Przyjąć to cię przyjmą na pewno, i sesja niedługo będzie!

I oby nie padła po trzech stronach...

oczywiście jesteś przyjęty! No więc ruszamy: Na początek wkleję ten wstęp, a wy wykorzystajcie opcje kopij oraz opcje wklej i odeślijcie w sesji swoje odpowiedz. Kiedy wszyscy to zrobią, pojawi się następny post.
 oczywiście jesteś przyjęty! No więc ruszamy: Na początek wkleję ten wstęp, a wy wykorzystajcie opcje kopij oraz opcje wklej i odeślijcie w sesji swoje odpowiedz. Kiedy wszyscy to zrobią, pojawi się następny post.

Bo grałem w  sesje na tym forum, które upadły zanim zdążyliśmy zapisać pierwsze dwie strony. Było w tedy chyba najwyżej sześciu       gracz, to co będzie dopiero z 9.
 Bo grałem w  sesje na tym forum, które upadły zanim zdążyliśmy zapisać pierwsze dwie strony. Było w tedy chyba najwyżej sześciu       gracz, to co będzie dopiero z 9.   Bądźmy jednak dobrych myśli...
 Bądźmy jednak dobrych myśli... 

lol
 lol
Święte słowa...Zorin pisze:Bądźmy jednak dobrych myśli..

Cholera przegapiłem, że nie ma Gandalfa, a sesja ruszyła... Dobrze że się zdecydowałeś (głupol ze mnie
 Cholera przegapiłem, że nie ma Gandalfa, a sesja ruszyła... Dobrze że się zdecydowałeś (głupol ze mnie  ).
).

Mam tylko nadzieję, że reszta stanowczo i szybko coś odpisze i sesja ruszy z miejsca.
 Mam tylko nadzieję, że reszta stanowczo i szybko coś odpisze i sesja ruszy z miejsca.

A Azreal jak zawsze czujny
 A Azreal jak zawsze czujny