ale oprócz tego blues'a, rocka, metalu, jazz.... koleś wymiata.Ramal pisze:Nie wyobrazam się Dresa(czyt. goscia co słucha techno) co gra w rpg-i;) a jednak... np. jest taka gra ogame ( http://www.ogame.pl ) i na forum mojego sojuszu zrobiłem pytanie "jakiej muzyki słuchasz" więcej niż połowa odpowiedziała techno...
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Pomywacz
KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRN!!!!!
MUAHAHAHAHA
KORN KORN KORN KORN
MUAHAHA
kooooorn.....mrrrr mrrr mrrrr hihih
korn KoRn
LIFE IS PEACHY
freak on a leash ---> text tejże piosenki: "bum na ta um ma na ima"
Jonatan Davis wymiata swoim głosem a już nie wspomnę o gitarach K7!!!
KOOOOORN!!! AHAHAHAHHAHA!!!!
MUAHAHAHAHA
KORN KORN KORN KORN
MUAHAHA
kooooorn.....mrrrr mrrr mrrrr hihih
korn KoRn
LIFE IS PEACHY
freak on a leash ---> text tejże piosenki: "bum na ta um ma na ima"
Jonatan Davis wymiata swoim głosem a już nie wspomnę o gitarach K7!!!
KOOOOORN!!! AHAHAHAHHAHA!!!!