Na jaką grę czekacie?
-
- Marynarz
Re: Na jakiego cRPG-a czekacie?
Oj to na Persone trzeba jeszcze trochę poczekać. Ja czekam/liczę na to że Persona 3 FES wyjdzie po angielsku,jeśli nie to znowu trzeba będzie się przez japońca przebijać ze słownikiem i tym co w głowie pozostało z nauki.
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Brak FESa to ból...zresztą podobnie było z Persona 2 i jej drugą częścią...ech szkoda bo Shin Megami rządzą i dzielą. A ja z japońskiego to chyba tylko hentai znam xD
Har Har Har
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 323029
Nowego RPG z serii Lord of The Rings!!! Podobno miała się ukazać jakaś Biała Rada ale ciągle o tym głucho:(
. <- ta kropka mówi wszystko
-
- Majtek
- Numer GG: 4102046
Na takiego co mi działać będzie no ale chyba najbardziej na fallouta 3 no i czekam aż dostane w swoje łapy wiedźmina bo jeszcze nie mam a już przeca jest
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 9219750
A ja czekam na Gothica 4. Mam nadzieje, że będzie tak dobry jak reszta sagi.
Wnuczka leciała jak szczała. Babka szczała jak leciała.
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
Ja czekam na warcraft 4 jeśli będzie , oraz na dragon ball online , a i mógłby mi ktoś powiedzieć kiedy będzie arcanum 2 ? bo jedynka mi się spodobała
-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Ja natomiast nie mogę się doczekać Mass Efect na PC... pewnie będę muszał dokupić ramu (mam 1 giga), ale jestem pewien, że będzie warto.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 6435433
Witam wszystkich
Chciałbym żeby kiedyś wyszedł Wampir Masquerade 2 , Arcanum 2 też byłoby niezłe no i jeszcze fallout ale zrobiony przez ludzi odpowiedzialnych za część pierwszą i drugą a nie Besthede :/ .
Szkoda że to tylko pobożne życzenia . Na serio to czekam na Wiedźmina 2 tudzież dodatek do jedynki.
Chciałbym żeby kiedyś wyszedł Wampir Masquerade 2 , Arcanum 2 też byłoby niezłe no i jeszcze fallout ale zrobiony przez ludzi odpowiedzialnych za część pierwszą i drugą a nie Besthede :/ .
Szkoda że to tylko pobożne życzenia . Na serio to czekam na Wiedźmina 2 tudzież dodatek do jedynki.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 4 lutego 2008, 00:16 przez TROLL1987, łącznie zmieniany 1 raz.
If I go will you follow
Me trough the cracks and hollows
And I would be your Cain
If you would be here now
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... f=47&t=661
kliknij i odpowiedz jeśli możesz pomóc
Me trough the cracks and hollows
And I would be your Cain
If you would be here now
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... f=47&t=661
kliknij i odpowiedz jeśli możesz pomóc
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Hmm, jakoś nie ma w zapowiedziach nic interesującego dla mnie na najbliższy czas. W sumie to typowałbym konwersję Mass Effect na PC (albo stypendium to może i na 360 by się uzbierało) oraz Jade Empire 2, które mam nadzieję od razu wyjdzie na blaszaka. A poza tym to nic fajnego się nie kroi, chyba, że coś wyskoczy niespodzianie.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Dead Island, tworzony przez wroclawski Techland, gosci od Chrome. Zapowiada sie bardzo ciekawie.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Bosman
- Kontakt:
A to RPG ma być a nie survival horror? Takie wrażenie odniosłem czytając o tym w CDA.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Survival horrorem bedzie na takiej samej zasadzie jak stalker fpsem. Tworcy zapowiadaja elementy rpg. Ale post mi wyszedl kurna
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Bosman
- Kontakt:
Zasmucę cię Szelmonie w takim razie bo Stalker fpsem jest pełną gębą a rpg tam w najlepszym razie tyle co kor napłakał. Najlepszym dowodem niech będzie, że mój kolega, który na sam dźwięk słowa roleplaying dostaje drgawek, skruczów i wysypki przeszedł go i zachwalał.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Stalker ma w sobie bardzo duzo z RPG. Mnie to zawsze rozpierdala, ze jak sie biega z giwera z widokiem z oczu, to juz jest "pelna geba FPS". Spoko, w takim razie System Shock, Deus Ex, Vampire: The Masquerade - Bloodlines itp. tez maja z rpg tyle co kot naplakal. Twoj kolega najwyrazniej nie wie za bardzo co wywoluje te jego skurcze i wysypke. Ale jakby nie bylo, to ze chwali, dobrze o nim swiadczy.
