No wiec jestem sobie Temp i sie nudze . No dobra krotsza wersja: robie silnik cRPG na ktorym zamierzam stworzyc gre proste fajne i cudowne.
Download: http://www.kalisz.mm.pl/~kain/download/Engine.rar
To niby jest tylko narazie silnik co nie oznacza ze nic ciekawego tu nie ma odwazni beda mogli dac sie w boj z przerazliwym jaszczurem i wyprobowac na nim duza czesc wyposazenie jak i czarow. Wiem ze to nie jest jakis poziom pro z komercyjnych gier ale chyba tragicznie nie jest wiec mam mala prosbe zassajcie i dajcie jakiegos komenta.
Przeczytaj plik Readme i dowiedz sie cos o atakowaniu. Domyslam sie ze poprostu kliknales na przeciwnika a on poszedl w to miejsce, oberwal i death. Logicznie myslac mozna dojsc do wniosku ze potrzebna nam jest jakas bron badz czar ktorym zabijemy wroga. W kochanym pliku ReadMe masz opisane jak uzywac kodow by odblokowac sobie bronie, zdobyc czary i jak tego uzywac. Czytacie ksiazki prawda? ReadMe to tez fajne opowiadanko.
O fajnie ze jednak ktos sie jeszcze wypowiedzial Nie wiem czemu temat jest tak ignorowany bo wstepne info, screeny sa a jakos wszyscy sie boja tego pobrac. No wiec grafa itemkow, inventarza i okna skillow bedzie poprawiona a to wlasnie bylo by bylo Tak gra jest robiona w klikach a dokladniej w MMF2 dzieki ktoremu smialo moge wstawiac renderki z kanalem alhpa.
Nom czytam książki. Przyznaje się, że pliku redme nie przeczytałem. Dobra gra fajna, lecz moim zdaniem ta jaszczurka chodzi jak zombie, a ten człwiek (bohater) troche zasztywno. Nie znam się na robieniu gier. Być może nie da się tego zmienić. Ogólnie bardzo przyjemna giera
Nom przetestowałem. Muszę przyznać, że całkiem, całkiem. Tylko gdyby trochę lepiej okno ekwipunku wyglądało byłby świetnie ale skoro pisałeś, że to zmienisz to nie zawraam głowy
Anhalor - silinik cRPG, twor tworzony w programie Multimedia Fusion 2 majacy na celu przysluzyc sie powstaniu klikowych gier fabularnych. Silnik ten ma dac nowatorskie rozwiazania w systemie gier fabularnych. Na tym silniczku ma powstac gra o nazwie roboczej "Duster".
Ale fajne to. Przypomina cRPGi sprzed 10 lat... Mam nadzieję, że będzie chodziło równie szybko jak one chodzą dziś...
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]