Najciekawszy dodatek
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 1553450
Najciekawszy dodatek
W tym temacie możecie umieścić swoje opinie o tym, który (według was) dodatek do gry magic the gathering jest najfajniejszy. Moim skromnym zdaniem jest to dodatek Onslaught ale czekam na wasze opinie...
Żołnierze idą ulicą.Idą ulicą szeregiem. Idą na walkę z wrogiem tam w oddali.Maszerują a czas szaleje. Maszerują, by zginąć wciąż maszerują. Stają na łące smaganej wiatrem i liczą trupy. Idą na walkę z wrogiem tam w oddali...
-
- Marynarz
Re: Najciekawszy dodatek
Moim skromnym zdaniem jest nim Mirrodin i Darksteel. Lubię błyskawiczne talie, a talia polegająca na Affinity jest jedną z nich. Ze starszych bloków wybrałbym Tempest i Alfa.
Dark_Voyager
Dark_Voyager
-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
a z nowszych to Ravnica: City of Guilds niepodzielnie rządzi do talii dwukolorowych, większośc najlepszych moich kart znalazłem wlaśnie w tym
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Pod tym względem nie będę oryginalny ale eteryczny Mianowicie bardzo podobał i podoba mi się dodatek: Mirrodin i Planar Chaos... Ten drugi szczególnie ale wiem, że po mnie już nikt go nie wymieni A to dlatego, że wielu zniechęca wygląd kart... Można się przyzwyczaić... Początkowo miałem kłopoty z odczytaniem kosztu
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
Najciekawszym dodatkiem co Magica Jak dla mnie jest Lorwyn
Bo jest wyjątkowo badziewny i nieźle musieli się natrudzić aby takie coś wymyślić I dlatego jest ciekawy
Bo jest wyjątkowo badziewny i nieźle musieli się natrudzić aby takie coś wymyślić I dlatego jest ciekawy
"Jest tylko jedna droga do śmierci dla zawodowego żołnierza: od ostatniego naboju w ostatniej bitwie podczas ostatniej wojny." George Patton