Na jaką grę czekacie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
dante_tha_don
Marynarz
Marynarz

Re: Na jakiego cRPG-a czekacie?

Post autor: dante_tha_don »

Oj to na Persone trzeba jeszcze trochę poczekać. Ja czekam/liczę na to że Persona 3 FES wyjdzie po angielsku,jeśli nie to znowu trzeba będzie się przez japońca przebijać ze słownikiem i tym co w głowie pozostało z nauki.
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

Brak FESa to ból...zresztą podobnie było z Persona 2 i jej drugą częścią...ech szkoda bo Shin Megami rządzą i dzielą. A ja z japońskiego to chyba tylko hentai znam xD
Har Har Har
lukaszs
Szczur Lądowy
Numer GG: 323029

Post autor: lukaszs »

Nowego RPG z serii Lord of The Rings!!! Podobno miała się ukazać jakaś Biała Rada ale ciągle o tym głucho:(
. <- ta kropka mówi wszystko
buek
Majtek
Majtek
Numer GG: 4102046

Post autor: buek »

Na takiego co mi działać będzie :) no ale chyba najbardziej na fallouta 3 no i czekam aż dostane w swoje łapy wiedźmina bo jeszcze nie mam a już przeca jest :P
Emilox
Szczur Lądowy
Numer GG: 9219750

Post autor: Emilox »

A ja czekam na Gothica 4. Mam nadzieje, że będzie tak dobry jak reszta sagi.
Wnuczka leciała jak szczała. Babka szczała jak leciała.
Inkwizytor
Szczur Lądowy
Numer GG: 0

Post autor: Inkwizytor »

Ja czekam na warcraft 4 jeśli będzie , oraz na dragon ball online , a i mógłby mi ktoś powiedzieć kiedy będzie arcanum 2 ? bo jedynka mi się spodobała
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Ja natomiast nie mogę się doczekać Mass Efect na PC... pewnie będę muszał dokupić ramu (mam 1 giga), ale jestem pewien, że będzie warto.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
TROLL1987
Szczur Lądowy
Numer GG: 6435433

Post autor: TROLL1987 »

Witam wszystkich
Chciałbym żeby kiedyś wyszedł Wampir Masquerade 2 , Arcanum 2 też byłoby niezłe no i jeszcze fallout ale zrobiony przez ludzi odpowiedzialnych za część pierwszą i drugą a nie Besthede :/ .
Szkoda że to tylko pobożne życzenia . Na serio to czekam na Wiedźmina 2 tudzież dodatek do jedynki.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 4 lutego 2008, 00:16 przez TROLL1987, łącznie zmieniany 1 raz.
If I go will you follow
Me trough the cracks and hollows
And I would be your Cain
If you would be here now
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... f=47&t=661
kliknij i odpowiedz jeśli możesz pomóc
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Hmm, jakoś nie ma w zapowiedziach nic interesującego dla mnie na najbliższy czas. W sumie to typowałbym konwersję Mass Effect na PC (albo stypendium to może i na 360 by się uzbierało) oraz Jade Empire 2, które mam nadzieję od razu wyjdzie na blaszaka. A poza tym to nic fajnego się nie kroi, chyba, że coś wyskoczy niespodzianie.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Dead Island, tworzony przez wroclawski Techland, gosci od Chrome. Zapowiada sie bardzo ciekawie.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

A to RPG ma być a nie survival horror? Takie wrażenie odniosłem czytając o tym w CDA.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Survival horrorem bedzie na takiej samej zasadzie jak stalker fpsem. Tworcy zapowiadaja elementy rpg. Ale post mi wyszedl kurna :D
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Zasmucę cię Szelmonie w takim razie bo Stalker fpsem jest pełną gębą a rpg tam w najlepszym razie tyle co kor napłakał. Najlepszym dowodem niech będzie, że mój kolega, który na sam dźwięk słowa roleplaying dostaje drgawek, skruczów i wysypki przeszedł go i zachwalał.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Stalker ma w sobie bardzo duzo z RPG. Mnie to zawsze rozpierdala, ze jak sie biega z giwera z widokiem z oczu, to juz jest "pelna geba FPS". Spoko, w takim razie System Shock, Deus Ex, Vampire: The Masquerade - Bloodlines itp. tez maja z rpg tyle co kot naplakal. Twoj kolega najwyrazniej nie wie za bardzo co wywoluje te jego skurcze i wysypke. Ale jakby nie bylo, to ze chwali, dobrze o nim swiadczy.
Shevantiel
Pomywacz
Numer GG: 8681316

Post autor: Shevantiel »

Szelmon pisze:Spoko, w takim razie System Shock, Deus Ex, Vampire: The Masquerade - Bloodlines itp.
A BioShock To już w pełni FPS :P

Ja teraz czekam na Fallouta 3, mam nadzieję, że mój komp go udźwignie na średnich ustawieniach graficznych...
"Nawet najczarniejsza ze zdrad, nie zaskoczy nikogo stworzonego z kłamstw..."

Obrazek
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

"Dodatek*" do Two Worlds, który ma być pierwszą grą RPG z fizyką świata rozwiniętą do tego stopnia, że będzie można przenosić przedmioty np. drabiny :smile:

* Dodatek bo w CDA napisali, że to już nie dodatek, a prawie sequel.

Dodatek do "Wiedźmin'. Mam nadzieję (choć znikomą), że jego/jej edycja kolekcjonerska będzie równie dobra jak... "oryginał", oraz że twórcy zrobią trochę więcej wolnej przestrzeni.

P.S Zwrócicie uwagę, że obydwie gry są polskie... musimy zniszczyć szwabskiego Gothica 3(4) :twisted:
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

masa tego będzie, tradycyjnie nic na PC i PSP, bo na zdechłe do grania platformy raczej nic ciekawego się nie ukazuje:

Nowy projekt Yasumi Matsuno (Wii) - nie ważne co popełni, ważne żeby popełnił. Moje 3 ulubione gry to jego gry. Większej rekomendacji nie potrzebuję...

Persona 3, Persona 3: FES, Persona 4 (PS2) - najlepszy RPG poperzedniej generacji razy 3? Biorę to

Sonic RPG (DS) - wstyd nie zabrać się za grę Bioware inspirowaną Super Mario RPG

Fable 2 (Xbox 360) - hmmm druga część Fable... Dla mnie miodek, szczególnie, że tym razem Peter raczej spełni obietnice...

FF13 (PS3) - serii nie lubię, ale chcę zobaczyć autorski silnik SE w akcji i to jak jRPGi poradza sobie na PS3...
Har Har Har
ODPOWIEDZ