[cRPG] On-Line RPG

Zablokowany
SteeltH
Pomywacz
Kontakt:

[cRPG] On-Line RPG

Post autor: SteeltH »

Plz podajcie mi jakieś linki do rpgków online bo ja już niemam w co grać (tylko żadne Tibie bo mnie to nieręci) ostatnio grałem w MU i knghts ale szukam gry z większymi mozliwościami jak znacie to piszcie chętnie odpowiem!!! :D

[Przeniosłem do odpowiedniego działu, poprawiłem tytuł... tym razem. Proszę zakładać tematy zgodnie z regulaminem forum. - dop. MAd Phantom]

dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

World of Warcraft? ((((: GW (: eee.. Counter-strike (: no co tyz dobra gra ale nie rpg d: wogole gra ktos w CS'a??
SteeltH
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: SteeltH »

TAAA ja gram cholernie dużo w CSa ale ostatnio po formacie mam problem z instalacją !! a WoW jest chyba płatny co nie?
Vircung
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Vircung »

polecam gre Wrum jest świetnie zrobiona i co najważniejsze (dla mnie) nie jest zrobiona po to zeby zabijac tylko... mamy świat i go zaludniamy, bydujemy dom, robimy sobie naredzia i mieszkamy tam sobie, łączymy sie w jakieś mniejsze społeczności, wsie a w końcu miasta... (można mnie tam spotkać pod nikiem "Maniek")
Czyń Zło

Na potęgę Moherowego Beretu !!

http://www.i-rpg.net
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

CS z modem warcrafta (sorry niepamietam jak to sie nazywalo).
fajne to cos bylo (jest?) wybierasz rase, za fragi dostajesz expa, za expa lvl-e, za lvl-e zdolnosci :) albo wolfa ET, tez expy i lvl-e :) (a poniekad nawet questy (: (niebede gorszy od ciebie dsa (: )
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Tak jest! ;P Profesja: Covert Ops/ XP: 358/ Quesdt: destroy Command Post!
Wprawdzie epicka opowieść o bohaterskich wyczynach to nie jest, ale frajdy i tak duzo ;]
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
PrQ
Marynarz
Marynarz

Post autor: PrQ »

Eternal Lands to jest Dobre grałem a strona domowa to: http://www.Eternal-lands.com jak będziesz grał to pozdrów Morkhaia!! (w grze nazywałem sie Prosiak).
Prosiak (PrQ)
Olszak
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Olszak »

mówie wam [CIACH! Strona tu podana zawierala meteriały niezgodne z prawem - dop. MAd Phantom]
I jak zagrać w wurm????????????????????????????????????
Gdzie to ściągnąć???????????????????????????????????

oż ty .... gdzie tam są materiały niezgodne z prawem
(oprócz tej babki co lata na marginesie, i pare brzydkich filmikow
których nawet nie oglądałem) ja pier.....

I tu macie jeszcze jeden link (jak napiszesz to co u góry to %^$$@#)
http://forum.gery.pl/index.php? poszukajcie tu

czemu nie mozna edytować????????????????// [Można - tylko trzeba umieć :P - dop. MAd Phantom]

mam fajną grę Rubies of eventide niedługo napisze gdzie ściągnąć

Hoho ju moge edytować
mam jeszcze stronke z farmo mmorpg
http://www.onrpg.com/mmorpg-free-games3.html
Hehe I'm master antyYoda.
I have a power.
KraveN
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: KraveN »

Jeśli czegoś szukasz zapraszam
[Zostałem zmuszony do usunięcia linku, aby poniższe zdanie miało sens :P - dop. MAd Phantom]
Jeśli pwyższy link zostanie usunięty to tu podaje liste dosyć dużą MMORPG-ów

[Ok... kto chce się wykazać i sprawdzić WSZYSTKIE te linki pod względem zgodności z regulaminem? - dop. MAd Phantom]
[Hej MAd... może potraktujemuy to jako reklamę i wywalimy bez sprawdzania? - dop. BAZYL] [Hmm... Dbająć o estetykę forum i zdrowie psychiczne osób przeglądajacych ten temat usunąłem część linków - wybierałem losowo kierujac się zdaniem autora jakością i ilością opisu oraz wtórnością niektórych gier. Natępnym razem posty takie jak ten będą kasowane - dop. BAZYL]

[Zmiana planów - usuneliśmy całe. Dlaczego? Cóż, znalazłem ten dziwaczny zbiór linków na wielu forach, co sprawia, że nie dość, że nie wiadomo kto jest prawdziwym autorem (autorami?), to dodatkowo mogło to być częściowo sponsorowane (większośc linków nie opisana, a przy niektórych mini-rcenzje... pochlebne na ogół) - dop. MAd Phantom ]
Niech nam żyje Jasio kiep, ten typ co wymyślił Piwo, Piwo, Piwo !

Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: miecz krótki, 2x łuk krótki, 2x pszeszywanica D 250 L 0 Pn 5
BearClaw
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9458038
Kontakt:

Post autor: BearClaw »

O kurcze... Do wyboru do koloru ... :shock: Teraz pozostaje pytanie - CO TU WYBRAĆ :?: Bo aż się wszystko dwoi w oczach? Ktoś coś poleca? P.S. Współczuje modernizatorom ... :P
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

W ogóle temat uważam za zamknięty - na koniec podam tylko jeden link (sponsorowany), który pomoże każdemu znaleźć odpowiedniego erpega i nieerpega on-line: http://www.google.pl.

Zdrówka życzę!
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Zablokowany