A ja zarzucę czymś nie z forum, ale ze stronki. Wystarczyło zajrzeć w pierwsze lepsze komentarze, a już można się pośmiać. Co prawda do tekstów w Tafernie w nr 100 to się jeszcze nie umywa, ale jest osobliwie.
Link do newsa i co ciekawsze komentarze:
za dziesiync lot niech pisze juz
Hej ludzi prosze was nie krytykujcie tego co oni pizą!Nie umiecie czytać?"PRAWDOPODOBNIE" powstanie
okej za 10 lat to nie będzie już 8 część ,, Harrego Pottera " tylko jakaś tam beznadziejna książka a wogulę nie mam pojęcia ocznym by pisała jak voldemort zginą.? oczywiście lobię Harrego i to bardzo ale bez przegieńc 10 lat jak chce mieć z tego jakiś zysk to niech sie lepiej bierze do roboty dopóki te książki mają jakieś wzięcie po za 10 lat to wszyscy mogą zapomnieć o Harrym i nikt by nieczekał z utęsknieniem na tę 8 częśc ... wielkie pozdro dla Pottero maniaków .... no i mam nadzieje że jak Rowling zobaczy niektóre apele wsprawie tej ksiąsz to może pomysli teżo nas fanach a nie tylko o kasie która zarabia na tych ksiaśzkach .. CZEBA SIE BUNTOWAć
Ogólnie - ortografia i interpunkcja przyprawiają o ból zębów, a o ból głowy przyprawia bezmyślność w pisaniu i robienie błędów, które już nawet mało mają wspólnego z ortografią, a więcej ze znęcaniem się nad ojczystym językiem. Powinien być na to paragraf