Lepsze to niż Twój ostatni picturek miesiąca - koniec OTFalka pisze:A tak swoja droga: dziewczyno, co Ty ogladasz!?
Filmy
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
-
- Tawerniak
- Numer GG: 9393875
Gore to gore, w sumie wszędzie jest takie samo, czy to Stany, czy Włochy, czy Japonia (o tym zaraz). Ale jeśli tam nie było zadnych potworów (tzn. ci kolesie musieli być potworami, skoro robili takie rzeczy, ale wiadomo, o co mi chodzi ), to żaden to był horror, tylko co najwyżej nieudolna, sensacyjna rąbanka.
Inna sprawa, że japońskie gore ma też w sobie coś ... innego. Niby brutalne tak samo, niby posoka i pianki opryskane farbą do żywności imitujące jelita, ale to inny klimat Polecam "Tetsuo" jako rozkoszny wręcz przykład ichniej gore'owej klimatologii :>
Inna sprawa, że japońskie gore ma też w sobie coś ... innego. Niby brutalne tak samo, niby posoka i pianki opryskane farbą do żywności imitujące jelita, ale to inny klimat Polecam "Tetsuo" jako rozkoszny wręcz przykład ichniej gore'owej klimatologii :>
-=Equinoxe=-
"Even the smallest person can change the course of the future"/ "Lord of the Rings", J.R.R. Tolkien
"Even the smallest person can change the course of the future"/ "Lord of the Rings", J.R.R. Tolkien
-
- Pomywacz
Ten włosk horror nie był wogle straszny tylko poprostu obrzydliwy! Pełno kanibali którzy jedzą ludzką wątrobę i karzą ucywilizowanym reporterom też jeść, skecja zwłok żółwia (podobno to był prawdziwy żół na planie filmowym i jak się o tym dowiedziałam to chciałam dzwonić do Greenpeacu! ) Pełno gwałtów, brutalnego sexu, krwi, wnętrzności, trupów, żygów i odchodów! Przepraszam bardzo ale te rzeczy nie są straszne tylko okropniaście i do granic możliwości obrzydliwe! Nie wiem kto wpadł na pomysł zrealizowania tego filmu ale musiał to być jakiś psychopata :/
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
wojna swaitow- widzialem w ostatni weekend...wyszedlem troszke poddenerwowany, bo to jednak totalna eksterminacja ludzkosci...chyba najbardziej morderczy film w historii...
swoja droga zakonczenie troszke splycone-trojnogi byly i nagle-ale nie bede zdradzal zakonczenia (co prawda nie czytalem wellsa, wiec nie wiem jak bylo w knidze, ale...)
a po filmie polscy siatkarze przegrali mecz z serbia prowadzac 2-0 w setach i 22-17 w 3 secie, wiec moje poddenerwowanie zmienilo sie we wscieklosc...
swoja droga zakonczenie troszke splycone-trojnogi byly i nagle-ale nie bede zdradzal zakonczenia (co prawda nie czytalem wellsa, wiec nie wiem jak bylo w knidze, ale...)
a po filmie polscy siatkarze przegrali mecz z serbia prowadzac 2-0 w setach i 22-17 w 3 secie, wiec moje poddenerwowanie zmienilo sie we wscieklosc...
take a look to the sky just before You die, it's the last time he will
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Majtek
- Kontakt:
tym bardziej ze sceny brutalne pokazane sa raczej jako migawki...tak naprawde wiekszosci sceny trza sie domyslic...ale fantazje pobudza-i moze dlatego czesc traktuje ten film jako masakryczny (bo jednak po obejrzeniu zostaje w czlowieku taka niepokojaca obawa...)MAd Phantom pisze:
owszem jest troche scen brutalnych, ale do wyczynów opisanych powyżej się raczej nie umywają ;p
take a look to the sky just before You die, it's the last time he will
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Byłam wczoraj w kinie na Wedding Crashers. Taka głupia komedia z Owenem Wilsonem (Zoolander, Starsky & Hutch) i Vincem Vaughnem (Dodgeball). Jakby co, polecam najpierw trailer, a potem wio do kina, bo nawet niezłe jest.
Aż mnie naszła ochota, żeby sobie za mąż wyjść :D
(dobrze, że mój chłopak na to forum nie zagląda, bo by się biedaczek przeraził;))
Aż mnie naszła ochota, żeby sobie za mąż wyjść :D
(dobrze, że mój chłopak na to forum nie zagląda, bo by się biedaczek przeraził;))
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
Saw jest warte uwagi, ponieważ dobry triller... No cóz czekam teraz na Punishera widziałem trailery i zapowiada się conajmniej dobrze Może ktoś mi podrzuci w łapki ten filmik? Chociaż jakoś sobie poradzę
A jeśli chodzi o SW Epizod III - to po prostu film... Dobry, ale nie na tyle, żeby uznać go za godnym zakończenia całej sagi... Choć może jako maniak SW jestem wybredny.. Jednak według mnie, sporo do życzenia pozostawia Ostania część Gwiezdnych Wojen
Co do sagi o Riddicku - jakoś większych zastrzeżeń nie mam, mi się filmy podobay, gra również trzyma klimat .
A jeśli chodzi o SW Epizod III - to po prostu film... Dobry, ale nie na tyle, żeby uznać go za godnym zakończenia całej sagi... Choć może jako maniak SW jestem wybredny.. Jednak według mnie, sporo do życzenia pozostawia Ostania część Gwiezdnych Wojen
Co do sagi o Riddicku - jakoś większych zastrzeżeń nie mam, mi się filmy podobay, gra również trzyma klimat .
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Ej, a gdzie moj posto Wojnie Swiatow? Pamietam, ze go pisalam...
No coz, napisze jeszcze raz: film taki sobie, nie oplaca sie isc do kina.
No coz, napisze jeszcze raz: film taki sobie, nie oplaca sie isc do kina.
-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
Ostatnio obejrzałem bardzo ciekawy film - "Efekt Motyla" (jeśli dobrze pamiętam) - bardzo ciekawy, mroczny i patologiczny film, ze sporą dawka psychologii... Wart uwagi... Jednak jest dość "ciężki" jeśli mogę się tak wyrazić, więc polecam głównie tej starszej części społeczeństwa
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
-
- Marynarz
-
- Pomywacz
Ja obejrzałam właśnie świetny film! Najlepszy polski film jaki widziałam! "Weisser Dawidek" z założenia opowiada o asymilacji żydów ale właściwie jest to przerażająco-wstrząsający film ,podobny do "Łowcy Snów" tylkoże milion razy lepszy bo bardziej realny i bliższy gdyż w języku polskim w dodatku akcja dzieje się 13km ode mnie Warto obejrzeć. (Chyba że jesteś skubany antysemitą )
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Oglądałam wczoraj Madagaskar - boskie! Aż się musiałam sztachać inhalatorkiem, bo ze śmiechu duszności dostałam ;)
Podobno polska wersja jest lepsza od oryginału, ale nie miałam okazji sprawdzić... Mimo wszystko polecam, bo tańczące i śpiewające lemury to niezapomniany widok :D
Podobno polska wersja jest lepsza od oryginału, ale nie miałam okazji sprawdzić... Mimo wszystko polecam, bo tańczące i śpiewające lemury to niezapomniany widok :D