To chyba byłeś na starym kanale... Bo z tego co wiem to BAZYL tam ciągle siedzi... Wejdź na irc.quakenet.org, tam czasem można spotkać więcej osób (chociaż, jak pisałem wyżej, to nie zawsze ). Może i nasze rozmowy nie mają sensu, ale bywa całkiem fajnieSihamaah pisze:Ja jak byłem pierwszy raz to był tylko bot, drugim razem BAZYL ale jakoś wolałem się nie odzywać
Spotkania na kanale #tawerna-rpg
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Re: Spotkania na kanale #tawerna-rpg
-
- Majtek
- Numer GG: 11926008
mam tego irca, wszedł żem na kanał #tawerna-rpg i nic sie tam nie dzieje :/
Niby siedzi pare osób ale nikt sie nie odzywa i w_ogole. nie wiem czy coś nie tak u mnie czy jak... Jak zobaczyłem logi z sesji na kanale to od razu se pomyslalem ze tez sprobuje a tu dupa :/ Pomóż ktoś
Niby siedzi pare osób ale nikt sie nie odzywa i w_ogole. nie wiem czy coś nie tak u mnie czy jak... Jak zobaczyłem logi z sesji na kanale to od razu se pomyslalem ze tez sprobuje a tu dupa :/ Pomóż ktoś
Va faill, dhoine...
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Będę tam dość często, ale jak mi się sesja skończy. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Spróbuj spisać kto siedział i się nie odzywał, bo coś czuję, że wlazłeś na stary kanał
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Chorąży
Na nowym kanale też siedzi L i się nie odzywa
Mamy też półbota Bazyla. Wczoraj chciałem sobie też z MAdem pogadać ale przez pół godziny mi nie odpisywał i dałem sobie spokój
Mamy też półbota Bazyla. Wczoraj chciałem sobie też z MAdem pogadać ale przez pół godziny mi nie odpisywał i dałem sobie spokój
.
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Bo tam trzeba mieć minimum godzinną cierpliwość. ;)
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
-
- Tawerniany Leśny Duch
Składam wniosek o patent na określenie półbot Ale czasem tak właśnie jest - ktoś się po pół godzinie odezwie Ale ja jak siedzę to zazwyczaj mam czas reakcji góra 5 minut, chyba że jestem baaaardzo zajęty (ta, jasne ).Deep pisze:Na nowym kanale też siedzi L i się nie odzywa
Mamy też półbota BAZYLa. Wczoraj chciałem sobie też z MAdem pogadać ale przez pół godziny mi nie odpisywał i dałem sobie spokój
Nie wiem jaka jest różnica, bo na obu odpisujesz po mniej więcej tym samym czasie BTW. Siedzi ktoś jeszcze na starym kanale? Bo już nawet BAZYL się na nowy przeniósłBAZYL pisze:Spróbuj spisać kto siedział i się nie odzywał, bo coś czuję, że wlazłeś na stary kanał
Ja siedzę (prawie) codziennie, najczęściej koło 19-20. No, chyba, że mi coś wypadnie. A co do sesji, to ja bym się nie przejmował, bo sam się na żadną nigdy nie załapałem Ale na absurdalne dyskusje jak najbardziej...Uriziel pisze:mam tego irca, wszedł żem na kanał #tawerna-rpg i nic sie tam nie dzieje :/
Niby siedzi pare osób ale nikt sie nie odzywa i w_ogole. nie wiem czy coś nie tak u mnie czy jak... Jak zobaczyłem logi z sesji na kanale to od razu se pomyslalem ze tez sprobuje a tu d*pa :/ Pomóż ktoś
-
- Chorąży
Ja zazwyczaj siedzę tak od 20 do 22. Róznie bywa. Załapałem sie tylko na jedną sesję ale nie za bardzo wyszła
.
-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0
A ja ostatnio w ogóle nie siedzę, bo mi się nie chce. Co za przyjemność siedzieć z botem i gościem, który w bota się już prawie przemienił?
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
No, sesję mam za sobą, więc wracam na kanał i znowu całe wieczory będę tam siedzieć. Standardowo ustawiam się na bot mode, więc jak ktoś włazi, to proszę coś napisać - inaczej nie zauważę i wyjdę na nudziarę, co nawet słowa nie napisze ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Tawerniany Leśny Duch
No na tej zasadzie to nikt nie będzie wchodził... A ostatnio czasem jak wchodzę, to jest na kanale tylko prawdziwy bot, więc jedyne co mogę zrobić, to sobie pobluzgać w próżnię Potem dochodzi do sytuacji, że jak się zbierze do kupy 5 osób to stwierdzamy, że tłum się zrobiłfds pisze:A ja ostatnio w ogóle nie siedzę, bo mi się nie chce. Co za przyjemność siedzieć z botem i gościem, który w bota się już prawie przemienił?
PS. Tak w ogóle to proponowałbym, żeby jakoś bardziej ten kanał wyeksponować... Bo jakby nie patrzeć, to i tak ciągle ta sama garstka osób sie przez niego przewija... Przydałyby się świeże ofia... Znaczy, nowi użytkownicy
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Najlepsza ekspozycja kanalu to klient java z poziomu strony glownej - za czym oczywiscie jestem. Ale nawet jestli nie, to przydalaby sie chociaz jakas wzmianka na glownej o jego istnieniu.
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Popieram!Ale nawet jestli nie, to przydalaby sie chociaz jakas wzmianka na glownej o jego istnieniu.
Ja bym proponował dać przycisk "Wejdź na kanał" na stronie forum
I ustalić najlepsze godziny na spotkania, powiedzmy... 20-23? Tak mogę wchodzić zazwyczaj.
-
- Tawerniany Leśny Duch
Też popieram jakąś wzmiankę na głównej Aha - ciężko ustalać jakieś godziny, bo każdy i tak siedzi wtedy, kiedy może Ja siedzę najczęściej po 19 i do mniej więcej 20-21, bo potem mi się nie chce ;] Jak się przypadkiem zbierze parę osób, to będzie gites, nie ma potrzeby się wcześniej umawiać - wchodź kiedy możeszSihamaah pisze:Popieram!Ale nawet jestli nie, to przydalaby sie chociaz jakas wzmianka na glownej o jego istnieniu.
Ja bym proponował dać przycisk "Wejdź na kanał" na stronie forum
I ustalić najlepsze godziny na spotkania, powiedzmy... 20-23? Tak mogę wchodzić zazwyczaj.
-
- Bosman
- Numer GG: 0
A ja popieram tylko wzmiankę bo niepotrzebny nam zalew (obcych) spamerów. Jak ktoś zainteresowany to wszystkie niuanse i informacje są w tym temacie.Craw pisze:Najlepsza ekspozycja kanalu to klient java z poziomu strony glownej - za czym oczywiscie jestem. Ale nawet jestli nie, to przydalaby sie chociaz jakas wzmianka na glownej o jego istnieniu.
-
- Majtek
- Numer GG: 11926008
To jak w końcu można wejść na ten aktualny kanał, bo już nie łapie. aPobrałem ten program mIRC ale to jeno trial jezd więc nie wiem. . .
Va faill, dhoine...
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Czy mozna wejsc? Nawet trzeba
Tylko pamietaj, co by to byl Quakenet, a nie ten na IRCnecie.
Tylko pamietaj, co by to byl Quakenet, a nie ten na IRCnecie.