[Freestyle Fantasy] Misja Ostatniej Nadziei

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Re: [Freestyle Fantasy] Misja Ostatniej Nadziei

Post autor: Keyhell »

I zostałem. Sam jednak nie będę się mieszał. Jeśli między graczami coś nastąpi, to wtedy sami będą się sobą zajmować, że tak to ujmę. ;)
Chyba, że NPC, ale wątpie żeby była taka okazja. Może jednak. Nie mam opracowanej szablonowej fabuły. Jest mniej więcej wykreowana. Ale to gdzie pojdziecie, jak i co zrobicie po drodze, to wasz wybór.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Wiesz, że słowa "wasz wybór" są przyczyną upadku około 70% młodych, początkujących MG? :twisted: I mówię tu o sytuacji gdy gracze są względnie normalni a tobie trafiłem się nie dość, że ja to jeszcze Alucard a to jest coś co uznałbyś z złowróżbną okoliczność.
necron1501
Mat
Mat
Numer GG: 10328396

Post autor: necron1501 »

Witam mam pytanie czy można się jeszcze dołączyć???
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Keyhell
Mat
Mat

necron1501 pisze:Witam mam pytanie czy można się jeszcze dołączyć???
Wyślij kartę. Jak będzie na odpowiednim poziomie to się wklepiesz. Ale coś dobrego, bo patrząc na poziom aktualnych kart... ;)
Perzyn pisze:Wiesz, że słowa "wasz wybór" są przyczyną upadku około 70% młodych, początkujących MG? :twisted: I mówię tu o sytuacji gdy gracze są względnie normalni a tobie trafiłem się nie dość, że ja to jeszcze Alucard a to jest coś co uznałbyś z złowróżbną okoliczność.
Ale nie chcę, aby gra wyglądała jak Mario, kiedy nie można wejść przez żadne drzwi, w żadne podziemia, ani żadne zakulisowe życie znanego nam Hydraulika. Bo są zamknięte i niedostępne a to powoduje, trzeba iść prosto przed siebie. Chcecie po drodze wstąpić do tawerny? Bardzo proszę! Chcecie iść do lasu? Bardzo proszę! Chcesie się zawrócić 2 kilometry do sklepu? Bardzo proszę!*

*Ale bez przesady oczywiście ;)
necron1501
Mat
Mat

Wiem sama elita forum do wątku to cudem sie dostanę ale spróbuję.Potrzebuje cudu!!!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Errer_Avares
Mat
Mat
Numer GG: 11764336

Post autor: Errer_Avares »

Nie sama elita... Jestem tu przecież rownież ja. :P
Mój miecz to moja siła
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Ja posunąłbym się nawet do stwierdzenia, że sesji daleko do elitarnej. W sumie z graczy cieszących się pewną sławą jestem ja i Al, a to na 8 osób nie tak wiele. No chyba, że kogoś nie zauważyłem, jak tak to przepraszam.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

A z ta sławą to i tak nie przesadzajmy. Zagrałem w kilku ciekawszych sesjach i zbytnio na mnie nie narzekano. Ot wszystko.
A, że język polski kocham, to czasami literacko wyszło, i karty niezgorsze :P
Jestem tu dopiero 11 miesięcy

Co do elitarnych sesji, to na forum jest ich więcej... ta tu z całym szacunkiem dla MG, to pierwsza próba sił nowego, chcącego zaistniec umysłu ;]

Roanapur... tam sie Elyta zebrała... (NIECH SIĘ TO ZACZNIE WRESZCIE)
No i Gotham... (TAKIEJ INTRYGI DAWNO NIE WIDZIAŁEM)
No i na Widzącego nie narzekam (już mi to Filippo zarzucał- NIC NIE PALIŁEM PRZY PISANIU WSTĘPNIAKA!)

Co do sesji, to powiem, ze przeczytałem karty dokładniej i stwierdzam, że "cnotliwy bard jebaka" zagustuje zarówno w rudych włoskach mlodej kobitki, jak i w wiekowym ciele doświadczonej kobiety... ;] Nie obędzie się bez sprośnych kawałów, poezji niskich i wysokich lotów. Musiałbym sie nie nazywać Kacper Alucard A. :twisted:

Teee, elyta - troche uważniej przy pisaniu postów - bo to, ze was lubie nie znaczy, że nie będę bezwzględnie markerował. :P Zresztą - pojęcie elitarnych sesji jest całkowicie subiektywne i np. biedny Phoven ma troche inne TOP 3. ;) - dop. Phoven

Phooooven ;]
Primo- zmień ten oczojebny kolor.
Secundo- Mówiłem, że jestem tu 11 miesięcy, więc moje top 3 odnosi się do aktualnych sesji. A Elyta nie tyczy sie najlepszych, ale pewnej tawernianej grupy społecznej :P
Tertio-Czemu poprawiasza literówkiiiiiiii!Byków nie strzelam, interpunkcja w porządku... tylko jak mówiłem wczesniej klawiatura spierdzielona i jeden klawisz pociąga za sobą drugi. Nawet nie wiesz, jak ciężko tego posta bezbłędnie napisać. Ale dobra, wiem wiem... da się :D

