He, he Kaw sorry jeśli o mnie również chodziło... ale zauważ, że bierzemy udział chyba w najszybszej sesji na forum... 5 godzin i druga strona
I w sesji o największej ilości błędów na posta. Ostrzegam, że w przypadku stale powtarzajacego się motywu ohydnego posta zacznę po prostu kasować niepożądane posty miast bawić się w markerowanie. - Phoven
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
... to napisz chociaż, że odczłapujesz od stołu... MG będzie łatwiej rozwinąć to co już ma...
Ja też chyba odejdę. Zostanę jeszcze na tę strone, a może sprawa się polepszy.(wątpie :/)
P.S MG - Jestes pewien, że prowadziłeś już kiedyś "poważną" sesję?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Czy ja cos kiedys mówiłem o indywidualnym traktowaniu graczy? Że tak? To powtarzam...
I że mówiłem, że nas za duzo... He? No własnie...
Bez urazy bracia mili i niemili, ale wydaje mi się, że pomysł goblina i Zwieracza w nieco zmienionej formie zastosuje gdzie indziej, żeby tu go nie wyeksploatować.
Bez urazy- Pierwszy post w sesji mnie dobił (a miałem nadzieję, ze będzie inaczej...)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Em... a może zacznijmy ją już w podróży co? No bo co ja mam teraz zrobić? Przedstawić sie i koniec posta?
Pisałem już na temat pierwszego posta.
Włąściwie to ja też odejde(nie od_razu, może poradzisz sobie z pięcioma graczami)... a szkoda bo bardzo lubię tę postać. Choć szkoda bo na inną sesję będę musiał ją bardziej dopracować.
Natomiast apeluje do graczy odchodzących, aby dali ostatniego posta w którym odchodzą.
Ja zostanę na jedną stronę. Myślałem, że MG podoła większej ilości graczy. Kiedy już otworzę swoją pierwszą sesję, mam nadzieję na podobny natłok chętnych i postaram się nie nawalić.
Encho - polecam ci:
1. Przeczytanie kilku książek fanatasy i innych dla oczytania i umiejętności pisania.
2. Ćwiczenie ortografii i interpunkcji.
3. Udział w kilku sesjach z perspektywy gracza. Najlepiej w sesjach dobrych i - w miarę - rozwiniętych prozatorsko.
W sumie z mojej strony niewiele więcej do dodania. Gdy zaczyna się swoją przygodę z PBFami lepiej zacząć z perspektywy gracza, pod doświadczonym MG. Już w najgorszym razie przejrzenie sesji toczących się obecnie i w przeszłości (Archiwum sesji) na forum. Warte uwagi są te, które toczyły się na 50 lub więcej stron, a posty należały do tych dłuższych i bardziej rozbudowanych. Życzę powodzenia w przyszłości i miłego czytania (które nomen-omen jest podstawą PBFów, obok pisania) - dop. WW