Trzy głosy, cztery punkty. Ciekaw jestem, któż to chciał starego Asthnera miejscem na podium uhonorować... Ale już nie męczyłem o to MAda. Tak czy siak, za głosy zmarnowane na mnie dziękuję, naprawdę się cieszę, iż ktoś docenił pracę włożoną kiedyś w mój autoportret. ;p Nie no, serio serio i poważnie mówię - smutno byłoby mi go odsyłać na spoczynek z wrażeniem, iż przez cały ten czas był brzydki, niecharakterystyczny i że spotkało go ostateczne zapomnienie. :)
Gratulę, Perzyn! Choć mojego serca Twój av akurat nie podbił. ;)
Za to cieszę się, że Falce i Epyonowi się udało. Tutaj głosy ulokowałem z powodzeniem. Ziu!
Jak to ktoś napisał o mnie w obgadywankach Animal Planet 2:
To zupełnie inny gość niż kiedyś
W związku z czym do następnego konkursu mam nadzieję wystawić coś zupełnie nowego. Świeży, niebanalny, miły dla oka wizerunek, pasujący do "nowego, lepszego, bardziej zgorzkniałego, poturbowanego i generalnie - miejmy nadzieję - ciekawszego Asthnera".
Kończąc, zwycięzcom gratuluję, prawie i prawie-prawie-zwycięzcom również. Tym, którzy otarli się o podium zalecam cierpliwe lansowanie - to się w końcu zwróci. ;p Tym, którzy znaleźli się blisko końca stawki:
de gustibus non est disputandum; jesteśmy niepopularni, a to znaczy, że jesteśmy elitą. Najlepsi rzadko mogli cieszyć się zrozumieniem tłumu. ;p