Dział z fotami forumowiczow

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Re: Dział z fotami forumowiczow

Post autor: Szelmon »

@...................................
Ostatnio zmieniony niedziela, 21 sierpnia 2011, 07:47 przez Szelmon, łącznie zmieniany 3 razy.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Właśnie, Szelmon. To jest normalne zdjęcie. Stanąć gdzieś pod dębem, jakimś zamkiem, stawem, kałużą, czy gdziekolwiek indziej, pstryknąć fotę i tyle. A nie się wypinać i wyginać przed obiektywem, by być bardziej, kuffa, rozdartym emocjonalnie.

Kloner pacnął normalną fotę. Bez specjalnego pozowania, ot, tuli się do lachona, jest z tego dumny, i pac. Bez żadnych filozofii... A nie, wyginanie się przed obiektywem (zdjęcia "od góry", przy odsłoniętym dekolcie optycznie powiększają biust- czyżbyś droga Etenaneso chciała odwrócić naszą uwagę? I nie dziwi Was to, że o światowym dniu onanistów mówi dziewczyna? (tak, tak, jestem szowinistyczną świnią))

Zresztą, nieważne...
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Jak na moje oko to zdjecia "od gory" raczej pomniejszaja cycki, no ale moge sie mylic hahaha :D Ja tam sie uwielbiam prezyc przed kamerka i aparatem, i nie przeszkadza mi jak ktos inny to robi.
A dlaczego laska nie moze napisac o dniu onanistow? CZEMU? Wytlumacz mi? :D
;)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Awatar użytkownika
Katarzyna
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: Katarzyna »

...............
Ostatnio zmieniony wtorek, 5 marca 2013, 18:26 przez Katarzyna, łącznie zmieniany 1 raz.
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

999999999997 twoich zdjęć prawdopodobnie są "normalne"
Ja jestem ciekawy dlaczego jednocześnie się czepiasz "pozowanych" zdjęć i nic swojego nie wrzucisz - jakieś kompleksy leczysz? ;P
To Tori zaczął, a ja chciałem tylko poprzeć słuszną sprawę. Takie fotki kojarzą mi się z fotką.pl (a to złe skojarzenie)

Fotki nie wstawiam nie tylko ze wstydu i pewnej chęci anonimowości, lecz z braku porządnego pstrykadła, okazji i kabelka.
Najważniejsza z tych rzeczy to jednak okazja... na wakacje z pewnością będą foty to coś wstawię, inaczej chcąc nie chcąc będę pozował.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Tori
Bosman
Bosman

Polecam przeczytanie tego artykułu... Cała prawda...
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

Co do normalnych zdjęć, to każde zdjęcie jest normalne pod warunkiem, że przedstawia to co akurat autor zdjęcia chciał by przedstawiało. 8) W sensie Etenanesa chciała zdjęcie z góry fajne, pstryk i ma, Szelmon chciał zdjęcie oka i ma, ktoś nie chciał zdjęcia, a ktoś mu zrobił i mu się spodobało, to też ma. Zdjęcia nienormalne zaś to są takie, które nikomu się nie podobają, nikt nie chce by je oglądać, a są by albo zrobić komuś na złość, albo nie wiem dlaczego... Takie moje zdanie jest przynajmniej...
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Awatar użytkownika
Katarzyna
Majtek
Majtek

...........
Ostatnio zmieniony wtorek, 5 marca 2013, 18:26 przez Katarzyna, łącznie zmieniany 1 raz.
Deadmoon
Mat
Mat
Numer GG: 8174525

Post autor: Deadmoon »

Ktoś tu chyba przesadza. Rozumiem młodzieńczą potrzebę buntu i w ogóle. Ale żeby zaraz czepiać się cudzych zdjęć? Rację ma Azrael, nawiązując do (nie)sławnej Fotki.pl - podobne komentarze w niskim tonie są tam zjawiskiem nad wyraz częstym.

Pozowane zdjęcia? Lans? A co w tym złego?
Zakłady fotograficzne często w witrynach wystawiają zdjęcia np. młodych par. Rzecz jasna - są one upozowane. Do tego ze strony nowożeńców płynie jasny przekaz: lansują się.
I co? Obrazi się jeden niezadowolony z drugim i już nigdy nie skorzysta z usług tego fotografa? Albo posunie się dalej i zbije szybkę nieszczęsnej fachurze?

A do zdjęcia legitymacyjnego czy do dowodu to jakie niby fotki się daje? Upozowane. Samo zło, jak by nie patrzeć.
Proponuję w charakterze buntu skonsumować nieprawomyślny dokument. Albo poddać publicznej egzekucji, niczym złoczyńców w Iranie.

Ludzie, odrobina dystansu nigdy nikomu nie zaszkodziła. A na pewno pomogła niejednemu.

