Na jaką grę czekacie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

to juz od ukazania sie duka 3d, srednio co 3 miesiace zmienia sie wersja :D raz ma byc, raz nie...
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

i tak ta gra bedzie syfiasta d: moim zdaniem nie wprowadzi nic nowego do gatunku, kiedys czytalem takie tam newsy i tak ludzie podniecali sie tym ze beda 2 guny pff! albo ze bedzie mozna rozbijac szyby.. a tworcy jush pewnie wiedza ze gra sie nie ukaze i tylko sciemniaja d:
PrQ
Marynarz
Marynarz

Post autor: PrQ »

Czekam na:
-Arcanum 2
-BG 3 (lub godny następca
-Na jakąś grę która będzie chodzić na moim ,,GOTYCKIM" sprzęcie (Celeron 366, 64RAM, Voodo 2[czekam na upgrade może za 3!!! lata])
-Planescape Tourment 2
Prosiak (PrQ)
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

No z Arcanum 2 to bedzie niestety problem... Troika Games już nie istnieje... z Planscapem też - tytuł nie jest tak znany jak Fallout czy BG (którego 3 część ma szanse się ukazać), więc nie wiem czy ktoś zechce wydać jego drugą część...
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Carchmage pisze:To chyba nie dożyjesz nowego sprzętu ;P
Nie orientuję się w najnowszych newsach, ale najpierw miało być, później nie, później znowu, później nie... Nie pamiętam na czym się skończyło ;]
To wygląda tak że "Prace trwają pełną parą" i "by gra była idealna potrzeba zmienić engine". Tak to trwa już prawie 10 lat. Ale za to już przed premierą gry zobaczcie jaką sławę i popularność zyskała!!!! Brawa dla twórców!!! :lol:
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

max payne 1 robili tez kilka dobrych lat (z 6 jak sie nie myle :D), to dlaczego niema sie ukazac duke nuken for (N)ever?
a jak sie nieukaze to napisze jak pojde na emeryture :P (bo wczesniej trzeba zarabiac kase na utrzymanie swojej wyspy na karaibach :))
KraveN
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: KraveN »

laRy pisze:a ja juz od lat czekam na duke nuken for (n)ever :) jak sie ukaze :twisted: to kupie nowego kompa ;)
No to sobie poczekasz do usrta*** śmierci :twisted: . A co do F3 i utraty klimatu to mogą zrobić to tak jak w neverwinterze: 3D z rzutem izometrycznym i obracaną kamerą i jeszcze dodać widoki FPP i TPP. Tak to chyba byłoby najfajniej, przyciągnęło by to starych fanów i jeszcze nowych.
I pytanie kto robi F3 i kto ma go wydać ??

PrQ
Godnym następcą BGII (w moim odczuciu, bo robili to ci sami goście) jest Neverwinter Nigths. Apropos to NwN 2 robią ludzie z Black Isle, nie w całym składzie, w firmie Obsidian Entertaiment (brawa, choć nieduże, im za KotOR-a 2).
Niech nam żyje Jasio kiep, ten typ co wymyślił Piwo, Piwo, Piwo !

Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: miecz krótki, 2x łuk krótki, 2x pszeszywanica D 250 L 0 Pn 5
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

LOD pisze:Niestety często razem z przejściem w 3D zmienia się mechanika a zarazem klimacik. :cry: Chyba że będzie to 3D typu Neverwinter czyli głównie i tak się patrzy z lotu ptaka. Jednak może wyjść na to, że będzie FPP (widok pierwszej osoby) czyli jak Morrowind (robi ją Batheda Softworks czyli twórcy wymienionego Morrowinda).
Jeśli ci się nie chce czytać powyższych postów to cytuje samego siebie 8)
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Tak, Bethesda Softworks go robi... na silniku IV-tego Elder Scrolls'a -więc będzie pewnie prawie identyczny (nawet Liderem Grupy robiącej F3 i ES4 jest ta sama osoba)... choć w sumie to wiadomo o nim bardzo niewiele - na E3 jedynym źródłem informacji o F3 (;p) było kilka czarno-żółtych plakatów, na których nie było praktycznie nic... również na oficjalnej stronie BS od roku nic nowego o F3 nie piszą... Wiadomo jednak, że prawie napewno nie będzie wykorzystywał S.P.E.C.I.A.La...
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Czyli to bedzie morek w postnuklearnych klimatach. No nie wiem czy sie cieszyc :| (pewnie nie bedzie mozna miec bloodymessa :()
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Ja czekam na:
- Oblivion (z względu na grafikę i fabułę),
- Baldur's Gate 3 (jeden z moich ulubionych cRPGów),
- Fallout 3 (chce zobaczyć jak to będzie wyglądało).
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Czekam na:
:arrow: Baldur's Gate3
:arrow: Oblivion
:arrow: Gothic3
:arrow: Diablo3
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Czy Diablo 3 będzie? Jeśli tak to również na nie czekam :lol:.
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

A ja czekam na grę, która w końcu złamie schematy i będzie odkrywcza. :wink: Czego życzę wszystkim tytulom :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

O zapomniałem do swojej listy dodać jednej pozycji (chyba najważniejszej) - jest nią nasz rodzimy Witcher. Z tego co wiem, ta gra będzie super!
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Oj, tak. Wiedźmin będzie the best (o ile go nie spartolą :/). Bądźmy dobrej myśli - oby polacy też umieli robić dobre gry :)
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Umią umią. Przykładem jest Painkiller i Chrome. Z polskich rpgów ma być także Daemonette czy coś takiego.
ODPOWIEDZ