Jezusmaryja. Psycholog. Wizjonerka. Psioniczka. Jakżesz ty mnei poznałaś poprzez kilka rozmów na GG, no, no. Powtórzę: odpieprz się ode mnie. Przypieprzaj sie do wierszy, opowiadań, postów na forum, ale odchrzań się od osoby.
W moich tekstach interpunkcja jest jak najbardziej poprawna. A po twoich widzę, że może wydawać ci się inaczej, bowiem sadzisz niezłe byki.
No i niech będzie koniec tenisa. Dla mnie - nic się nie stało, jedna rozegzaltowana dziewczyna to trochę jednak za mało, aby poważnie rzutowało to na jakiejkolwiek mojej działalności. TRPG sobie chwalę - dlatego też żadnej zmiany w moim podejściu do komentowanych tekstów nie będzie. Czyli? Każdy wiersz wychodzi od stwierdzenia "tekst jest słaby". I ma sie bronić. Uczymy się poprzez wytykanie sobie błędów.
Przed każdym moim postem proszę dodawać sobie "moim skromnym zdaniem". Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii.
Dla mnie sprawa jest niebyła i serdecznie pozdrawiam Aurorę, dziewczę nazbyt ekspresyjne.
Wyznanie wiary

-
- Bombardier
- Kontakt:
Re: Wyznanie wiary
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
No prosze. Napisałem iscie niechrześcijański wiersz to i zachowanie iście nie chrześcijańskie.
Pozwólcie, że dodam swoje trzy zdania.
Gdzie sie podziała polana? Miejsce gdzie każdy dawał tekst i spodziewał się rzetelnej krytyki? Zamiast ocen (No w sumie są, ale wiecie i tak o co mi chodzi) mamy przgadanki i grę w szachy
Aurora Nepowi wieze, to ten jej konika. Modle się, żebym doczekał zdrowy umysłowo końca tej partyjki. Próbowałem złagodzić sytuację- nie dało się.
Nep i Aurora maja u mnie dużego minusa- Dlaczego? Nie obchodzi mnie teraz ocena wiersza czy to, że prywatnie was nawet lubię. Że z Aurorą sie świetnie konwersuje a z Nepem współpracuje. Mam gdzieś co każde z was mysli o interpunkcji, powtyce, starozytności i innych"duszy mej biadolenie".
Po prostu zachowujecie sie jak dzieciaki. Jak duże dzieci kłócące sie o Lego. I nie ważne kto zaczał i kto ma skończyc. Jezeli natychmiast
nie dacie sobie siana, to naprawdę zaczne was traktowac jak dzieci, a gołosłowny nie jestem.
Spójrzcie na Phovena. Mimo iz często bywa irytujący (eee...no sam wiesz...) i potrafi konkretnie zgnoić człowieka to zachowuje się z klasą.
I nie chce żadnych usprawiedliwień typu "ona wykorzystała gg" czy "on zachowuje sie jak dzieciak".
Dajcie sobie spokój, co?
To pisał Ja- Kacper wnerwiony samozwańczy Alucard A.
Pozwólcie, że dodam swoje trzy zdania.
Gdzie sie podziała polana? Miejsce gdzie każdy dawał tekst i spodziewał się rzetelnej krytyki? Zamiast ocen (No w sumie są, ale wiecie i tak o co mi chodzi) mamy przgadanki i grę w szachy
Aurora Nepowi wieze, to ten jej konika. Modle się, żebym doczekał zdrowy umysłowo końca tej partyjki. Próbowałem złagodzić sytuację- nie dało się.
Nep i Aurora maja u mnie dużego minusa- Dlaczego? Nie obchodzi mnie teraz ocena wiersza czy to, że prywatnie was nawet lubię. Że z Aurorą sie świetnie konwersuje a z Nepem współpracuje. Mam gdzieś co każde z was mysli o interpunkcji, powtyce, starozytności i innych"duszy mej biadolenie".
Po prostu zachowujecie sie jak dzieciaki. Jak duże dzieci kłócące sie o Lego. I nie ważne kto zaczał i kto ma skończyc. Jezeli natychmiast
nie dacie sobie siana, to naprawdę zaczne was traktowac jak dzieci, a gołosłowny nie jestem.
Spójrzcie na Phovena. Mimo iz często bywa irytujący (eee...no sam wiesz...) i potrafi konkretnie zgnoić człowieka to zachowuje się z klasą.
I nie chce żadnych usprawiedliwień typu "ona wykorzystała gg" czy "on zachowuje sie jak dzieciak".
Dajcie sobie spokój, co?
To pisał Ja- Kacper wnerwiony samozwańczy Alucard A.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Mat
- Numer GG: 1668791
- Kontakt:
Ej sorry Alucard... nie klaszcz u Rubika, co? On obraził moją starą !
<hahaha> tak mi sie jakos nasunelo czytając Twój komentarz.
Nie wiem czy to sytuacja... czy to Ty Al tak na mnie działasz bo trochę Cie znam
ale.... uśmiałam sie serio :p i aż mi ten zabawny tekścik na myśl przyszedł.
Kocham Cie Mistrzu Ciętej Riposty... Prawie tak samo jak siebie. I pamiętaj - nie mów tego, czego ja bym nie powiedziała.
Wiem, że mnie uwielbiasz.
Wiesz, że mnie pragniesz.

<hahaha> tak mi sie jakos nasunelo czytając Twój komentarz.
Nie wiem czy to sytuacja... czy to Ty Al tak na mnie działasz bo trochę Cie znam

Kocham Cie Mistrzu Ciętej Riposty... Prawie tak samo jak siebie. I pamiętaj - nie mów tego, czego ja bym nie powiedziała.
Wiem, że mnie uwielbiasz.
Wiesz, że mnie pragniesz.

Mój świecie rozpal duszę moją, aż do końca! Mój świecie zamień duszę w cząsteczkę słońca! Niech świeci w mroku, niech rozjaśnia dni parszywe! Chcę mięc gorączkę! (...) Ogrzej mnie, miłości, której nie znam jeszcze(...)ogrzej mnie!

-
- Bombardier
- Kontakt:
http://www.spierdalaj.org - spadłem z krzesła, kiedy to kiedyś zobaczyłemPoszedl maly Jasio do cyrku i tak sie zlozylo, ze musial usiasc w pierwszym rzedzie. Rozpoczal sie wystep i na arene wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta:
- Jak masz na imie?
- Jasiu.
- A wiec Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
- Nie.
- A czy ty jestes tulowiem krowy?
- Nie.
- A wiec Jasiu, ty jestes dupa wolowa!! HAHAHA!!! (zasmial sie szyderczo Klaun Szyderca).
Smutny Jasio wrocil do domu, opowiedzial wszystko tacie, na co ten mu mowi:
- Jasiu, jutro tez pojdziesz do cyrku.
- Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu bedzie sie smial.
- Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z toba Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty.
No i tak sie stalo. Nastepnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzedzie i czekaja na wystep Klauna Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arene i zaczyna swoj znany wystep. Podchodzi do Jasia pyta:
- Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
Na co Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty:
- Spierdalaj !

Fakt, dałem się sprowokować, wiedziałem, że to głupie, ale mi ulżyło. Aurorka? Piona? Wybaczam i proszę o wybaczenie

leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Uff
(Najkrótszy post w historii tawerny
)
(Najkrótszy post w historii tawerny

Mroczna partia zjadaczy sierściuchów