EDIT 2- Napisałem "sprośnych" przez samo "h" ??? Oo
Odkładam browary. Nie piję... nie piję... nie piję...
Ostatnio zmieniony środa, 6 lutego 2008, 21:31 przez Alucard, łącznie zmieniany 2 razy.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Samanta
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4667494
Kontakt:

Post autor: Samanta »

hmm no to kiedy zaczynamy? Jaz się doczekać nie mogę... od razu mowie ze jestem poczatkująca wiec proszę przymrużyć oko na niektóre sprawy :)
Ostatnio zmieniony środa, 6 lutego 2008, 21:46 przez Samanta, łącznie zmieniany 1 raz.
Samanta Bloodmoon

Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn
Keyhell
Mat
Mat

Skryty w mroku Klucznik siedział właśnie i czytał "Kłamcę 2", kiedy naszła go myśl, aby sprawdzić czy na tawernie pojawiły się kolejne posty. Dobrnął do własnego tematu i cały spocony zaczął czytać.
Zrobił się cały czerwony na twarzy i zaczął oblizywać, dawno już zwilżone przez pot wargi.
Początkowo na jego twarz wypełzł nikły gest w formie kilku zmarszczek, wyglądający, jak faza biegunki przed oddaniem obiadu. Poszerzał się, aż poprzez dziwny grymas na twarzy dopełzł do lekkiego uśmiechu.
Po przewertowaniu jeszcze raz wszystkich kart postaci, które dostał - a było ich pięć - zaczął się szaleńczo śmiać, jak stereotypowy czarny charakter z demoralizujacej bajki dla dzieci.
Po chwili, w momencie kiedy śmiech przerodził się w kaszel, wychrypiał półgłosem do samego siebie
- Będzie gorąco....
Wystukał na klawiaturze kilka słów.
"Aluc, nie bądź taki skromny"
I spadł z krzesła, chichocząc. "Cnotliwy bard jebaka" potrafił wprawić w drgawki nawet posła PiS'u w Teraz My.
Odstukał jeszcze Samancie.
"Za ponad tydzień. Jadę pod Zakopane na narty i nie będzie mnie przez jakiś czas. Myślałem, że szybciej zaczniemy, ale wyszło tak, że muszę was potrzymać przez chwilę w napięciu i niepewności"
Skrzywił się i wrócił do lektury, z zastygłym uśmiechem na twarzy.
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Al z tym gustowanie w rudych włosach to cóż, jak chcesz. Tylko bądź ostrzeżony w 2 sprawach. Pierwsza - blizny na twarzy. Wiesz, przymus samookalecznie przy każdym użyciu Iskry nieco modyfikuje wygląd postaci. No, ale degustibus not disputandum est. Tylko, że Hilja niekoniecznie musi gustować w brzydkich acz wygadanych bardach, zwłaszcza, że jej poprzednie doświadcznia wywołały uprzedzenie do płci męskiej. Doczytaj w mojej karcie co spotkało niejakiego Blane'a a zrozumiesz o czym mowa :P.
Keyhell
Mat
Mat

O właśnie. Perzyn. Czy twoja Iskra uruchamia się kiedy Hilja sama się skaleczy - umyślnie - czy kiedy skaleczy się niechcący - nieumyślnie. Albo czy to i to.
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Za pierwszym razem aktywowała się z powodu szoku przy tym jak ją Blane skaleczył. Później jest tak, że za każdym razem gdy próbuje aktywować Iskrę odczuwa przymus, którego nie jest w stanie odeprzeć, nakazujący jej okaleczyć twarz. Tak to wygląda. I jest dość kłopotliwe w parze z hemofilią, co jak sądzę rekompensuje dość potężną Iskre. Czyli ciąg przyczynowo skutkowy jest odwrotny - nie moc z powodu skaleczenia ale skaleczenie z powodu mocy.
Samanta
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

czyli w sesji będzie 5 osób z czego 2 to kobiety i 3 mężczyzn... zgadza się?
Samanta Bloodmoon

Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
necron1501
Mat
Mat

Może nie uważacie że jesteście elitą ale jesteście dosyć znani na forum jeśli nawet tylko za styl pisania i udzielanie.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Keyhell
Mat
Mat

Narazie mam 5 kart. To nie znaczy, że więcej nie dojdzie. Czekam na karty. Jest czas. Hmm... 3 mężczyzn i 2 kobiety, to jeszcze dobry bilans. Zdarza się, że jest 5 mężczyzn i jedna kobieta. ;)

Perzyn - okej. Trochę to zawikłane, ale chyba niczego nie pomyliłem.
Samanta
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

heheh :) Długo jeszcze będziemy czekać?
Samanta Bloodmoon

Zablokowany