Wojownik

ODPOWIEDZ

Ocena

1
1
33%
2
0
Brak głosów
3
1
33%
4
1
33%
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów

Liczba głosów: 3
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Wojownik

Post autor: kajtek Raulin »

uuuuuuuuuuuuuuuuuy
Ostatnio zmieniony czwartek, 25 kwietnia 2013, 22:03 przez kajtek Raulin, łącznie zmieniany 2 razy.
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Re: Wojownik

Post autor: Sihamaah »

Co tu dużo mówić kajtek :P Chciałbym, żebyś póki co nic nie tracił nic ze swojej młodzieńczej prostoty w wierszach ;) Za to sam wiersz - w swojej klasie świetny. W dobrą stronę idziesz :P Humorystyczne rymowanki to to, co mi brakowało. Nie ma turpizmu, nie ma patetyzmu, nie ma erotyzmu, ot - śmiech jest :) Oj dam cztery bo miałem potworny dzień a wierszyk mi straaaaszniiieeee humor poprawił. Dzięki ;)
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Ech... i jak tu ocenić.
Ze wszystkich dotychczasowych wierszy żadnego nie zgnoiłem. Sorry za porównanie, ale gnojenie twojej radosnej poezji byłoby jak gwałt nieletniej. po prostu nie chcę zabijac tego, co Ci w duszy gra.

I żadnego też nie oceniłem. Bo gdybym musiał obiektywnie to ocenic, to wiesz jaka byłaby nota ;)

Jednakowoż zgadzam się z przedmówcą. Takie wesołe "cusia" są czasami potrzebne.

Miałem dzisiaj kolokwia ze staropolki (zaliczenie to jedna wielka niewiadoma) i gramatyki (tu juz lepiej).
Dlatego dzięki ci piewco umarłych rycerzy za poprawienie humoru :D
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Neprijatel
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Neprijatel »

No, nareszcie jakiś porządny wiersz z przesłaniem, które można wychwycić po jednym czytaniu. 6.
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.
Awatar użytkownika
Katarzyna
Majtek
Majtek

Post autor: Katarzyna »

Genialne w swojej prostocie, słodkie, nieskalane takie :)
Jak sobie pomyśle, że ktoś mógłby skrytykować wiersze kajtka Raulina i zabić tę wrażliwość to aż mnie skręca.
... pisz dalej, proszę :):)
Neprijatel
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Neprijatel »

Hm, ja tutaj, póki co, wrażliwości nie widzę. Ale ta, przynajmniej u mężczyzn, wzrasta z wiekiem. Póki co, Kajtuś powinien głównie czytać, a nie pisać :)
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.
Awatar użytkownika
Katarzyna
Majtek
Majtek

Post autor: Katarzyna »

Ja dostrzegam tu pewien dziecięcy urok, kajtek Raulin patrzy jeszcze na świat jak chłopiec i to jest piękne! Jak można go gnoić za to, że zamiast grac w piłkę próbuje pisać? Pamiętam, jako bardzo mała dziewczynka pisałam różne malutkie wierszyki, rymowanki, takie dziecięce "złote myśli". Moi rodzice, kuzyni, dziadkowie byli zachwyceni ... i nikt nie oceniał mojej małej twórczości pod względem stylu, formy czy treści. Liczył się zapał, chęci i wrażliwość. Myślę, że gdyby wtedy stanął na mojej drodze ktoś, kto kazałby mi skakać w gumę, bo to co piszę do niczego się nie nadaje, to nie napisałabym w życiu ani jednego wiersza. Bardzo łatwo można zniechęcić. Tylko po co?
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

Z tego co widzę wszyscy oceniają ten wiersz jak obrazy prymitywistów: "tchnie z niego prostotą i nie obrobioną świeżą wizją" xD Jak ja bym coś takiego napisał, dostałbym bana. Ale masz 4 za to że mi się Wędrowycz przypomniał kiedy smoki z Pawłem kombinowali do filmu.
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