-
- Pomywacz
- Numer GG: 8681316
A BioShock To już w pełni FPSSzelmon pisze:Spoko, w takim razie System Shock, Deus Ex, Vampire: The Masquerade - Bloodlines itp.
Ja teraz czekam na Fallouta 3, mam nadzieję, że mój komp go udźwignie na średnich ustawieniach graficznych...
-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
"Dodatek*" do Two Worlds, który ma być pierwszą grą RPG z fizyką świata rozwiniętą do tego stopnia, że będzie można przenosić przedmioty np. drabiny
* Dodatek bo w CDA napisali, że to już nie dodatek, a prawie sequel.
Dodatek do "Wiedźmin'. Mam nadzieję (choć znikomą), że jego/jej edycja kolekcjonerska będzie równie dobra jak... "oryginał", oraz że twórcy zrobią trochę więcej wolnej przestrzeni.
P.S Zwrócicie uwagę, że obydwie gry są polskie... musimy zniszczyć szwabskiego Gothica 3(4)
* Dodatek bo w CDA napisali, że to już nie dodatek, a prawie sequel.
Dodatek do "Wiedźmin'. Mam nadzieję (choć znikomą), że jego/jej edycja kolekcjonerska będzie równie dobra jak... "oryginał", oraz że twórcy zrobią trochę więcej wolnej przestrzeni.
P.S Zwrócicie uwagę, że obydwie gry są polskie... musimy zniszczyć szwabskiego Gothica 3(4)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
masa tego będzie, tradycyjnie nic na PC i PSP, bo na zdechłe do grania platformy raczej nic ciekawego się nie ukazuje:
Nowy projekt Yasumi Matsuno (Wii) - nie ważne co popełni, ważne żeby popełnił. Moje 3 ulubione gry to jego gry. Większej rekomendacji nie potrzebuję...
Persona 3, Persona 3: FES, Persona 4 (PS2) - najlepszy RPG poperzedniej generacji razy 3? Biorę to
Sonic RPG (DS) - wstyd nie zabrać się za grę Bioware inspirowaną Super Mario RPG
Fable 2 (Xbox 360) - hmmm druga część Fable... Dla mnie miodek, szczególnie, że tym razem Peter raczej spełni obietnice...
FF13 (PS3) - serii nie lubię, ale chcę zobaczyć autorski silnik SE w akcji i to jak jRPGi poradza sobie na PS3...
Nowy projekt Yasumi Matsuno (Wii) - nie ważne co popełni, ważne żeby popełnił. Moje 3 ulubione gry to jego gry. Większej rekomendacji nie potrzebuję...
Persona 3, Persona 3: FES, Persona 4 (PS2) - najlepszy RPG poperzedniej generacji razy 3? Biorę to
Sonic RPG (DS) - wstyd nie zabrać się za grę Bioware inspirowaną Super Mario RPG
Fable 2 (Xbox 360) - hmmm druga część Fable... Dla mnie miodek, szczególnie, że tym razem Peter raczej spełni obietnice...
FF13 (PS3) - serii nie lubię, ale chcę zobaczyć autorski silnik SE w akcji i to jak jRPGi poradza sobie na PS3...
Har Har Har