Przyjaźń

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Re: Przyjaźń
I znowu pierdolisz wasc 

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
To moze Ty cos w koncu uzasadnij cwaniaczku.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bombardier
- Kontakt:
Autorka operuje ogranym i banalnym schematem myślowym, oczywistą siatką skojarzeniową i przewidywalnym drzewkiem rozwojowym tekstu, wobec czego twór jest nudny.
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Oj czlowieku, ty masz ze soba oczywisty problem. Zmien sobie moize ksywe na BANAL co?

-
- Bombardier
- Kontakt:
Jest to dział, w którym wypowiadamy się o wierszach; czy ja wyglądam na wiersz?

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Wygladasz na bardzo banalny wiersz. Ale moge sie mylic 

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Czekaj czekaj 

- Katarzyna
- Majtek
- Numer GG: 0
................
Ostatnio zmieniony wtorek, 5 marca 2013, 18:35 przez Katarzyna, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Bombardier
- Kontakt:
1. Nie interesuje mnie, co autor miał na myśli. Tekst, w momencie publikacji, nie jest już wyłączną własnością autora. Mam prawo do własnego odniesienia do tekstu.
2. Jeżeli krytykę masz za wylewanie kwasu, pokaż wiersz cioci. Ciocia pochwali i kwasu nie wyleje.
3. Nie mieszam wszystkich i wszystkiego z błotem. Aluś i Carch piszą w lwiej większości dobre teksty, a i tobie się kilka niezłych - moim zdaniem - napisało.
4. Co do pierścionka - rzecz w tym, że ja właśnie myślę. Zamiast się pienić, może warto przemyśleć uwagi?
5. Nie udaje ci się przekazać emocji; trudno jest to uczynić. Dlatego wszyscy się uczymy.
6. Łatwo cię zdenerwować.
7. Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie.
Polecam założyć bloga i tam się publikować. Umiejętność przyjęcia krytyki jest ważną umiejętnością. Alusiowi i Aurorce też nieraz pojeżdżałem, a oni sie cieszyli. Jak oni mi pojadą, to też się cieszę. O to chodzi w tej bajce - o krytykę i naukę.
Nawiasem mówiąc, co ty czytasz z poezji?
2. Jeżeli krytykę masz za wylewanie kwasu, pokaż wiersz cioci. Ciocia pochwali i kwasu nie wyleje.
3. Nie mieszam wszystkich i wszystkiego z błotem. Aluś i Carch piszą w lwiej większości dobre teksty, a i tobie się kilka niezłych - moim zdaniem - napisało.
4. Co do pierścionka - rzecz w tym, że ja właśnie myślę. Zamiast się pienić, może warto przemyśleć uwagi?
5. Nie udaje ci się przekazać emocji; trudno jest to uczynić. Dlatego wszyscy się uczymy.
6. Łatwo cię zdenerwować.
7. Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie.
Polecam założyć bloga i tam się publikować. Umiejętność przyjęcia krytyki jest ważną umiejętnością. Alusiowi i Aurorce też nieraz pojeżdżałem, a oni sie cieszyli. Jak oni mi pojadą, to też się cieszę. O to chodzi w tej bajce - o krytykę i naukę.
Nawiasem mówiąc, co ty czytasz z poezji?

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Mylisz kochany krytyke z krytykanctwem, no ale niech ci idzie na zdrowie.

-
- Bombardier
- Kontakt:
Zgodne z prawdą byłoby też, gdybym napisał, że tekst nadaje się wyłącznie do kosza. Nigdy jednak tego, bez dania racji, nie piszę. Choć trudno jest komentować teksty złe od rdzenia. Nie mówię, że powyższy jest takowy. Sugeruję tylko, że jesteś nieobiektywny. A, swoją droga, co czytasz z poezji, Szelmon?

-
- Tawerniany Trickster
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Etenanesa, bardzo fajny wiersz, nie bije oczywistością po oczach. 4, co jak na mnie jest wysoką oceną, jak zapewne wiesz 
@ Neprijatel
wiersz: Napisane: Śr mar 12, 2008 11:34 pm
twój post: Napisane: Cz mar 13, 2008 11:38 pm
Ciut za bardzo się spieszyłeś i dałeś ciała. Moim zdaniem nawet nie zrozumiałeś tego wiersza, prześlizgnąłeś się po wierzchu przeoczając zupełnie jego prawdziwe znaczenie - mimo że jest wyraźnie zasugerowane użytymi formami. Nie jest to może materiał na Nobla, ale bez urazy - dużo lepszy tekst niż te, które ty publikujesz. Na przykład nie przegadany, do czego masz tendencję w swojej twórczości.
@ Szelmon
Wyluzuj. To że masz rację, nie upoważnia cię do bluzgania. I oszczędź sobie tych gwiazdek, bo to śmieszne, na poziomie przedszkolaka. Jeżeli już niecenzuralne słowo uważasz za konieczne, to napisz je normalnie: kurwa, dupa, pieprzyć. Ale moim zdaniem - poćwicz opanowanie. Tawerna to nie ławka pod blokiem, znaj umiar. Nie wiem co się z Tobą ostatnio dzieje, ale TRPG nie jest miejscem do rozładowywania frustracji, proponuję w tym celu dyskusje ze ś.p. AC - tam poziom, który momentami reprezentujesz będzie odpowiedni...
ew. zastosuj zasadę: Piłeś, nie pisz.
edit: faktycznie to forum dodaje; omg, co za dulszczyzna, trzeba by to omówić...

@ Neprijatel
wiersz: Napisane: Śr mar 12, 2008 11:34 pm
twój post: Napisane: Cz mar 13, 2008 11:38 pm
Ciut za bardzo się spieszyłeś i dałeś ciała. Moim zdaniem nawet nie zrozumiałeś tego wiersza, prześlizgnąłeś się po wierzchu przeoczając zupełnie jego prawdziwe znaczenie - mimo że jest wyraźnie zasugerowane użytymi formami. Nie jest to może materiał na Nobla, ale bez urazy - dużo lepszy tekst niż te, które ty publikujesz. Na przykład nie przegadany, do czego masz tendencję w swojej twórczości.
@ Szelmon
Wyluzuj. To że masz rację, nie upoważnia cię do bluzgania. I oszczędź sobie tych gwiazdek, bo to śmieszne, na poziomie przedszkolaka. Jeżeli już niecenzuralne słowo uważasz za konieczne, to napisz je normalnie: kurwa, dupa, pieprzyć. Ale moim zdaniem - poćwicz opanowanie. Tawerna to nie ławka pod blokiem, znaj umiar. Nie wiem co się z Tobą ostatnio dzieje, ale TRPG nie jest miejscem do rozładowywania frustracji, proponuję w tym celu dyskusje ze ś.p. AC - tam poziom, który momentami reprezentujesz będzie odpowiedni...
ew. zastosuj zasadę: Piłeś, nie pisz.

edit: faktycznie to forum dodaje; omg, co za dulszczyzna, trzeba by to omówić...
Ostatnio zmieniony piątek, 14 marca 2008, 04:38 przez krucaFuks, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Heh, ale ja wcale nie pilem. A te gwiazdki to forum dodaje a nie ja. A unioslem sie bo bardzo dobry wiersz zostal potrakrowany w bardzo lekcewazacy sposob, zupelnie jakby ktos mial kompleksy.