Pita, mała prośba - jakbyś mógł to przerzuć te posty "MMO" do jakiegoś odpowiedniego wg Ciebie topicu, bo rzeczywiście tu się taki OT robi.
vorador pisze:Stary co ty piszesz za nooberskim slangiem ja nic z tego nie rozumiem. Weźcie przestańcie nie macie życia?. Ja rozumiem gry przez neta jak rtsy gdzie liczy się skill lub też gry na multiplayer gdzie jest fajna zabawa ale MMO to gówno dla niewyżytych nastolatków. W dodatku no własnie uwsteczniają się używając coraz to bardziej mniej skomplikowanej mowy typy tesh, guwno itp uwsteczniają się bo są na tyle frajerami że grają w MMO co dosłownie bez jakiejkolwiek historii jest.
Ja nie gram w gry dla samej radochy jezeli tak myslisz to jestes do odstrzału, gram dla fabuły. Przeszedłem takie tytuły jak Arcanum po pare razy bo miały świetną fabułę. Nie wystakuj Kuflu RPG z takim gównem podróbką rpga. Grałeś kiedyś w jakiejś sesji? Powiedziałeś mistrzowi gry ej pójdziemy lvlować? lub ej chodź pofarmujesz mnie?. Od razu byś dostał kopa w d*pę i byś zrozumiał że to z rpg nie ma nic wspólnego.
Wybacz ale takim zachowaniem robisz z siebie ostatniego frustrata. Tak się składa, że również nie jestem zwolennikiem wszelkich gier MMO, zwyczajnie mnie to nie jara - ale to co Ty tutaj uprawiasz to zwyczajna żenada jest. Jeśli nawet uznajesz pewną kulturę wypowiedzi adekwatną do aktualnej dyskusji za zbędną to szanuj przynajmniej podstawowe reguły interpunkcji i logiki. Zresztą, pardon - jesteś na forum fanów tradycyjnych gier fabularnych i udowadniasz (przed samym sobą), ze masz ponadprzeciętną wiedzę na temat rpg. Tak się składa, że znam paru graczy regularnie grajacych w MMO będących jednocześnie
świetnym graczami p'n'p. Oczywiście, zgadzam się - ogól graczy MMO to raczej osobnicy tacy jakich przedstawiasz w swoim poście - tyle, że.. sam nie jesteś od nich lepszy. Każdy gra w to co lubi - i takie plucie się co jest lepsze a co gorsze jest zwyczajnie prostackie i dziecinne.
Ps. Zresztą i tak wszyscy dobrze wiedzą, że multi w Europie Universalis bije te wszystkie wasze tandetne MMO, RTSy i inne szajsy na głowę.
Keyhell pisze:
Nawet "guwno" piszesz z błędem ortograficznym.
To chyba był akurat celowy błąd. ;]
KH pisze:
PS: Sorry Phoven, mały offtop ale musiałem to powiedzieć.
Chyba raczej "Sorry Pita" albo "Sorry Asthner".
Bo OT rzeczywiście jest, ale ja nie mieszam się do działów kolegów - co już z tym zrobią moderatorzy crpg to ich sprawa. ^^