Spotkania na kanale #tawerna-rpg

- 
				Uriziel
- Majtek

- Numer GG: 11926008
Re: Spotkania na kanale #tawerna-rpg
To w końcu kiedy się odbywają te sesje na kanale? 

Va faill, dhoine...

- 
				Deep
- Chorąży

Sesje na IRCu to spontany zazwyczaj są. I nie spodziewaj się, żadnej normalnej sesji. Ostatni raz grałem w jakiegoś pijackiego RPG w wykonaniu BLACKsa 
Znowu zapomniano o biednym MG ;P - dop Phoven

Znowu zapomniano o biednym MG ;P - dop Phoven
.

- 
				Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Tak jak pisze Deep - zazwyczaj jak coś wychodzi to spontanicznie... Bo nawet jak ktoś siedzi na kanale, to nieraz zajęty jest, a umówić się też nie sposób... I o ile się nie mylę, to wszystkie sesje, jakie się tam odbyły, to czysta psychodeliaUriziel pisze:To w końcu kiedy się odbywają te sesje na kanale?
 Poważniejsze sesje to raczej na forum, my na IRC się tylko wyżywamy
 Poważniejsze sesje to raczej na forum, my na IRC się tylko wyżywamy 

- 
				Uriziel
- Majtek

Ostatnio nikogo nie widze na IRCu. Nawet BAZYLA ( o zgrozo!!) jest jakiś nowy kanał czy jak?

Va faill, dhoine...

- 
				Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Ostatnio = dzisiaj?Uriziel pisze:Ostatnio nikogo nie widze na IRCu. Nawet BAZYLa ( o zgrozo!!) jest jakiś nowy kanał czy jak?
 Dramatyzujesz. I jesteś niecierpliwy. Jak tak bardzo jesteś niecierpliwy to poszukaj nr gg w profilach i zaczepiaj losowych ludzi. A potem obserwuj reakcję
 Dramatyzujesz. I jesteś niecierpliwy. Jak tak bardzo jesteś niecierpliwy to poszukaj nr gg w profilach i zaczepiaj losowych ludzi. A potem obserwuj reakcję  IRC to nasza "świątynia dumania". Nie oczekuj, że ciągle ktoś będzie. W ogóle nie oczekuj, że ktoś tam będzie. A nawet jeśli, to że się odezwie xD
 IRC to nasza "świątynia dumania". Nie oczekuj, że ciągle ktoś będzie. W ogóle nie oczekuj, że ktoś tam będzie. A nawet jeśli, to że się odezwie xD
- 
				Sihamaah
- Bosman

- Numer GG: 11803348
Hm, mam taki pomysł, co powiecie - może by się kiedyś umówić na jakąś sesję na kanale? Ale tak zaplanowaną i to dobrze? I żeby się chętny MG zgłosił...

- 
				Uriziel
- Majtek

ostatnio nawet ktoś się zgłosił na mistrzowanie na IRCu neuroshimy. I tyle go widzieliśmy ^_^ 
Ale jak jesteś chętny to nie ma sprawy, możesz zaplanować sesyjke, pomistrzować.
Ja może nawet podszedłbym do tego poważnie ale nie wiem jak z resztą ekipy IRCa. Po ostatniej sesji Deepa na IRCu nie sądzę żeby nie robił se jaj . BAZ pewnie z godzinę zanim coś napisze
 . BAZ pewnie z godzinę zanim coś napisze  . My naIRCu się raczej relaksujemy, gdzieś trzeba nie? Ale można spróbować, ja sie bym chętnie na to pisał.
 . My naIRCu się raczej relaksujemy, gdzieś trzeba nie? Ale można spróbować, ja sie bym chętnie na to pisał.
Poza tym może być fajnie jeśli znajdzie się dobry MG i rzeczywiście uzgodni się termin.