Nie chcesz, to nie patrz. Nie komentuj, a nie wyjdziesz na głupca.
Amen.
Bóg mi wybaczy. To jego zawód. - Heinrich Heine

Autystyczne Przymierze Mandarynek i Klementynek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Fotka sprzed jakiegoś czasu... Nie wiem dokładnie z kiedy, ale będzie to może z jakieś niecałe 2 lata temu... Kumpel chciał mi zrobić zdjęcie z zaskoczenia, ale w porę go zauważyłam. Nie będzie mi tu żaden fotek strzelał, gdy sobie dumam :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Nie, Tori - Twój post zadziałał na mnie jak prowokacja. xD

Oto pierwsze i pewnie ostatnie zdjecie Phovena - jako, ze w wyniku pewnej sprzeczki zostałem nieco wymodelowany pięścią (zresztą nie bez podziękowania ze swojej strony) mogę zacząć się lansić, że jestem elo drechem. Ponadto jako, że moje kolorki też są zadziwiajaco sino-czerwone pozwoliłem sobie na lekką zmianę kolorystki fotki. Jeszcze bardziej lansiarskie jest zapewne to, że zrobiłem zdjęcie 2 minuty temu by uhonorować duet Tori&Azrael. A już kompletnie ele-mele-dutki jest to wyglądam tu jak sprasowane emo wściekłe na cały świat.

http://img204.imageshack.us/img204/6972/obraz008zz5.jpg

L<3ve! :* :* :* 10 za 10! Plusik za Plusik!
Awatar użytkownika
Katarzyna
Majtek
Majtek

I o to chodzi, o dystans. Phoven, już Cię uwielbiam xD
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

O, ale złej karmy się tu narobiło ;p Ok, zacznijmy więc Wielkie Naprostowywanie [tm]:

1) Ekhem... a do czego, jeśli nie do lansu, służy ten temat? :P Nie od wczoraj przecież wiadomo, że fora internetowe to takie zakamuflowane serwisy matrymonialne dla geeków i nerdów ;p

2) Zresztą... nie widzę - ani w tytule tego tematu, ani w notce go inicjującej - żadnego doprecyzowania, że chodzi tu o zdjęcia Z forumowiczami w kadrze. Z czego wynika, że nawet fotki waszych domowych hipopotamów/sąsiadów są ok.

3) Fotografia to sztuka. Ma pewne zastosowanie praktyczne, ok, ale tak czy siak jest ona sztuką. Tak więc... Czy istnieje normalny obraz? Normalna piosenka? Normalny plastelinowy ludzik? Czemu więc wymagacie istnienia normalnej fotografii? (btw. fotka jaką tu kiedyś wrzuciłem idealnie pasuje do podanej powyżej definicji normalności, mimo iż jest totalnie "lansiarska" ;p )

4) Jeżeli ktoś czuje potrzebę by oburzać się na "krzywe fotki" zamieszczone przez inną osobę w Sieci to... powinien zrobić sobie przerwę od kompa. Długą.

5) I proszę wrócić do tematu ;p
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

Czarna koszula. Masz gust tez nosze taką.

@Phoven- Zapuścić włosy, gdziekolwiek. ;)

@płeć żeńska - jak zwykle zajebiaszczo, a co do Etenanesy nie jestem urażony : P

Co do zdjęć pozowanych to nie tępię ich zwolenników (bo mi to zwisa) ale nauczyłem się uważać na takie osoby bo dobry makijaż i światło nawet wąsiska potrafią ukryć...
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Tori
Bosman
Bosman

Heh, co za mentalność ludzka... Ja napiszę, że mi się nie podobają lansiarskie fotki, na których, nomen omen- niewiele widać, a tu całe pospolite ruszenie, czy też raczej Hiszpańska Inkwizycja robi nad interpretujące wywody...

Etenanesa- jeśli Cię uraziłem, to przepraszam- nie miałem tego na celu.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Etenanesa pisze:I o to chodzi, o dystans. Phoven, już Cię uwielbiam xD
Od dziś mam nową metodę na podryw - "na zbity ryj" ;P
Force pisze:@Phoven- Zapuścić włosy, gdziekolwiek.
Pff.. Teraz to ja mam aż zanadto włosów - zazwyczaj jestem niemal łysy - w końcu skinodres ze mnie. ;) Zresztą, walnąłem już pierwszą fotę to teraz będę leczył swoje wybujałe kompleksy przysyłając tysiace zdjęć.. tylko pozbędę się opuchlizny. ;P

A Ty, Tori nie czepiaj się pospolitego ruszenia - w końcu sam zacżąłeś temat. ;]
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Phoven nie wspominales ze jestes z Ultras Araczka Gdansk, ja teraz jako powiazany z Torcida Gornik Zabrze czuje sie "niesfojo" w Twoim towazystwie... ;)

Szelmon, w Gdańsku to chyba raczej Ultras Lechia Gdańsk ;P Bo to tak trochę jakby pomylić Twoje Zabrze dajmy na to z Katowicami. ;P Zresztą, co ja tam mówie - na meczu jestem może raz na dwa-trzy miechy i to tylko jak mnie znajomi wyciągną, słaby ze mnie kibic. ;)
@MAd - bla, bla, wiem - koniec OT. :P - wielki dop. Phoven
ODPOWIEDZ