Chyba, że NPC, ale wątpie żeby była taka okazja. Może jednak. Nie mam opracowanej szablonowej fabuły. Jest mniej więcej wykreowana. Ale to gdzie pojdziecie, jak i co zrobicie po drodze, to wasz wybór.
Wyślij kartę. Jak będzie na odpowiednim poziomie to się wklepiesz. Ale coś dobrego, bo patrząc na poziom aktualnych kart...necron1501 pisze:Witam mam pytanie czy można się jeszcze dołączyć???
Ale nie chcę, aby gra wyglądała jak Mario, kiedy nie można wejść przez żadne drzwi, w żadne podziemia, ani żadne zakulisowe życie znanego nam Hydraulika. Bo są zamknięte i niedostępne a to powoduje, trzeba iść prosto przed siebie. Chcecie po drodze wstąpić do tawerny? Bardzo proszę! Chcecie iść do lasu? Bardzo proszę! Chcesie się zawrócić 2 kilometry do sklepu? Bardzo proszę!*Perzyn pisze:Wiesz, że słowa "wasz wybór" są przyczyną upadku około 70% młodych, początkujących MG?I mówię tu o sytuacji gdy gracze są względnie normalni a tobie trafiłem się nie dość, że ja to jeszcze Alucard a to jest coś co uznałbyś z złowróżbną okoliczność.