Ale jak jesteś chętny to nie ma sprawy, możesz zaplanować sesyjke, pomistrzować.
Ja może nawet podszedłbym do tego poważnie ale nie wiem jak z resztą ekipy IRCa. Po ostatniej sesji Deepa na IRCu nie sądzę żeby nie robił se jaj
 . BAZ pewnie z godzinę zanim coś napisze
 . BAZ pewnie z godzinę zanim coś napisze  . My naIRCu się raczej relaksujemy, gdzieś trzeba nie? Ale można spróbować, ja sie bym chętnie na to pisał.
 . My naIRCu się raczej relaksujemy, gdzieś trzeba nie? Ale można spróbować, ja sie bym chętnie na to pisał.Poza tym może być fajnie jeśli znajdzie się dobry MG i rzeczywiście uzgodni się termin.
Va faill, dhoine...

- 
				Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Erm... To wyżej do wymazania. Od miesiąca jestem praktycznie cały czas offline i w domu łączę się z netem przez proxy na komórce, czyli sieć działa woooolnooooo, a IRC nie działa w ogóle >_<Falka pisze:No, sesję mam za sobą, więc wracam na kanał i znowu całe wieczory będę tam siedzieć. Standardowo ustawiam się na bot mode, więc jak ktoś włazi, to proszę coś napisać - inaczej nie zauważę i wyjdę na nudziarę, co nawet słowa nie napisze ;)
Cierpię...
Bawcie się dobrze na kanale. Ech, nie mam pojęcia, kiedy znowu tam będę spamować małymi pandami :/
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

- 
				Keyhell
- Mat

- Numer GG: 9916608
Ostatnio śmiechowo było na kanale kilka razy. Jak ja wchodzę wieczorami to czasami ktoś siedzi. Raz nawet z osiem osób było (!)
Ale sesja byłaby fajna

Ale sesja byłaby fajna

- 
				Deep
- Chorąży

Poważna sesja nigdy na IRCu trpg wam nie wyjdzie  Tyle wam powiem. Ale śmiechowe czemu nie
 Tyle wam powiem. Ale śmiechowe czemu nie  Raz jedna się udała
 Raz jedna się udała 

Tyle wam powiem. Ale śmiechowe czemu nie
 Tyle wam powiem. Ale śmiechowe czemu nie  Raz jedna się udała
 Raz jedna się udała 
.

- 
				Force
- Bosman

- Numer GG: 0
Wczoraj było z siedem. Ale wystarczyło ze jedna uciekła a potem posypały się quity..Raz nawet z osiem osób było (!)

- 
				Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998
No jak wroce do akademika, to pewnie znow bede botowal na kanale. Czasami moze sie nawet odezwe ;D
Teraz nie mam czasu, bo np dzis ide sobie na winko z Kaironem (ktory to przyjechal do Polski na swieta). Nie rozrabiajcie zbytnio pod moja nieobecnosc.

Teraz nie mam czasu, bo np dzis ide sobie na winko z Kaironem (ktory to przyjechal do Polski na swieta). Nie rozrabiajcie zbytnio pod moja nieobecnosc.

- 
				Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Kanał zdechł? Znowu net mi działa normalnie, więc sobie weszłam pospamować linkami na kanał, a tam pustki...
BTW. Na wypadek, gdyby ktoś nie wiedział, to informuję, że na stronie jest bramka do wchodzenia na kanał: http://trpg.pl/irc.php

BTW. Na wypadek, gdyby ktoś nie wiedział, to informuję, że na stronie jest bramka do wchodzenia na kanał: http://trpg.pl/irc.php
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

- 
				Nekonushi
- Bombardier

- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Gdyby ktoś miał ochotę, to można by zorganizować jakąś sesję - ludzie by się pewnie pojawili. A tak...

Czerwona Orientalna Prawica

- 
				Craw
- Bosman

Do sesji to sobie mozecie osobny kanal zalozyc.

- 
				Craw
- Bosman

Dzisiaj nasz kanalowy sztab odpowiedzialny za reklame i propagande stworzyl ten oto plakat reklamujacy #tawerna-rpg. Po zobaczeniu go nie mozecie tam nie wejsc ;]

- 
				Force
- Bosman

- Numer GG: 0
I lol'd. Spoko plakat.Craw pisze:Dzisiaj nasz kanalowy sztab odpowiedzialny za reklame i propagande stworzyl ten oto plakat reklamujacy #tawerna-rpg. Po zobaczeniu go nie mozecie tam nie wejsc ;]
Craw tak patrze na ciebie i patrze, i bana widzę...